| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() edirneden zaten disari cikamiyorsunuz hehee
|
|
||||
|
||||
![]() Eski başkanlarımızdan Sayın Ali Şen "2004 kongresinde yapılacak Fenerbahçe
Olağan Kongre"sinde aday olmayacağımı defalarca dile getirdim. Basında aday olmam Sayın Orhan Keçeli"nin seçilmesi bağlı olduğu yönünde gerçek olmayan haberler yer almaktadır. Aday olmam kişilere veya olaylara bağlı değildir. Daha öncede belirttiğim gibi Aday olmayacağım" dedi. Şen açıklamasında "Ben görevimi yaptım sıra artık gençlerde. Gençlerin önünün açılması gerektiğine inanyorum. Bu klube hizmet edecek yüzlerce değerli isimler var onların göreve talip olması gerekir" sözlerine yer verdi. YAZAN: METIN SEN! <a href="redirect.jsp?url=http://www.antu.com/HaberOku.asp?ID=6042" target="_blank">http://www.antu.com/HaberOku.asp?ID=6042</a> |
|
||||
|
||||
![]() heheh yanlis anladin ama ; ) neyse ...
Bu takimin borclari ile ilgili ; ) siz cikmak isteseniz bile cikamazsiniz onlar yerine gelmese ; ) haberin ola hehe ; ) kalirsiniz Annaneler liginde ona göre ; ) *grins hehe Bize gelince en azindan izin var hehe ! cikabilirmiyiz daha üste onu izleyip görürüz yine ; )) selamlar |
|
||||
|
||||
![]() bin ja auch nur ein mensch
![]() |
|
||||
|
||||
![]() 1.niye ilgilendirmesin .... ila Fenerlimi olmak gerek baska takimlar hakinda bilgim varsa bu futbol hakindaki zenginlikdir ; ) sen hic baska takimlarla ilgilenmiyorsun sanki hehe ; )moral prädigen yapma hehe ; )
hem yazi benden degil GS li yazar ... ! Bir ikiniz adami ciddi alsaydiniz yilardir okurum bu hale gelmezdiniz ... ; )O bakimdan bana degil bu hale nasil geldik diye kafa yorsan ... daha iyi olur derim ; ) 2. ben degil ama hehe sakin ola fener birgün sizi kurtarmasin hehe ; ))) 2a. bana niye kiziyorsun ; ) benmi yaptim borcu hehe ; ) |
|
||||
|
||||
![]() ; ) : )
selamlar |
|
||||
|
||||
![]() Dünyanın En Başarılı Faal Golcüleri" değerlendirmesinde 11. sırada yer aldı
1. Romario Fluminense Brezilya 560 458 2. Krzysztof Panathinaikos Polonya 555 312 3. Jose Cardoz Toluca Paraguay 402 281 4. Alan ShearerNewcastle İngiltere 481 259 5. Alberto A.San Lorenzo Arjantin 535 238 6. Ivan Valenciano Union Kolombiya 400 230 7. Mario Jardel Bolton Brezilya 249 224 8. Batistuta Al-Arabi Arjantina 406 217 9. S.Chapuisat Young Boys İsviçre 461 215 10. Şota A. G.Rangers Gürcistan 333 214 11. Hakan Şükür Galatasaray Türkiye 406 214 Also auf jedenfall wird noch hakan unter den besten 10 kommen..da bin ich mir sicher ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() finden?
Es ist nicht einmal ein "normaler" Fan, sondern ein Zeitungsfritze :-P hehhehehhehe also ich finde es extrem lustig ;-) Aber wie soll auch ein Jimnastikci es verstehen, wenn sich zwei SPORTCLUBS streiten hehehhehehe :-P Geht und "gymnastierts" euch LOL hahahahha |
|
||||
|
||||
![]() evet borcu sen yapmadin...
|