Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Alt 25.03.2007, 00:43
unknown

Standard Yavas yavas sacmalamaya basladin!

Maskeni mi düsürdük yoksa sizofren misin sen?

Aglayan sizlayan kim bä? Sen bizim yorumlari okumadan rastgele mi cevap veriyorsun? Konusmaya ihtiyacin mi var, kardesim? Adam gibi konus, dik dürüst ol, dalga gecercesine degil! Sen kendini herkesten iyi görüyorsun galiba? Allah büyük gönüllü insanlari sevmiyor, ´Ayse Nisa´!
Alt 25.03.2007, 00:43
Benutzerbild von aysenisahoca
aysenisahoca aysenisahoca ist offline
Neuer Benutzer

Standard @ schwarze schafe

und bestimmt bin ich auch diejenige, die das steinigen der ehebrechenden frauen erfunden und mit vielen anderen dingen den ruf von "hoca"s &co in den dreck gezogen hat.
schwarze schafe? eine ganze regierung und dessen anhänger?
das sind keine schearze schafe, das sind hirnlose götzendiener.

hüü dost 88 erenler sana sefaat etsin

fii emanillah...
Alt 25.03.2007, 00:45
unknown

Standard Du tust Dein Bestes,

um Deinen Beitrag zu leisten, oder was ist das an Dreck, was Du hier verzapfst! Tust Du das Foto irgendeiner Frau in Dein GB, Hauptsache, das Kopftuch schlecht machen! Machst Dich lustig über die Art, wie Hoca´s reden, MACH´S DOCH BESSER ANSTATT NACHZUÄFFEN!!!
Alt 25.03.2007, 00:46
Neuer Benutzer

Standard adam gibi konusmak isterdim ama

adam bulmak zor, sizofren felan da degilim, o kadinlarin halinden icinizde en iyi anlayanda benim demeyede cesaretim var, ama anlayacak adam yok

fii emanillah...
Alt 25.03.2007, 00:48
unknown

Standard Echt Sarkasmus!!!

HADI YA? Wenn Du meine Beiträge von Anfang richtig gelesen hättest, hättest Du gemerkt, dass ich DIch nicht eine Minute für voll genommen habe - und das lange bevor Du zugegeben hast, dass Du ´sarkastisch´ bist. Das warst Du aber zuanfangst nicht, wolltest lediglich erreichen, dass die Leute ein schlechtes und abschreckendes Bild von Hocas haben!

Was ist los mit Dir? Haben sie Dich gezwungen mit 5 jedes Wochenende in der Frühe zum Korankurs zu gehen, obwohl Du lieber im Sandkasten spielen wolltest, oder warum der Hass????
Alt 25.03.2007, 00:49
unknown

Standard Uyuz sensin!

Du kranke Nuss!
Alt 25.03.2007, 00:50
Neuer Benutzer

Standard dann macht es mir vor

- was tut man, wenn die kleine schwester kein kopftuch tragen will?
- man foltert sie mitten auf der strasse mit einem tennisschläger

- was tut man wenn sich eine frau von ihrem mann trennen will?
- man sagt ihr:"mehir yerine imam nikahi kiyarken bosanma hakkini istemeliydin (als ob ein mädchen in dem moment an scheidung denken kann)

- was tut man, wenn eine frau mal kein sex mit ihrem mann haben will?
- man redet ihr von klein an ein, dass sie von den engeln verdammt wird.

-was tut man, um die minderwertigkeitskomplexe eines mannes zu verdecken?
- man steckt die frau in kartoffelsäcke

usw, usf

das was an und für sich schon schlecht ist, kann man nicht schlechter machen, es ist schon schlecht.

fii emanillah...
Alt 25.03.2007, 00:53
Neuer Benutzer

Standard jetzt heul nicht menno

aber manchmal kannst du schon hellsehen, bei welcher hoca ist das denn nicht der fall, dass er/sie im sandkasten alter vor dem imam sitzen und von seinem "sopa" angst haben muss?
Alt 25.03.2007, 00:56
unknown

Standard Äh, entschuldige mal!

So wie ich das sehe, hast Du schlechte Erfahrungen gemacht (etwas weiter oben) und ziehst das alles deswegen hier ab, aber das hier bringt Dich kein Stück weiter. Arbeite erst mal an Deinen Vorurteilen, vielleicht befreit Dich das von Deinem Hass, den Du offensichtlich rumschleppst. Nicht die Religion ist schuld, wenn Menschen aufeinander losgehen und die, die ihre Schandtaten mit Religion begründen, kennen nicht mal die Grundsäulen des Islam, wenn Du sie danach fragst!

Große Klappe hast Du auf einmal, hü dostum! Noldu??? Passt so gar nicht mehr in Dein Schauspiel.
Alt 25.03.2007, 00:59
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Terbiyesiz ve kişiliksiz Şahıs, başka

bir şey yazmaya değmezsin!!!

git İrana orada senin bu manyak yazılarına yandaş bulursun.

Resmen iğrençsin ve tiksinti vermektesin.

Aklı başında bir tane olsun senin ile bu sayfalarda yazışacak insan bulamayacaksın. Kendi kendine yazışacak kendi kendine konuşacaksın.

Senin gibi, palavracı, sahtekar, yalancı, üçkağıtçı, poravokatör, saptırıcı, sapkın, dengesiz, megaloman bir ruh hastasına ve meslekli!!! bir kişiye Avrupanın göbeğinde değer veren ve inananlar ancak senin gibi sapıklardır.

sapık şahsiyetsin.

Utanmasını öğren önce.

Bir insan bu kadar kaşarlı palavracı ve arsız olur.

Tarih: 22 Ksm Çrş , 2006 2:27

Galvani

Sevgili Alpi Selamlar!!!

AB üzerine olan tartışmayı bana duyduğun sevgi için bir tarafa bırakmana nasıl bir cümle oluşturmaya çalışmaktan öte ( ki pek fazla söylenecek bir şeylerin yaratılmasının abes olabileceğini bir kıyıya iterek...)

Bu konunun üzerinden ayrışmaya çalışırken yine takıntılı olarak, kendi işverenlik sıkıntılarının içinde bulunduğu sıkıntılarını AB ye yüklemekte ve onu suçlamaktasın. Bu durumun beni sosyal olarak ilgilendirir ama sistem olarak demek ki eksik ve uyum özelliklerinden kopuksun ki bu sıkıntıları yaşamaktasın. Şöyle ki dünün çoban İrlanda sı, İspanyası, ne çobanlığı, ne balıkçılığı, ne Turizmi olmayan Portekiz i dahi bu gününün dünya ülkeleri konumuna girebildiler. Bunların hem toprak hem nüfus konumu Türkiye’nin bir çok bölgelerinden daha az bir coğrafyaya ve nüfusa sahiptirler. Demek ki sorun yada çözüm toprakta ve Nüfus yoğunluğunda bulunmuyor. İlginç olanı birisi Franko Faşizminde uzun yıllar yaşamış ( bu konunun detayını hiç girmiyorum sanıyorum bu ülkenin geçmişi hakkında her kesin şöyle yada böyle az çok bir bilgisi bulunur en azından Çanlar kimin için çalıyor u okumuşlardırlar, yada Hitlerin Franko İspanyasına neden saldırmadığını ve desteklediğini bilirler vs.) Ama ilginç olanı bunların arasından sıyrılıp çıkan Portekiz dir. Her ne kadar Kristof Kolomb yeni dünyayı kaşifliğinin içine sokarken Portekiz bir merkezde olsa bile. Alpinin bahsettiği yakın döneme tekabül eden zaman içinde Portekiz AB Avrupa’sının sanıyorum İrlanda’dan sonra bulunan en fakir ülkelerinden birisiydi. Fakirliğinin temeli de yaşadığı uzun süreli iç politik acılardı. Kısaca şöyle ki Nisan 1974 oluşan Caetanos başkanlığında ki askeri yönetim ile ( askeri darbe) 1976 yılında yapılan seçimlerde sosyalistlerin seçimlerde tam çoğunluğu sağlayamasa da iktidarı oluşturup askeri yönetimi son vererek AB ye katılımı ülkede yapılan demokratikleşme ile sağlayıp bu günün Portekiz’ini yaratabilmişlerdir. ( Caetanos tan önce çok uzun yıllar diktatör Sala zarın kalp krizinden ölesiye kadar geçen dönemde Portekizliler için en acı dolu yıllar ve kayıplar olmuştur.) AB nin sürekli vurgulamaya çalıştığım farklılıklarının bir öreneğidir Potekiz. Çok tuhaf olmasına rağmen AB nin bir adasının içinde adı IRA olarak ve kendisini demokrat bir ülke olarak gören İngiltere kraliyeti adı altında da bu son döneme kadar din ölçekli bilfiil savaşta uzun yıllar yaşanmıştır. Ama, her iki ülkede bunu AB nin kurduğu demokratik yapılanmalar ile bitirebilmişlerdirler. İrlanda bu gün AB nin en zengin ülkeler konumunda başlarda bulunmasının altında yatan sihirde demokratikleşebilmenin ışığıdır. Bunu hem İspanya, hem Portekiz de de görmek Türkiye için bir örnek olabilmelidir. Boşuna değildir TÜSİAD ın AB için bunca çırpınışları. Her ne kadar şüphe ilede yaklaşılsa TÜSİAD için evrenselleşemeyen, ülkesi demokratikleşemeyen bir yapının gelebileceği nokta şu an ki Türkiye’den daha fazla olamaz. Demokrasisini oluşturamayan bir yapı hızla geriye doğru gidecektir. Alpinin iş veren olarak sıkıntısının temeli sanıyorum Demokrasiyi ve onun dünya ölçekliğini kavrayamamasıdır. Alpinin kavrayamadığı daha pek çok şeyler bulunmakta, bu da çok doğal bir durumudur çünkü özgül olarak Alpi her ne kadar Revolteye (ciddiyeti tartışılır) ben artık devrimciyim diye yazsa da benim sorunum Alpinin ne olduğu değil Alpinin neler düşündüğü ve neler araya sokuşturduğudur. Ben devrimci bir insan değilim sadece Hümanist bir insanım, bir insanın insan olabilmesi içinde mutlaka şucu bucu olmasına inanmayanlardanım. Ben buyum artık yada ben her zaman bilmem neyine kadar buyum diye ilkel veya kurnaz yada çıkarcı yada erkeksel gurur duyanlardan da değilim ve sevmem de bu tip tipleri. Ama, bir insan ikinci kere bir fırlama yaparak ( Bosna olayında olduğu gibi) Almanya’nın belkide hiç bir özelliğini ve sosyal geçmişini bilmeden AB yi suçlayabilmek için RAF ı örnek vermesi de çok büyük bir rezalettir. İşin tuhafı bu rezaleti Türkiye’de sol olduğunu düşünen bir siyasi harekette 12 eylül Faşizmine karşı çıkabilmek için ve Köln konsolosluğunu işgal edebilmek için uyguladığı silahlı baskın ile ortaya çıkmıştır. Sonuçta tüm dernekleri kapatılmış ve terörist bir kuruluş olarak yargılanmış ve yasaklanmıştır. Batı Demokrasilerin tümünün anayasalarında fikir özgürlüğüne evet ama şiddete hayır temel kuraldır. Batı Demokrasisi şiddete kapalıdır. RAF olayı da çok kompleks bir geçmiştir yüzlerce kitap vardır bu geçmişi ve yaşananları inceleyen, Ulrike Meinhoff, Andreas Baader ve Gudrun Enzlin in başını çektiği bu yapıyı inceler ve onların bir kısmının intihara sürükleyen nedenleri incelerken daha bir titizlik daha bir ciddiyet gerekir. Alpi ne geçmişinde nede bu gün bir solcu olmadığı için sanıyorki MHP güdümlü, ocak bilgili hal ve düşünceler ile solcuların tümü bu tür insanlar, kuruluşlar ve her an için bunları yapmaya amade aktif insanlardırlar. Bu iyi niyetli mi, yoksa art niyetlimi bunu üç satırlık yazılar ile anlamakta mümkün değil. Ama, açık olan bir şey var ki onların o dönem ki avukatı olan Otto Schliy bundan önceki iktidar döneminde 7 yıllık bir iç işleri bakanlığı vardır. İnsana sorarlar böyle birisi neden bakan olabildi diye. Bir insan demokrasiyi bir türlü sevemezse bunuda anlayamaz, demokraside şiddete bulaşmadığın sürece vezir de olursun bir başka şeyde olursun.

Devrimciliği, solculuğu bir an için bir tarafa bırak Alpi ilk önce demokrat olabil derim sana.

Selamlar...

Tarih: 22 Ksm Çrş , 2006 3:07

Galvani

Alpi,

Yukarıda konuyla hiç bir alakası olmayan, bir önceki ve daha önce Orhan Pamuk örneğinde olduğu gibi sık, sık eklediğinşiirleri sürekli yazılarımın arasına sokuşturmaktasın.

Sende bilirsin ki bir başka sitede senin ile burada olduğu gibi yazışamadım.

Şu an şiirlerin ile halen bana hakaret etmektesin ( Muhterem Peder) o sitede ne zaman sana cevap vermeye kalksam yazılarım silindi yada üyelikten defalarca atıldım.

Birbirimizi kandırmayalım, dürüst ve mert ol Alpi!!!!!!!!!

Muhterem peder den kast ettiğin benim. Bunun ne anlama geldiğini ben biliyorum tek kelime ile aşağılama....

Beni aşağılayabileceksen bu tür kurnazlıklara girme Alpi.

Sanıyorum bu sayfalarında belki üyelere ait özel mesaj bölümleri vardır yada diğer sitede adımın ROMAN olduğunu biliyorsun orada yazabilirsin, nasıl olsa o site bu tür aşağılamaları büyük bir sevgi ile kabul edip seni desteklerler.

Lakin burada bu tür şeyleri yazman ayıptır...

Muhterem PEDER bunu sen bir kaç yıldır kullanmaktasın ve o kişi benim., peder bir hıristiyan din alimin ismidir. Emin ol bir Hıristiyan din alimi olsa idim, (ki onlar bu terimi kullanmazlar bunu yalnızca Anadoloya son 150 yıldır yerleşmiş devşirme döndürme azınlık ırkçı faşist tayfa kullanır.) hiç bir şekilde rahatsızlık duymazdım.

Bir başka anlamı PEDER çocukları onlara döl veren babaları için kullanır ve baba anlamına gelir...

Önce saygı Alpi!!!

Tarih: 29 Ksm Çrş , 2006 22:29

alpi001

Galvani;

Eskiden " Muhterem Peder " sana hitap eden Bir söylemdi..

Burada Öyle degil..
ama yine de Alinganligini hakli buluyorum.

Ve Özür diliyorum senden..Her ne kadar seni hedef alarak yazilmamis"sa da..

Hoscakal

Tarih: 30 Ksm Prş , 2006 7:30

Galvani

Teşekkür ederim Alpi.

Selamlar...
Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Thema durchsuchen:

Erweiterte Suche