| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
![]() 70 kisiyle beravber direkmen belesten Cennete gireceklermis...
Bunu diyen senin Arpalarin... simdi sen dahami iyi bileceksin Araplardan DINI hahahahaha |
|
|||
![]() yani Hadis kitabi dedimmi... hani o senin Zeitmaschiene ile geri gidip Reülle yaptigin Injterwiev sayesinde YAZDIGIN Kitaplari kast ediyorum.. ki onlarda o haliyle tabiiiki gecerlidir..
Demek Sex Sohbeti hic gecmedi... o zaman ne halt yemeye gittin gecmis zamana ... ahahahaha |
|
|||
![]() uzda INSANLIGA anlatmiyorsunuz...
Hadisciler sizlersiniz... ben degil... o halde sizler anlatacaksiniz ben degil... ben kimimki saaadece Kurani referans alan birisi... elbet ben bilemem.. ma asizler Musilmanlarsiniz sizler bilirsiniz yawww.. hadi acikla bakiiim... sen cok akillisin zaten buna bir care yaz veya 7 ci bir Hadis kitabiy az Piyasaya sür |
|
|||
![]() olay bu kadar basittir
|
|
|||
![]() Talep ediyorum Islami SEX kitabi yazilsin....
6 Tane Resülün ölümünden 100 lerce hatta 1000 lerce yil sonra yazilan bu 6 TANE DINSIZLIK Kitaplarinin yanian 7 ci DINSIZLIK Kitabini yazalim... hep berabger Talep edelim ve MUSILMANLARA SEX Kitabi yazdiralim... Nede olsa 6 taneyi yazan 7 ciyide yazar... Sexomanyak olan Araplara yazdiralim ve Kurani yirtip atalim... cünkü Kuran o yazilan 6 Kitaba uymuyor... o halde Kurana ihtiyac yok... dann weg damit ins Mülll.... Yeni Dinimiz hayirli olsun... Isminide ben takayim.... Mezhepleri iceren, Lafta Sünnetleri iceren, Hadileri iceren bir DIN iste... Adi MUSILMANI-SEXO-DINI olsun...... 7 Kitbi yazmaya adaylar arasinda sizlerin yer almasini talep ediyorum... lütfen 7 ci Hadis kitabini mutlaka yazin... yoksa benim gibileri sizlerden durmadan bunlari telep edecektir hahahahahahaha... Naaaaa yüüüle bir Musilman Sex konferansi vermemizde fayda var... Vay kara Hadiscilerimbenim vay.... demek DININIZ buraya kadarmis... iste benimle aranizdaki ufak bir fark var... Oda ben DINI biliyorum sizler bilmiyorsunuz |
|
|||
![]() yil 2100 Kuran diye adlandirilin Vahyii kitabi ortadan kaybolmus... hahahaha... yerine Arabi Sexo kitabi olan 7 ci Hadis Kitabi yerini almis... ve simdi 8 ciye ihtiyac var...
Vizyonu olan varmi aranizda... simdiden baslasin yazmaya hahahaha.. mein Gott seid Ihr Musilmänner man... Kurani yetersiz yasandan adammi olur... maymun bile olmaz |
|
|||
![]() nede olsa Terör Kitabini en iyi süper Kirolar yazar... bu benim görüsüm ve tavsiyem...
|