| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Sana ait bütünüm senindir özüm
Kimseyi görmüyor inan ki gözüm Asla vazgeçmedim yemin ederim Arkasındayım hala verdiğim sözün Aklıma gelince o güzel yüzün Her yanımı kaplıyor tatlı bir hüzün Aynı rüzgara vurgun iki yelken Aynı salkımda ayrı iki üzüm |
|
|||
|
|||
![]() Galiba ben bu askta müebbet yedim
|
|
|||
|
|||
![]() Yürekli bir kadinin basi yüreksiz bir erkegin omuzuna agir gelir... (Nazim Hikmet)
|
|
|||
|
|||
![]() Hic dokunmadigin birisine asik olabiliyorsan, sen o zaman aşki hak ediyorsun arkadaşim...
|
|
|||
|
|||
![]() "Yağmur komünisttir; çünkü herkese eşit yağar. Rüzgar ise kapitalisttir zayıf olanı yıkar."
|
|
|||
|
|||
![]() Şaşırır aynalar. Yüzümde sen varsın.
|
|
|||
|
|||
![]() Nehir gibidir insan, sadece yüzeysel bilinir; derinliklerinde ne saklar,ne fırtınalar kopar söylemez. Sadece sessizce akar gider."
|
|
||||
|
||||
![]() Yan yana yürümeyelim diye
dar yapılmıştı kaldırımlar. Ve yine yan yana yürümeyelim diye dar kafalıydı insanlar. Ve sırf dardı diye kafalar, düşünmeyi bırakıp sevmeyi denedik, 'Sarılmak yakar bizi' deyip aşkı hep, uzaktan sevdik.' Charles Bukowski |
|
|||
|
|||
![]() Sevginin oldugu her yerde hayat vardir!
|
|
|||
|
|||
![]() Her günün bitiminde bir seyler ögrenebiliyorsan, ömrün sana vazgecilmez dostlar kazandiriyorsa,
sabah daha bir gülerek acabiliyorsan gözlerini, büyüdügüne üzülme... Birak günler sende iz biraksin. Birak cizgilerin ve aklarin artsin. Yeter ki yarinin dünü aratmasin... |