| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
![]() Ne zaman kandil olsa Bilirim ki yobaz sacmaliyacak
![]() Dügmeye basarim ![]() Benim Kanitim Kuran- HAKIM dir !.. Senin kanitin kim ?.. Buhari mi Hacivat mi ?.. Haci fish-fish mi ?.. Haydi getir kanitlarini !.. |
|
|||
![]() Aferin, ögermenin yasi yoktur demisler!!
Daha cok sey ögreneceksin ama o zamanis isten gecmis ola bilir. Sana tavsiyem git güvenilir bir tefsir al ve oku, bak o zaman bir daha bu foruma gelirmusun!!!! :-) (O zebaniler seni öpmekten bana zaman bile bulamazlar!!!) Islamiyet düsündügünüz gibi dar degil, sen kendi beynine göre kücültmek istedigin icin, bu tür sorularda takilip kaliyorsun!!! |
|
|||
![]() Kainatin yaratilis sebebi Hz. Muhammed dir demek;
ALLAH a IFTIRA ATMAKTIR !.. Haydi getir Kanitlarini !.. Allah Nerede ve Kim e demis: Ey Habibim ( sevgilim ki Bu da iftira dir ) sen olmasaydin bu alemleri yaratmazdim.. Haydi getir ayetlerini.. O olmassa Zübürlerini misnalarini.. |
|
|||
![]() evet, imanli robotta ancak bu kadar olur!
öncelikle sen sorumu cevapla!!! Benim temelim KURAN gittigim yolda peygamber yoludur. Anladigim kadariylasenin Peygamberle pek bir alakan yok zaten tartismamizda bundan ya zaten!!! |
|
|||
![]() Buraya yaz..
Bende sana yalanci ve iftiraci Bir satanist oldugunu kanitliyayim.. Iste meydan |
|
|||
![]() Kuran ile ne alakan var ki senin oturmus buraya Putperest geleneklerini anlatiyorsun..
Ey Kuran yolcusu.. Ayetlerini getir. |
|
|||
![]() Oku anlarsin canim ama kitap biraz kalin ömrün yetmeye bilir :-))) Kitabi bitirememen cehennemlik olmana vesile olmasinda!!
|
|
|||
![]() Davud un Zirvalari ile cennet e gideceksem ;
Varsin bütün cehennemler Benim Olsun !.. KURAN bana Yeter !.. O ne güzel rehberdir !.. |
|
|||
![]() biri satanist der biri putperest der. Yahu ben hangi puta tapiyorum söylermisin??? Yazarken kullandiginiz kelimelere dikkat edin anlamini ögrenin öyle kullanin!!
|
|
|||
![]() Kuran sana yeter!!! Muhammed in yolu da fazlalik herhalde
|