| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Lan onun bunun cocugu? Lan anladik,onurun yok,serfin yok,ahlakin yok...Lan $erefsiz Namusundami yok???? G ötün sikistiginda nik degistir yaz....Nasil bir pisliksin sen ya...... Götün s ikistiginda Annanin reklamina basla...Lan $erefsiz,O.cocugu....onun bunun cocugu...Bir nikle yaz tipine tükürdügümün tipsizi...G.ötün sikistiginda degisik nickle yaz....Nasil bir hayvansin sen ? Nasil bir eziksin... |
|
|||
|
|||
![]() Burda iddia ediyorum en sevilen kisi ben degilsem bile ki, en sevilenlerden birisiyim. Burda beni sevmeyenler malum bir elin bes parmagini gecmez. Karsit görüslülerle bile, aklima caka_bey geldi, bile arkadadasim ben. Göz göze bakisin anlar Lara. Bir vaybee atasözü vardir, sende bilirsin. Nickini degistirdi ama tikini de mi degistirdi diye
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() kendinemi benzettin kancik köprü alti virusu illada bana sürünüp kasitmami istiyorsun küfür istiyorsun fakat sana o serefi yasatmayacagim.küfür veledi..yedi sulalenlan birlik olup altima yatsan si...miyecegim...fakat istersan tokmakcilarini yalakalarini toplayip gelebilirsin..onlara adres vermisim...sizler gibi sanal faresi degilim.HER PISLIGI ALDIGIN AGZINA BENIM ISMIMI ALMA kemalin pici..piclik size atanizdan kalma ..KOKAK CAPULCULAR !!!
Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Senin deyil adini 7 sülaleni kulanicam sabir et...o cocugu hala alcak diyor...annasindan bir damla helal süt ememi$ ki $erefsiz.....Lan yüzüne tükürecek tipin yok ezik..... |
|
|||
|
|||
![]() Lara, tehdit etme, basina bir is gelir, bizden bilirler. Bunlarin hasimlari coktur, belallarini bulurlar hic merak etme. Arayan Mevla'sina da bulurmus belasina. Adres dedigi yer de Allah hastir ettigi yer..
Ama oraya gidecegim, hasbel kadar Tilki1977, onunla zaten görüsecektik ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() UTANMAZ HERIF BENIM ADIMI NEDEN BASKASININ YAZISININ ÜZERINE KOPYALADIN,BEN SIZLER GIBI SANAL KAHRAMANI DEGILIM...ADIM K ADRSIM SENDE, ISTIYORSAN GEL SEREFLEN DEDIK GELEMEDIN HALEN BURALARDA BANA SURUNMA ...bEN O DEDIGIN OYUNLARDAN ANLAMAM.karsinda osmanli torunu adam gibi adam var...hadi simdi zerre serefin varsa sözünü tut benden uzak dur !!!O isim ben degilim,gerek duymam küfür edecek olsam kiralini ederim...sizin gibi sanal cakallardanmi korkup baska nikle yazacagim:-)) güldürmayin insani..
Zitat:
Geändert von YigitAdam (11.06.2017 um 00:07 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Bilsin de zaten....kendini mahkemelik edtiresiye kadar ugrasti simdi de kendini miktiresiye ugrasiyor...ben giitim evinide oturdugu dairyide cok yakindan gördüm yasadigi sefil hayatida... japon suratli bir oglu var,kendinide cok iyi bir dindar olarak görüyor...herkes rosbik,ruhuna isleyen fahiseliyi saymazsak tek namuslu bu kuduz dul.... bu dulu bu makine mühendisine yaplim derim |
|
|||
|
|||
![]() Sen misin Osmanli torunu güleyim bari. Osmanli'nin saraylari belli, soyu belli soytarilari belli. Hangi sarayda yetistin sen? Maria'nin mi, Despina'nin mi Katherinna'nin mi torunusun sen? Osmanoglu'larin hangi dalindansin sen? Yoksa Osmanli'nin kapi kulu diye at boku diye hakir gördügü, Istanbul'a bile sokmadigi Türklerden olmayasin.
Ben senin nerde oldugunu biliyorum, SENIN KARSINA BIRININ YÜREGI TÜM DÜNYAYA BEDEL OLAN BIR TÜRK OLARAK CIKTIM VE CIKACAGIM YINE. BU ARADA BEN AFSAR SOYUNDANDIM. AFSAR SOYUNU BI ARASTIR, SOYSUZ OSMANLI YANINDA TEZEK SAYILIR.. Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() verdim gitti
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() sen ancak onun bunun sapina tükürürsün kaltak köprü alti virusu....nerde bir tokamcin varsa toplanip gelin, varmi yürek anlarsiniz... burda ancak küfür veletleri korkak alcaklar küfür eder
|