| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
![]() Bir sey ya vardir ya yoktur
![]() Bunun anlayisi olmaz ![]() Ben AKIL a seslendim ![]() Yani Bana var veya yok diyecek O akil.. Galiba Olmaz ![]() demokrasi mi bu ?.. O Akil a bir soru daha: Hic insan beynini asip maddenin asli ile muhatap olabilir mi ?.. Akil diyor ki: Yasam Beynimizde ceryan eden teknik bir olaydir.. o halde ?.. sen mi Bu dünya nin icindesin;yoksa dünya mi senin beyninde ?.. Buyrun AKIL sahipleri ![]() |
|
|||
![]() Bahsediyorum..
ADI Üstünde " YALAN DÜNYA " iyi de neden yalan ?.. Gördüklerin yasadiklarin bir gercek mi ?.. Bir Insan Sadece Ayna da kendi yüzünü Görür.. aynada gördügü ise bir hacim kaplamaz :O) Yani oradadir da Gercekte yoktur ![]() Demek istiyorum ki sen de buradasin da acaba gercekte yok musun ?.. |
|
|||
![]() Evet dinler yoktur DIN vardir ve o DIN evrenseldir. bütün insanligi Kucaklar..
Roman da yazisinda dile getirmis.. O Ezoterik pencereden bakmis.. Fakat Bu sünnet olayini anlayisin yanlis.. Yok deyip kestirip atamazsin..Bunu yaparsan KURAN in varligini tartisirsin.. bu konuda kendini gelistirmeye bak..Olay senin anladigin gibi degil.. |
|
|||
![]() Küfürlerden arinabilirsek Cok derin tartismalar yapabilecegiz
|
|
||||
![]() Sakin ol Enis, anlatacağını sakince anlat, bilginin üstünde olan tek bir güç vardır, oda sevgidir.
Baburun yazım dili bu, bundan daha ötesi yok Baburda. En azından okunabiliyor sıkılınmadan yazısı, buda fena değildir diye düşünmekteyim. Yazın iyi ama süper değil. Ben şahsen burada bulunan herkesten bir şeyler öğrenmekteyim, yeter ki yazı dilinin uslubu insana verilen daha doğrusu verilmesi gerekli olan değer de olsun... |
|
|||
![]() yoksa diger boyuttami... hihi
![]() Nimms net persönlich... dahlen yasayanlar Alemindesin.... also muss mich noch etwa sertragen demi ama ![]() Diger Alem kommt früher als erwartet yawww ![]() |