Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Alt 17.08.2005, 10:53
Benutzerbild von donpepelino
donpepelino donpepelino ist offline
Neuer Benutzer

Standard Alevi dedelerin baya sna dans

etmeyi sana ögretmis Kürt said olmasaydi neneni simdi Ermeniler becerecekti.

Kurana uymayi git Alevi dedelerine anlat bizler Kurana uyuyor ibadet ediyor zekat veriyor oruc tutuyoruz.

Araba düsmanlik yapip sonra Arabin kilicini boynumuzda tasimiyoruz.

Bu bir nevi Alevi kepcesiylen Arab Boku yemeye benzemiyormu sence hahahahahaha :O)
Alt 17.08.2005, 10:55
Neuer Benutzer

Standard Biz Sünni Dogulular Sünni Türkmenlerin

Yolundayiz Büyük Turan cilardaniz Türkmen Alevilerin ne kadar vatan perver olduklarini gördük Avrupada türkmen alevi derneklerinde apo yakalandigi zaman posterlerini acanlar kimler.
Alt 17.08.2005, 11:02
Neuer Benutzer

Standard Ateist kürtcüler ve özgürgündem

Özgür gündeme bir bakin tüm yazarlari Alevidirler.

Aydin gecinirler Türk bayraklarini sitelerinde yakarlar Türke nefretlerini kusar Ermenilere dostluk elini uzatirlar.

Avrupada cogu pkk derneklerinin baskanlarida asiri kominist alevilerdir?

Gidin bir bakin tanisin ve negibi düsüncelere sahib oldugunu göreceksiniz.

Dogu ve Türkmen Sünni hareketi 1000 senelik tarihimizde geciyor.

Sschig Ismalen büyük Alevistani kurmak istiyen Türkiyedeki Alevilere karsi Hamideye Alaylari ve Türkmen Akincilari büyük tokat vurmuslardir.

Yavuz Sultan SElimin keskin kilicini bizler suanda yüreklerimizde tasiyor ve hala bu mücacdelenin devamini yapiyoruz.

Bugün OZGURGÜNDEM NE kadar kürt cülük yaparsa yapsin perde arkasindaki gercekleri hic bir zaman millete göstermemislerdir.

Gaztelerini Türkce yayinliyor ve diyer dilleri inkar edip zaza gorandi yezid leri arkalarina aliyorlar.

Türk Bayragina Düsman olan bu dinsizler neden acaba Gaztelerini Türkce yayinliyorlar Ermenice yayinlasalar olmazmi.

Iste Türkiyede Türmen ve kürt gecinen Ateistlerin hali.

Kominizim bitti suan din dusmanligina ve kürtler üzerinden politika yapiyorlar.

Ama Yavuz Sultan SElimin kilicini unutmusa benziyorlar.
Alt 17.08.2005, 11:09
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard tuhaftir ki

kasarlanmaktan baska bir mok yaptigin yok, astigin ülema-i kibriyanin tefsirlerinden nicün rivayet etmektesin?
Alt 17.08.2005, 11:11
Neuer Benutzer

Standard Bu Maddeöeri Unutmadinizmi. :O)

Komentar? ZaZaX.....

Bu maddeleri unutmadin mi ? )

Mum yakmak ???
Cem evinde Dans (früher SEMAH) etmek
Solcu ve özgürlükcü olmak
Zülfikar kolyesi asmak
Bakire olmak (sadece kizlarda)
Sünni erkekler tarafindan kullanilip sen alevisin
bizim
aileye uymazsin diye terkedilmek (kizlarda)
ickici berdos olmak (erkeklerde)

Adak kesmek
Fal acmak fal bakmak
Sihir yapmak keramet sahiplerine el etek öpmek !
Dedelere hürmet etmek gaibi bilmek !
Asure pisirmek
Siir okuyarak sarki söylerek ibadet etmek !

Hü hü dost hü cekmek
Kadinli kizli sosyetik Cem etmek koca bulmak !
Karsilikli Eline beline diline saglik yarasin demek !
CHP ci devrimci olmak
Atatürk bir aleviydi diyip sahiplenmek !
Ateist acikca Allaha küfür edenlerle haci bektaside
tören yapmak
Pir sultan abdal in ALLAHINA küfredenlere hürmet etmek
°
Laik ve demokrat olmak
Hz ayseye ve muaviyeye küfür etmek
Gelene gidene sen yezidsin diye itham etmek !
Yobazlarla islam üzerine sidik yarisi yapmak !
Ahmet kaya arif sag dinlemek
Acilarin cocugunu oynamak
Ezilmek
Horlanmak
Hakir görünmek
Komplexlenmek
Azinlikta olmak
Her Türbanli kizlardan sakallilardan yobaz diye nefret
etmek !
Tarihi carpitmak
Dedelere tapmak
Samanist sazi tari calmak
Kötü ruhlari kovmak icin tören yapmak

Yobaz gelenekci olmayan her sairi alevi yapmak
Haci bektasiye gidip orada agaclara caput baglamak ve
HACI olmak !
Ramazanda 3 gün oruc tutmak
Kurandan Hz ali ilgili ayetler osman tarafindan atildi
kuran degistirildi demek !
Kurban kavurma bayraminda sünnilerden fazla kurban
kesmek !
Hz aliyi tanrilastirmak Allahin aslani sifati vermek !

Ancak dogumla alevi olabilmek yani kan yoluyla alevi
dogmak (yahudiler gibi)
Kürt ve türk oldugu halde Peygamber soyu (kureys arab)
oldugunu iddia etmek
Alevilik kültürdür ama ben ateistim demek (genau so
wie yunus emre und hz ali *fg )
Alt 17.08.2005, 11:13
Neuer Benutzer

Standard ALEVILER NEREYE KOSUYOR?

Evet degerli, okuyucularim uzun bir sure sonra, Yazimi yaziyorum eminim bazilariniz yine cok kizacak, Ama bu benim dusuncelerim, sadece ben dusunduklerimi yaziyorum. Bugun bana gore turkiyedeki en buyuk sorun PKK, dan enflasyondan, Hayat pahaliligindan bile daha buyuk sorun ALEVILER, dir.

Esasinda butun turkiyenin basina bela olmus ne varsa hepsinin altindan, Aleviler cikmaktadir tabi bunlara ornekler vericem sadece dusunce degil. Orenegin 1930 da dersim denilen esasinda bugunku tuncelide baslayan ayaklanmalar ancak 1937 de durdurulabilmistir ve bu ayaklanmalarda Yaklasik 250 alevi militani oldurulmustur ve 1000 e yakin alevi militani tutuklanmistir ve bu ayaklanmalarin lideri seyyid riza denen adam ve yanindaki Yedi kisi idam edilmistir.
Ve yine tikko dhkp ve ayni zamanda pkk gibi ayrilikci sol kominist orgutlerin Tabanlari yine alevi kokenlidir. Yine 20 aralik 1978 te kahramanmarasta alevi kokenli 2 ogretmen sinemayi bombalamis ve katliam yapmistir ve ayni kesim kentteki camileri atese vermistir.
Ve cikan olaylarda yuzlerce kisi olmustur ve yine bu olaylarin altinda alevi kokenliler cikmistir.

Esasinda alevi olaylari alevi ayaklanmalari turkiye cumhuriyeti zamaninda baslamis, Bir sey degildir taa 1400 lu yillarda baslamis tir ve yavuz sultan selim zamaninda doruga erismistir ve yine osmanli ordularinin iran la bir savasinda aleviler osmanli Ordularinin arkadan vurmaya kalkmistir. Sivas olaylari sivasta cok yogun alevi vardir ve ayni zamanda sivas oldukca tutucu Bir sunni kokenli musluman kokenli bir ildir ve sivasda alevilerin bir toplantisi olur ve bu toplantiya aziz nesin denen keferede gelir ve aziz nesin denen zebani o gunlerde asirir derecede hazreti muhhamed ve onun ailesine hakaretler yagdiran salman rusdi denen kafirin kitabinin reklamini yapmaktadir ve kitabdan alintilar yaparak resmen hz muhhamed ve onun ailesine kufurler ve hakaretler etmektedir, Ve bu sebebten dolayi sivasda yasayan ve oldukca tutucu olan sivasli sunni muslumanlar aziz nesinin sivas sehrine gelmemesi icin telkinde bulunup gelmemesinin sivas icin daha iyi oldugunu belirtmislerdir ama aziz nesin denen adam yinede gelmistir ve 2 temmuz 1993 gunu Cuma gunu Cuma namazindan cikan bir gurup aralarindaki kiskirticilarinda yardimiyla madimak otelini atese vermistir ve yaklasik 37 kisi hayatini kaybetmistir cok kotu bir sonucu olmustur ve Bu olaylarin tek sorumlusu olan aziz nesin ne yazikki ordan kurtulmustur.

PEKI ALEVILER NE ISTIYOR????????
Alevilerin ne istedigi tam olarak bilinmesede benim tahminlerime gore Aleviler sinsi bir sekilde turkiyedeki sunni kimligini yikip kendilerine irandaki Gibi sii bir devlet kurmayi istiyor ve bunu aydin maskesinin altindan cok iyi goturuyorlar. Ornegin aleviler diyanete karsi aleviler camilere karsi aleviler diyorki cem evlerine izin verilmiyor ama devamli cami yapiliyor aleviler nufus kagidina neden din hanesi var diyor.

Turkiye diyanet isleri MUSTAFA KEMAL ATATURK tarafindan kurulmus bir kurumdur eger aleviler ataturkcuyse neden ATATURKUN kurdugu bir kuruma karsilar?

İkinci konu cem evleri turkiyede hic bir zaman ben bir cem evi insaatinin durduruldugunu gormedim duymadim tv de gormedim gazetelerde gormedim isteyen cem evi yapar ve turkiyedeki camileri devlet yapmaz devlet hic bir yere cami yapmaz camiler hayir sever halk tarafindan veya maddi durumu iyi kisiler tarafindan isim icin veya hayir icin yaptirilir ve hic bir camiye devlet yardimi yapilmaz isteyen arastirsin. Nufus kagidina dinin yazilmasi kosunu bilindigi uzere turkiyedeki yesil nufus kagitlarinda din hanesi vardir ve burda genelde hangi dinden olursan ol islam yazar ve aleviler buna karsidir bu konuda bende alevilerle hemfikirim bencede nufus kagidinda bir insanin hangi dine mensup oldugu yazilmamali.

Yine size bir alevinin hayalinden bir ornek vermek istiyorum((((((Aleviler, su anda ne tür örgütler içinde yer aliyorlar? Aleviler"in en önemli örgütleri, Hacibektas ile büyük illerde bulunan Haci Bektas dernekleri, Pir sultan Abdal dernekleri, Semah Kültür Vakfi ile Alevi köy ve sehirlerinin yardimlasma ve dayanisma dernekleri. Bütün bur dernek ve vakiflar, Alevi dergah ve tekkelerini yasatan koruyan, Aleviler"in cemevleri açmalarina olanak saglayan örgütler. Bu örgütlerin ve ileri gelen Aleviler"in olusturdugu Alevi Temsilciler Meclisi, Aleviler"in örgütsel birligini saglayarak yüzyillardir pesinden kosulan bir hayali yerine getirmeye çalisiyor,)))))))))) Evet sizinde gordugunuz gibi turkiyedeki ana problem budur saygilarimi sunuyorum. VE HERKESIN GELEN MUBAREK RAMAZAN BAYRAMINI KUTLUYORUM.

Bora DONTWORRY

06/11/04 14:32
Bu makale su ana kadar 1844 defa okundu
--------------------------------------------------------------------------------

<a href="redirect.jsp?url=http://www.turkla.com/yazar.php?mid=300&yid=14" target="_blank">http://www.turkla.com/yazar.php?mid=300&yid=14</a>
Alt 17.08.2005, 22:38
Benutzerbild von berlinfatih1
berlinfatih1 berlinfatih1 ist offline
Neuer Benutzer

Standard Bu Filmi Seyredin

ALLAHin Selami Rahmeti ve Bereketi Müslümanlarin üzerine olsun.
Ey Müslümanlar,
Asagida verecegim linkte, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin güvenlik kurumlari, Müslümanlara karsi nasil düsman olduklarini kendi gözlerinizle görme imkani bulacaksiniz. Click here to Watch Video buraya tiklayin ve sizde kendinizi sorgulayin, Bende zulüm karsisinda susan dilsiz Seytanmiyim diye ? <a href="redirect.jsp?url=http://www.hizb.org.uk/ecoverage/index.php?id=2226_0_47_0_M114
" target="_blank">http://www.hizb.org.uk/ecoverage/index.php?id=2226_0_47_0_M114
</a>
Alt 17.08.2005, 23:00
unknown

Standard Hadi len ordan kiro ;-))

kürt saide bir sana iki emi. ;-) Tarihin akibetini bilmeden gercekleri ve uydurulmus hikayeleri ayirt etmeden cak cak ötme. Sende ki piskinlige bak hayret dogrusu. Bir yandan yalanlari uyduruyorsun bir yandan da Dogrucu Davut kesiliyorsun basima. Radyodan cikan seslere cinlerin sesi diyen aklini yitirmis bunak mi bizi kurtardi ;-) Hssstir ordan.

Kendine hayiri olmayan bir magara ayisi mi beni kurtaracak. Ihtiyacim yok sagol istemez. dütür git simdi bakalim. Yoksa ense trasi olursun tandik. Asiretine de Sana dedirtme simdi.
Alt 17.08.2005, 23:01
unknown

Standard Selamini da sabahini da s....iyim senin!

Canin cehenneme yavsak irticaci hain köpek1
Alt 17.08.2005, 23:03
unknown

Standard Hadi lan ordan annasi belli babasi

yüzelli olan dürzü döllü. Yalanlarinla tavuklara yem mi atiyorsun. Namert yavsak!
Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Thema durchsuchen:

Erweiterte Suche