| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ich hab mal die Beiträge im schnellwaschgang überflogen und mir kommt nur die Kotze hoch . So ne heuchlerische Kacke wie sie es manche Leute hier schreiben , hab ich lange nicht mehr gelesen .
Erkekler : Bi yavru Poppen yapmak icin burada haci hoca mimen yapiyorlar . Von wegen : bacim sana hak veriyorum ....Lan elinizden gelse ayakta iken .ikersiniz siz o baci dediklerinizi . Tüüh sizin o iki yüzlü kackfresselerinize . Kizlara(?)gelince : Siz kimsiniz lan burada din ahlak üzerine konuschmak kim ? Ihr seid ein haufen scheisse nichts weiter . Nana Lala1 hat wieder mal die wahrheit geschrieben was diese teseddür mode betrifft und schwupps die wupps tüm felli orospular imam cikti basimiza . Ich vertrete lalas meinung voll und ganz . Es geht nicht nur um das Basörtü . Es geht darum daß eine Frau sich so anzieht , daß sie nicht die blicke der männer auf sich zieht und sie damit aufgeilt . Yok basörtülü elbiselernen suyum icine girmek falan , so das ihr schalvar an ihrer Arschritze klebt . Öyle teseddürün icine ben edeyim .Kapanacaksa bi kadi adam gibi kapansin . Und zum schluss noch ein wort : YETERKI BI KADININ ICINDE OROSPULUK OLMASIN , DA IST ES SCHEISS EGAL OB SIE BEDECKT ODER NICHT BEDECKT IST !!! Ach ja noch was : Burada öyle klugscheisser ayaklari yapmaya kalkmayin bana karsi , Dans ettirrrim sizi . Ben baskalarina benzemem , ben aff etmem .... Saygi ve sevgilerimle LosMuertos |
|
||||
|
||||
![]() millet seni benim pezevengim sanacak simdi ...
Ich bin dafür, dass die Nicks Lala1 / KSKbuket / CemDean / BayBorn / Los Muertos gestrichen werden - yoksa milletin abdesti bozulur !!! |
|
||||
|
||||
![]() Also meinem deutschen Kumpel zufolge laeuft ihm jedesmal der Geilheits-Sabber auf der Zunge zusammen, wenn der ne KOpftuch-Ayse auf spitzen Tiger-Stoeckelschuhen, in furzengen Leder-Jeans und -Mantel und mit einer in Pavianarsch-Aesthetik geschminkten Visage sieht. Das sieht sowas von Sado-Maso aus ! Ich wunder mich, warum dies Weiber nicht merken, dass sie ziemlich ambivalente Koerpersignale aussenden, die von Maennern missverstanden werden koennen.
Nicht alle, aber ein Grossteil ist in der Tag so. :-) |
|
|||
|
|||
![]() gercekten penisleri hazirol da esas durusa gecirmeyi iyi biliyorlar.. acik giyinen kizlarimizin onlardan ögrenecekleri cok sey var!
|
|
|||
|
|||
![]() annenden babandan dedenden utanmiyormusun ? kafirmisin sen yoksa.. töbe estagfurllah allahume salli ala seyyide töbe töbe
|
|
|||
|
|||
![]() kiskanclik seytandandir...
basörtüsü rahmandandir ! yani feminist olucam diye kicinizi bosuna yirtmayin tak bir basörtü allttandan bir tanga seni günesli bir günde hacivat ve karagöz oynatior gibi malatyada bir kahvenin önünden gecirelim..bak bakalim ne kadar tonlarca hayranin olur ! kadinligin ne oldugunu bilirsin! bu kadarda kafir olunmazki yahu ![]() |
|
|||
|
|||
![]() yeter ki bir kadinin icinde orospuluk olmasin - rest ist pille palle
|
|
|||
|
|||
![]() kalmissin..iran senin düsündügün gibi öcülerin ülkesi degil ! önce kültürlere saygili olmayi ögren ben iki kez irana gittim harika toleransli bir ülke insanlrdaki hosgörü anadoludaki hosgörüden katkat daha fazla..
ama senin gibi avrupada yetismis ne yazdigini bilmeyen herseyi tv den ögrenen yahudilerin oyuncagi kisilerden ne beklenirki .. amin |
|
|||
|
|||
![]() bir türbanli ile evlenecegim ama kafirim diye almiyorlar beni....
|
|
|||
|
|||
![]() hanim kurtarir..bogaziniza kadar kafirlesmissiniz !
ama ben simdi sana dua okuyacam bunu 99 kez tekrarla icindeki kafir seytani atacagiz allahu alem !!!! bismillah (YAKLAS BANA KAFIR EVLADIM) Exorcismus in satanam et angelos Kafiroos In nomine habibos muhammedos et kabeiumtum os buharios sitteus Ab insidiis diaboli, libera nos, hz ülya vasar spirituos Domine. In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen |