| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
![]() Can kardesim,
miracin satanistlikle ne alakasi var anlayamdim dogrusu??? Sana soruyorum neden bes vakit namaz farz? Neden elli vakit kilinmiyor, (sen kiliyormusun bilmiyorumda)! Neden ettehiyat i secdeden sonra okuyoruz? Neden Ettehihat in sonu esheduenla... ile bitiyor? Ve sana birseyi daha hatirlatmak isterim: müslümanlarin dayanagi öncelikle KURANdir, fakat onlara peygamber gönderilmemis olsaydi, onlar Kuran i anlaya bilirlermiyidler. Bak gönderildigi halde sen bile bocaliyorsun!!! Birde gönderilmeseydi neyapardin??? Mirac olayini KARA DAVUD tan okursan senin icin hersey aciga kavusacaktir. selamlar |
|
|||
![]() Bana ilim anlatma ... ANLAMAM !..
Karga dan baska Kus Cankaya dan baska Yokus Allah kelamindan baska DEYIS ...TANIMAM !.. Sen Bana Delilerini getir sorumu Cevapla.. Peygamber i nasil ucurdun ? Burak a nasil bindirdin ? Allah ile nasil pazarlik ettirdin.. Cebrail 7 kat Göge ulastiklarinda O"n a: Yavas sessiz ol; Rabbin Namaz kiliyor. Peygamber sordu: O"da Namaz kilar mi ? Cebrail dedi ki: Evet kilar.. Peygamber sordu: Peki ne okuyarak kilar ? Cebrail dedi ki : Sunlari okuyarak kilar: Cebrail ve meleklerin rabbini Tesbih ve takdis ederim; Rahmetin ÖFKEMI GECMISTIR ![]() Dedi mi demedi mi ? Bunlar sizin MAGAZIN SERVISINDEN !.. Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahaha... KORKMUYORMUSUNUZ ????? Bu sizin Inandiklariniz yahudi Hikayeleridir ![]() Ise bakin ki Musa Hz muhammed e akil veriyor hikaye de Meleklere Filan da firca atiyor.. Her seferinde Senin Ümmetin Bu isin altindan Kalakamaz Diye geri yolluyor muuhammed i pazarliga ![]() Bu ne utanmaz bir Tutum Bu ne Allah dan korkmaz peygamberden utanmaz Tavir.. ALlah sizleri af etsin.. |
|
|||
![]() Akilli ?..
Yoksa O hikayeyi Daha bir Güzel mi anlatiyor ?.. 3ncü Sure de Emredilen Farz Ibadet Mirac la nasil bir daha farz oldu ?.. |
|
|||
![]() Normal ve düsünebilen Insanlarin akil erdirememeleri cok dogal..
Bu ise Kuran da akil erdirememis olacak ki: Ey müslümanlar !.. Ne kandil kutlayin Ne de zirvalara inanin diyor. Bu Kitap sizin rehberinizdir !.. And olsun ondan sorulacaksiniz diyor. :O) |
|
|||
![]() Roman okuyarak ahiret mi yapacaksiniz ?..
Ya da masal ?.. ![]() Peygamber ucacak ta Kuran yazmiyacak .. olur mu ?.. Peygamber 5 vakit namaz getirip Kendi üc vakit Kilacak.. Olur mu ?.. |
|
|||
![]() Kuran a göre Insanlik tarihinde en korkunc iFTIRALAR ne ilgin ve ürperticidir ki ALLAH a yapilmistir.
Kuran Allah a Iftiradan söz ederken sadece IFTIRA kelimesini kullanmakla yetinmemekte ,Bunu bir de YALAN **KIZB** sözcügü ile pekistirmektedir. Ifade genelde söyledir: ** Yalan düzerek Allah a iftira ettiler / ederler ** Üzerinde tertistigimiz konu bakimindan Ürpertici bir KURANSAL gercekte sudur: KURAN kendisinin uydurulan bir hadis olmadigini ifadeye koyarak getirdigi DIN in basina acilacak uydurma HADIS kaynakli kötülüge dikkat cekerken Bu IFTIRA Kökünden bir filli kullanmaktadir:** YÜFTERA **.. Ve söyle FERMAN etmektedir: Bu Kuran Uydurabilinecek bir Hadis /söz degildir;aksine o kendinden önceki vahiyi tasdikleyici her seyi ayrintili kilicidir.Inanan bir topluluk icin bir KLAVUZ ve bir RAHMETTIR ( Yusuf,111 ) Seytanciligin Belirgin nitelikleri olan Allah ve peygamberlere YALAN Isnatlarda bulunmak tarihte HAHAM-RUHBAN Seytancilariyla SEYTAN EVLIYASI tarafindan islenmistir. Bizim Din tarihimizde bunun kurumsal adi: HADIS UYDURMACILIGIDIR !!.. Yukarida anlatilan Ve Bilinen Kisiler tarafindan da savunulan MIRAC Hikayesi bunlardan biridir. Bütün Bunlar RAHMAN dan kopmus bir hayatin Görünen adi ne olursa olsun,Insani SEYTAN in HÜSRAN cukuruna götüreceginin BELGELERIDIR !.. |
|
|||
![]() Önce ALLAH in isine nasil karisliyor onu acikla bana!
Iftira nedir? Kainatin yaratilis sebebi nedir? Bu arada, Mirac olayina inanmayan azinligi sizler temsil ediyorsunuz. Cogunlugu ikna etmek zorunda olan sizlersiniz ben degilim! Benin yazdiklarimi ise bircok kitapevlerinde bulabilirisin. BUrasi bedava bilgi hatti degil!!! |
|
|||
![]() Aciklamalar icin danke ama,
iftira da bulundugumu nasil kanitlayacaksin? Senin robottan bir farkin yok, bir iki seyleri ezberlemissin, dügmeye basildiginda tekrarliyorsun |
|
|||
![]() Günesi Balcikla sivayamazsin!..
Bu yazdiklarim in hepsi Fikih ekollerinde Yazili ve belgelidir. Ispati icin bakiniz: Elbani ;ez-Zaifa 3/ 571 Elbani Uydurma demekle yetinmeyip MÜNKER olarak nitelemistir bu herzeleri. ez-Zaifa da Bütün Uydurma hadisleri ve böyle dötten uydurma Seytan ulemasi hikayeleri inceliyebilirsin. Nereden alindiklari kimlerin uydurduklari mevcuttur !.. Ayrica Elbani ye pek catmayin ki : Onun Cagimizin en Büyük HADIS bilgini olduguna dair ULEMA nin ICMAI vardir ![]() Hoscakalin .. |