| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() Söylentiye göre Nobelin insanligin yararina her kim bir gelistirme yaratirsa büyük servetinden ödüllendirilsin... gibisinden söz etmis... Internette sana tam detayini cikarmami istermisin..... Allah Allah....
Ben sahsen kendisinden tami tamamina sözlerini duymadim..... duysam bile ne yazar..... adamin niye iyi olabilir... ama kimlere veriliyor kimler tarafindan komite yönetiliyor bunlar acik ortada.... hep Avrupanin cikarina kim calisiyorsa ödüller hep onlara gidiyor.... bir nevi Hiristiyanlar kendi aralarinda bir birlerini yükseltiyorlar..... sacmalik bu.... |
|
|||
![]() Olay bilmek yada bilmemek olmadigi (ve sükür her iki dilide bildigimiz) acik ortada....
Sana diyorumki, zaman acisindan cok elverisli oluyor iki dilde yazismak.... Bazen bir Almanca kelimeyle 3 veya 4 tana Türkce kelimeyi atlayabiliyorsun.... Eeeeeee zaman acisindan bak ne kadar elverisli ve ayni zamanda cabuk |
|
||||
![]() Sen ne A.Nobeli biliyorsun, nede neden Nobel ödülünün oluşumunu.
Bana çok bilgili pozlarına girerek yazma. Ben senden detaylı açıkllama bekliyorum, sen bena köy kahvesi gevezeliği yapmaktasın. Resmen cahilliğin ve yazışma adabın sıkıyor. Git öğren bir şeyler, ama iki kelimelik yazılar ile biliyorum ayakları ve pozları yapma. Ayıptır... |
|
|||
![]() neden önemsiz birisi.... veya neden önem gösterilmiyor halk tarafindan.....
Ben piyasada normal vatandaslarda önem verene rastlamadim... rastladigim bir kac kisi IDEOLOJIK yapisi olan kisilerdi, yani daha cok ISYANKAR olanlariydi... ve elbet neye isyankarlikta yaptigini bilmeyenlerdi..... Benim görüsüm isyankarlarin bir amacida yok.... isyankarligi iyi becerdikleri ve ellerinden baska bir seyin gelmedigi icin o yolu secmisler.... ama Demokraside onlarada yer var... onlara bakaip bazen helimize ve beyin yapimiza sükretmeliyiz diye düsünüyorum |