Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Alt 25.05.2013, 17:43
Remix

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Anlasilan heyecandan dogru dürüst okuyamamissin.. Ya da öküz altinda buzagi ariyorsun..

Ben 2011 genel secimlerinden, Ankara Keciören'den bahsediyorum.. Cevap vermeden önce bi oku da, bazi sorularinin cevabini kendin vermis olursun...

Aslinda sorular baska türlü olmasi lazim.. Sümmeye Erdogan baskan danismani olarak 52000 TL, yani elli iki bin Türk Lirasi, maas aliyor.. Dinen ve Türk törelerimize göre kutsal olan devleti, yani DEVLETULLAH'I soymak yakisiyor mu? Bunu yapanlara ne denir asil bu sorulara cevap lazim....
2011 genel secimi haziranda yapilmistir.

ilk suriye mültecileri cisr es sugur da yasanan katliamdan sonra türkiyeye gelmistir. buda haziran 2011 de gerceklesmistir. yaklasik 5000 suriyeli ilk kurulan kampa alindi.!!!

simdi sorulara geri dönüyorum ama lütfen kivirmadan cevap ver:
1. hangi secimlerde gördün bu 1 milyon suriyeli (türk vatandasi yapilmis) secmenleri?

2. ellerinde önceden doldurulmus secim kagitlari ve AKP oy pusulasini ne zaman ve nerede gördün?

3. Turgut Altinok hangi secimlerde bu suriyelileri kurtardi?

lastik yine yalan söylerken yakalandin
Alt 25.05.2013, 18:03
Remix

Standard

Zitat:
Ben Ankara'da kendim gördüm kara carsafin icinde bir biyikli erkek vardi ve yaninda iki tane erkek ve üc bayan. Ellerinde önceden doldurulmus secim kagitlari ve AKP' oy pusulasi vardi.. CHP'li ve MHP'li gencler bunlari linc edeceklerdi.. Araya bir cok yetkililer girdi, galiba bunlardan birisi de Turgut Altinok'tu. Millet ondan sonra biraz yatisti..

Hersey ortaydaken adamin gözün icine bakarak yalan konusmayi birak bari...

Göz göre carpitiyorsun ya, helal olmasin sana.. Oku oku, bak akademisyen oldugunla gurur duyuyorsun yoksa, yoksa imtihan sonuclari sana ve yandaslarina önceden pe$ke$ cekildigi icin mi simdi akademisyemin diye ortalikta kibirleniyorsun?

Gülecek oldum aglanacak halimize...

NOT: Suriyelilere Türk vatandasliklari dagitilmasi daha yeni olan ve 2014 secimlerine hilenin yeni tohumaridir..

O bahsettim olay mansetlerden verildi.. Genel secim 2011'de..

Oku iyi oku oldu mu...
ak parti devamli oylarini cogaltarak geldigini söyleyince sen 1 milyon suriyeliyi vatandas yapip öyle geldigini söyledin.

üstelik ankarada kendi gözünle gördügünü söyledin.

ben sana 3 basit soru sordum ve bu sorulari üc kere tekrar ettim ama hala cevap alamadim.

üstelik gidip saat 15:12'de yazdigini saat 15:52'de degistirip kendini kurtarmaya calisiyorsun.
bu kadar adi taktik görmedim.

bircok defa yalanlarini ortaya cikardim ama ilk defa yalanini örtmek icin böyle asaglik taktik yapip yazilanlarla oynuyorsun.

lastik senin uydurdugun o hikayeleri kimse yutmuyor. ben sana ilk mültecilerin geldigini ve ne zaman geldigini söyledim.

kendi söylediklerinin altinda ezildigin icin benim birsey yapmama gerek kalmiyor.

iste chp zihniyeti aslinda hep kendi yalanlarini kendisi ortaya cikariyor ve böyle serefsizce yöntemlerle (yazidigni 40 dakika sonra degistirip) kurtulacagini zannediyor.
Alt 25.05.2013, 18:07
Remix

Standard

yalani ortaya cikinca degistirdigi yazi

Alt 25.05.2013, 18:13
Remix

Standard

Zitat:
Yanlis anlasilmadan medet umma.. Denizin dibine o kadar mi düstün ki yilana sarilmak misali böyle seylerle ugrasiyorsun..

O suriyelilere hangi sartlar geregi Türk vatandasligi verilmistir o zaman? Secim yatirimi de baska bir sey ise?
bak lastik benim sorulara cevap vermiyorsun.

ben yine büyüklük gösterip senin sorularina cevap veriyorum ama sende yine hicbir gelisme yok.
hala sikisinca kacmayi tercih ediyorsun. hemen baska sorular sorup, iftiralar atip, yalanlar söyleyip, kahkahalar atip kacma derdindesin.

senin ne mal oldugun ortada.

o kadar yalanlarini ortaya cikardim ama hala yüzün kizarmiyor.
sen bunlarida sildir ki ileride yine yalanci oldugunun ispati olmasin.

@arkadaslar bugünlük bu kadar.
Alt 26.05.2013, 13:06
Remix

Standard

kuzey irak sinir kapilari dün gece 23:00'de yine acilmistir.
Alt 26.05.2013, 13:31
zerrecikler

Standard

ah, güzel allahim, keske bazi insanlari solucan olarak yaratsaydin. bende bol bol kuslarimi besleseydim
Alt 26.05.2013, 14:23
xAurumx

Lächeln

Die eigenen vögel im kopf?
Alt 26.05.2013, 14:42
zerrecikler

Standard

Zitat:
Zitat von xAurumx Beitrag anzeigen
Die eigenen vögel im kopf?
ha

du bist voll luuiitusch frau möchtegern klugscheißerin! und wo genau juckts bei dir heute?
Alt 26.05.2013, 17:08
Benutzerbild von Billy73
Billy73 Billy73 ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von zerrecikler Beitrag anzeigen
ha

du bist voll luuiitusch frau möchtegern klugscheißerin! und wo genau juckts bei dir heute?
checkst du nicht ist so spirituell.

du kannst die würme durch die nase ziehen.
Alt 26.05.2013, 18:16
xAurumx

Standard

Wenn toni sich alleine gelassen und ausgegrenzt fühlt sucht er sich verbündete und fängt an mails zu schreiben, um sich einzuschmeicheln. Das hat er bei mir auch immer gemacht. Zum schluss dann gedroht. Das alles ist ihm sehr sehr wichtig.

Ich denke so wird das mit zerrecik auch ablaufen.
Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Thema durchsuchen:

Erweiterte Suche