| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
![]() Ben Ayetel-Kürsiyi okumak istiyorum...
engel varmiii... Yada Baska bir Sura bzw. Ayet okumak itiyorum.. engel varmiiii ???? Yoooookkkk o halde Namazda istedigini oku.. yeterki Kurandan olsun.... Fatihasiz olmaz derler.. ama ben onuda dogru oldugunu hic sanmiyorum... öyle bir dayatmadir... simdi Fatihami üszün yoksa Ayetel Kürsimi... Amac Kuran Ayetlerini birbiriyle yaristirmak degil... ama namaz kilmak... Allahi hissetmektir... Tamamiyle DINI saptirmissiniz..... Ayriu ayri DINLERDENIZ |
|
||||
![]() 56- Çünkü Allah ve melekleri Peygamberi hep salat eder dururlar. Allah Teâlâ rahmet ve nimet vermesi ile, melekler istiğfarları ile ve hizmetleriyle Peygambere daima ikram etmektedirler. Bu sayede yukarda "Sizi karanlıklardan aydınlığa çıkarmak için, üzerinize melekleriyle beraber rahmetini gönderen Allah"tır." (Ahzab, 33/43) buyurulduğu üzere müminlere ilâhî feyz inmektedir. Ey iman edenler! Sizler ona salat ve selam getirin, selamlayarak teslim olun. gibi dualarla onun üzerine Allah"ın s alavatını, rahmetini ve bereketlerini niyaz edin. Ve selam vererek ona hürmet edin. Ve bir mânâya göre, hiç incitmeyerek teslim olun, boyun eğin.Bu âyet gösterir ki Peygamber"e salavat getirmek farzdır. Ancak tekrarına değinilmemiştir. Sahih olan budur ki, ismi zikrolundukça vacip olur. Bu hususta birçok hadisler rivayet olunmuştur.
|
|
||||
![]() i" kabul olmamistir. af edersin eniscim ama bunu senin sözlerinden cikariyorum :O)
simdiye kadar ettahiyyatü okumussun. sen degilmiydin sadece Kuran diyen ;O) COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK bildigin belli.. Kurani onun aciklayicisindan iyi bildigini zannediyordun galiba ;O) |
|
|||
![]() kara borsa KURANCILARA karisiyim
Gerçekten Allah ve melekleri Peygambere salât ederler.... Iyi güzelde... burada Peygamberleremi NMAAZ kilinacak... yani simid Muhammedemi Namaz kilinacak... o anlam cikiyor... Hamdi Yazirin Tefsirine bak istersen... Buradai Salat kelimesi "selamlayarak teslim olun"... nalaminda kullanilmistir Peygamberlere Namaz kilinmaz.. Meleklerede kilinmaz... ANCAK SELAM OLNUNUR.... Gösterdigin Ayet yakin ve uzaktan NAMAZLA ilgili degil.... |
|
|||
![]() yeterki KALIPLASMASIN.... evrensel ve zaman uygun olsun
|
|
|||
![]() kimse bilemez... Namazi isteyen istedigi gibi kilar... mükaafati verecek olan sen veya senin Hocan degil... ALLAHTIR...
Hic bir zaman gic bir sey cikaramzsin bu ILAHI gercekten... Sen bilemezsin baskasinin namazini... CÜNKÜ SENI SORUMLU KILAMDIKI ALLAH... Seni digerlerinin NAMAZI üzerine JANDARMA olarak görevlendirmedi... Ben benim o dulari okumadigimi söyledim... okuyana diyecegim yok.. okusun.. isterse.. 10 saaat araliksiz NAMAZ kislin... das ist mir sooo was EGAL... inanamaszsin... Kimse kildigi namazla kendini iyi Müslüman sanmasin.... Gecelim bunlari.... Sonunda hersey Allah kalmistir... |
|
|||
![]() Kolay degil... bir düsünce ürtmek.. öyle noktaya getirdimki iszleri.. nerdeyde DININIZI ... yani simdiye kadar ögrendiklerinizi inkar etme noktasi...
Eger inkar etmezsen bana cevap veremeyeceksin.. eger verirsen senin nalyisin SIFIRLAYACAK... Dedim yaa her zaman.. ORIJINAL DIN disindaki her sey safsatadir... cikis yolun yok senin bu olaydan... EBEDIYYEN bana cevap veremezsin bu soruda |