| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
![]() ama yokkkkk... yine LAGA LUGA....
Müslümanlar suymus buymus.. bunu sana Seytanmi yoksa Allahmi söyledi... yoksa rüyanda Atatürkmü söyledi... yoksa sisofren beynindemi ürettin.... Seninkisi ucuz Müslüman düsmanligi... hemde asiri ucuzundan... Neyin pesindesin anlamis degiliz.... anlamamizada gerek yok aslinda.... acizane durmadan ayni seyleri LAGA LUGALIYORSUN.... Allahtan sanki mesaj aldin yada Mail.... CEHALET HER ZAMAN BVAKIIII kalir.... bunu ALLAHIN bilke engelleyemez.. kiii tüm insanligin Allahi senin Allahin olmadigi acik |
|
|||
![]() cocuklukta giren anlayislar, dayatmalar.. istekler arzular.. ve sadece sahsi cikarlari görmeler... sonucu insan bu hal alir.....
Herkes icin gecerlidir bu auch für mich und für DICH.... o yüzden versuch es nicht... herkes neyse odur |
|
|||
![]() Senin ölüme bile saygin yok kiiiiiii nasil insanlara olacakki.....
Senin ölümün nasil olacak söylermisin... nasil öleceksin... ne sekilde olacak..... Sence bu adamdan daha rahat bir sekildemi öleceksin ?????????? ACIZ INSAN... INSANLARI SEVMEYE SAYGI DUYMAYA ACIZ INSANSIN..... |
|
|||
![]() sihhati yerindeyken ibadet icin bulundugu ortamda yasamini yitiriyor.....
Allah banada benzeri sekilde ölüm nasip eylesin... Böyle ölüme saygi duyulur |
|
|||
![]() Aziz sen nesin ?????....
Ya sen sen nesin ???? bilen birisi olmadigin kesin.... eeeeeeee WHO ARE YOU..... EIN MÖCHTE GERN !! und Bildung hast du auch nicht.... du Überschätzung ist dein Weg sonst nichtttsss |
|
|||
![]() CEHALETIN VE INSALKIN DÜSMANLIGIN....
Ein Weiser Mensch bist du sicher nicht.... |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() DINLER birdir... insanlardir ayri ayri sekillere sokan....
Benim sahsen zerre kadar sorunum yok... temelde Hiristiyan olsam yada Yahudi veya Müslüman.l.. AMA TEMELDEKI TEOLOJIDE.... Öyle piyasadaki Hiristiyanlik yada Müslümanlik degilllllllllllllll...... TEOLOJIDE..... |
|
|||
![]() yok öyle Allahin yanina varmak falan filan.....
Birlesmis Milletlerde müzakere platformumu Allahin gücü..... Ucsuz bucaksiz Tek iken Allahi nasil öyle SINIRLANDIRIP... eni boyu belli olan bir yapi icerisine sokarlar anlamis degilim..... Adamin bir zamaninda bir kitap yazmis... Insanlikta almi kitabi eline.... efendim söyle gitmis böyle gitmis dere boyu düz gitmis falan filan....... Eger Mirac olayi varsa... olmasida mümkün ama bu sekilde kesinlikle mümkün degil... DÜPE DÜZ SAFSATADIR.... BEN MIRAC OLAYINA ANLATILAN SEKLIYLE KESINLIKLE ZERRE KADAR INANMIYORUM...... ISALM DISI anlayis HURAFEDIR BUNLAR..... Olsa olsa.... bir ruhani durum esnasi olabilir... yani rüya hali... vizyon haline gecmek.... ama bu kadar detayi bile imkansiz sacmalarlar dolu.... Diyanetin sayfasinda Mirac olayini yazmislar.... o kadar deli sacmasiyle doluki... yani neresini düzelteceksin... yamulmamis yeri yok..... Kaldiki KURANDA Mirac olayi diye bir sey yok...... |
|
|||
![]() cümlemizden...
ama malesef dinneyen yok, hala degeri olmayan birseye deger veriyorlar, ve cevaplandiriyorlar... |