Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Alt 13.06.2013, 13:12
Benutzerbild von Imogdi
Imogdi Imogdi ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von Zulfiqar Beitrag anzeigen
wieder ein beweiss dass hier nu dummköpfe am werk sind.
und du hast die Weisheit mit Löffeln gespachtelt ?
Alt 13.06.2013, 13:14
Benutzerbild von Imogdi
Erfahrener Benutzer

Standard

du kannst den Untergang deines "Möchtegern Sultans" nicht
verkraften
Alt 13.06.2013, 13:18
Benutzerbild von Imogdi
Erfahrener Benutzer

Standard

wenn man das Bedürfnis hat jeden Tag zum möchtegern
%50 Volk sprechen zu müssen
Alt 13.06.2013, 13:19
Benutzerbild von Imogdi
Erfahrener Benutzer

Standard

in der Psychologie nennt man das "Vertrauensverlust"
Alt 13.06.2013, 13:32
Benutzerbild von sevtap05
sevtap05 sevtap05 ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

@capulcu/imogdi
warum sabotierst du die Kommentare? Wenn du eine Meinung hast, teil einfach hier mit aber "so" erreichst du genau das Gegenteil, von dem du erreichen willst. Sehr schade
Alt 13.06.2013, 13:36
Benutzerbild von Imogdi
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von sevtap05 Beitrag anzeigen
@capulcu/imogdi
warum sabotierst du die Kommentare? Wenn du eine Meinung hast, teil einfach hier mit aber "so" erreichst du genau das Gegenteil, von dem du erreichen willst. Sehr schade
das sieht doch jeder Blinder mit Krückstock
das "Capulcu/Imogdi" ist

sIkintI yok
Alt 13.06.2013, 15:37
crs79

Standard

@sevtap05

Insan katliamlarini onaylayan,toplumlarin kültürel hak ve degerlerini hica sayan hic bir düsünce fikir özgürlügü kapsamina alinmaz.

Alkhol yasagi ya da kisitlamasi hicbir sekilde kisitlanamaz.18 yasindan büyük bir insan herseyi kavrayabilecek bir beyin yapisina sahiptir,kendi kaderini kendi belirler.bu toplumsal sorun haline geliyorsa, onu alkole iten nedenler devlet tarafindan mercek altina alinir.Yasaklamak,kisitlamak bunu engellemez aksine "cok kullanilinir" hale getirir.Her hafta sonu tayyip'in serefine kana kana iciyorum ickimi.

gösteri ev yürüyüsler kanunu türk anayasasinda var ancak vali her zaman kanundan daha üstündür.anayasaya göre,gösteri yapmak isteyen valilige basvurur gerekli izni alir ve yürüyüsünü yapar. yürüyüste yapilan cigirtkanliklar ya da ihlallerin faturasi yürüyüs izni alan kisilere kesilir,cigirtkanlik yapanlar gözaltina alinir gerekirse yürüyüse müdahale edilir.Türkiye de bu böyle mi? hayir böyle degil. Yürüyüs icin valilige basvurdugunda direk olarak red edilirsin ve izinsiz gösteriye dönüsür.Vali, Allah kesiliverir. Oysa yürüyüs izni toplumsal bi haktir red edilemez! Almanya yürüyüs taleplerini red etme hakkina sahip edildir cünkü kendi anayasalarini harfiyen uygularlar onlarin Allah kesilen Valileri yok.

Medya özgürlügü;Türkiye bu düzeyde degil daha,koca göbekli türk yetkileri maalesef özgürlügün kelime anlamini dahi bilmiyorlar.Kelime anlamini bildigim cümle üzerinde dogru bir tartismada yapamazsin.Mansetler,köse yazilari,tv programlari bunlarin hepsi kisitli bir ülkenin basbakani bu cümleleri kurabiliyorsa vay halimize "su Twitter ne bas belasi birsey" yüzlerce gazete ve televizyoncu görevlerinden düsürüldü Tayyip baglantili.önce medya özgürlügünin kelime anlamini kavramali daha sonra tartismali bunu.

Apo'nun tek kötü tarafi Kürt olarak bu cografya da dogmus olmasidir.Kürt olmasi zamanla onu sosyalist mücadeleden alip PKK örgütünü kurmaya itmistir.Kürtler acisindan olumlu,sosyalizm adina ise büyük bir kayiptir apo.Öcalanin yazdigi "demokratik toplum manifestosunu" okudum türkiyede kimse toplumlari bu sekil degerlendirmemistir.Bahs ettigin özgür medya, bu insani bize kötü olarak lanse ediyor.Oysa türk edebiyatinin en büyük yazarlari dahi öcalana olan hayranliklarini gizlemiyor zaman zamanda dizginliyorlar.

Sekillenmemis bir düsüncen var sevtap,kulaktan dolma bilgilerle hareket ediyorsun yazilarindan anladigim kadariyla.Bence bu senin kötü tarafin,kulaktan dolma bilgileri al ama düsünce olarak benimseme. "dostojewski, schuld und sühne" bu kitap al oku,düsüncelerin kitaplar esliginde sekillensin.aksi halde ucubeye dönüsürsün.

ayrica csr degil crs yani CARSI!

@bosphorus

istihbaratlarin isleyislerini dahi bilmiyorsun.istihbarat calisanlari gerekirse vaybee'ya üye olur ve kisiler hakkinda bilgi alir.üye olsunlar bana özel mesaj yazsinlar demekle seninle dalga gectim.
Benim erkekligim senin erkekliginden yücedir, ben cogunluklarin azinliklara karsi isledigi suclarda cogunluklardan yana degilde azinliklardan yana olmusumdur hep.Anadolu yigitliginin temelinde de gücsüze sahip cikma vardir.Senin devsirme türk oldugundan da süphelendim simdi.Karsimda bu sekil hakaret ederek konusamazsin bundan emin ol.seninle tartismaya devam etmiyorum ilk zaman giderin vardi ama simdi cekilmeyecek kadar cirkinlesmissin,mail adresimden beni tespit edecek kadar da cocuklasmissin.Inan bana mail adresimde önemli baglantilarim var yoksa ulu orta yazardim buraya,yeni account da acabilirdim sirf agzina tikayabilmek icin ancak ona da hicbirsey olmayacagini en az adim kadar iyi biliyorum...

@Akpciler,

bu olaylarda oy kaybina ugramayacaksiniz ancak muhalifleriniz ortak hareket edebilme güclerini gördüler,artik saltanatiniz tehlikeye girdi.
sosyal medya da propagandalarinizi takip ediyorum,piril piril genclige karsi yobaz zihniyetin ömrü uzun degil.o pis ve kokusmus zihniyetinizi genclerimize bulastiramayacaksiniz.
Alt 13.06.2013, 15:43
hazal40

Standard Gülen Grubu'ndan Başbakan Erdoğan'a yönelik eleştiriler aleniyete döndü.

..irgendwie scheint das ja niemanden außer mich zu interessieren - zumindestens HIER nicht, "da draußen" schon...

http://www.habervitrini.com/haber/za...sozler-694506/
Alt 13.06.2013, 17:04
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Zitat von hazal40 Beitrag anzeigen
..irgendwie scheint das ja niemanden außer mich zu interessieren - zumindestens HIER nicht, "da draußen" schon...

http://www.habervitrini.com/haber/za...sozler-694506/
auch da draussen interessiert es fast keinen
Alt 13.06.2013, 17:55
Benutzerbild von sevtap05
sevtap05 sevtap05 ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard uyanin..

Zitat:
Zitat von crs79 Beitrag anzeigen
@sevtap05

Insan katliamlarini onaylayan,toplumlarin kültürel hak ve degerlerini hica sayan hic bir düsünce fikir özgürlügü kapsamina alinmaz.

Alkhol yasagi ya da kisitlamasi hicbir sekilde kisitlanamaz.18 yasindan büyük bir insan herseyi kavrayabilecek bir beyin yapisina sahiptir,kendi kaderini kendi belirler.bu toplumsal sorun haline geliyorsa, onu alkole iten nedenler devlet tarafindan mercek altina alinir.Yasaklamak,kisitlamak bunu engellemez aksine "cok kullanilinir" hale getirir.Her hafta sonu tayyip'in serefine kana kana iciyorum ickimi.

gösteri ev yürüyüsler kanunu türk anayasasinda var ancak vali her zaman kanundan daha üstündür.anayasaya göre,gösteri yapmak isteyen valilige basvurur gerekli izni alir ve yürüyüsünü yapar. yürüyüste yapilan cigirtkanliklar ya da ihlallerin faturasi yürüyüs izni alan kisilere kesilir,cigirtkanlik yapanlar gözaltina alinir gerekirse yürüyüse müdahale edilir.Türkiye de bu böyle mi? hayir böyle degil. Yürüyüs icin valilige basvurdugunda direk olarak red edilirsin ve izinsiz gösteriye dönüsür.Vali, Allah kesiliverir. Oysa yürüyüs izni toplumsal bi haktir red edilemez! Almanya yürüyüs taleplerini red etme hakkina sahip edildir cünkü kendi anayasalarini harfiyen uygularlar onlarin Allah kesilen Valileri yok.

Medya özgürlügü;Türkiye bu düzeyde degil daha,koca göbekli türk yetkileri maalesef özgürlügün kelime anlamini dahi bilmiyorlar.Kelime anlamini bildigim cümle üzerinde dogru bir tartismada yapamazsin.Mansetler,köse yazilari,tv programlari bunlarin hepsi kisitli bir ülkenin basbakani bu cümleleri kurabiliyorsa vay halimize "su Twitter ne bas belasi birsey" yüzlerce gazete ve televizyoncu görevlerinden düsürüldü Tayyip baglantili.önce medya özgürlügünin kelime anlamini kavramali daha sonra tartismali bunu.

Apo'nun tek kötü tarafi Kürt olarak bu cografya da dogmus olmasidir.Kürt olmasi zamanla onu sosyalist mücadeleden alip PKK örgütünü kurmaya itmistir.Kürtler acisindan olumlu,sosyalizm adina ise büyük bir kayiptir apo.Öcalanin yazdigi "demokratik toplum manifestosunu" okudum türkiyede kimse toplumlari bu sekil degerlendirmemistir.Bahs ettigin özgür medya, bu insani bize kötü olarak lanse ediyor.Oysa türk edebiyatinin en büyük yazarlari dahi öcalana olan hayranliklarini gizlemiyor zaman zamanda dizginliyorlar.

Sekillenmemis bir düsüncen var sevtap,kulaktan dolma bilgilerle hareket ediyorsun yazilarindan anladigim kadariyla.Bence bu senin kötü tarafin,kulaktan dolma bilgileri al ama düsünce olarak benimseme. "dostojewski, schuld und sühne" bu kitap al oku,düsüncelerin kitaplar esliginde sekillensin.aksi halde ucubeye dönüsürsün.

ayrica csr degil crs yani CARSI!
sana cok seyler yazardim ama vaktimi daha fazla harcayamam, bu demek degildirki argumanim yok. mükemmel degilim ama simdiye kadar hep hakli ciktim. sana ve senin gibi düsünenlere tavsiyem sudur:
biraz cerceveni büyült ve söyle bir bak: neden iran la irak yillarca birbirini öldürdü? neden afganistanda yillarca insanlar öldü? neden suriyede sunniler siiler birbirini öldürüyor? neden simdi bu bir nevi cogunlukla alevi olan eylemciler daha cok sunni görüslü ak cilara karsi?
farkinda degilmisiniz yoksa fark etmekmi istemiyorsunuz? en zayif nokta din ve siyaset. en cok insanlar burda birbirine saldirir ve nasil tesadüfse son zamanlarda avrupa ekonomisi batarken, heryerden eylemler baslarken ahhhhh birde baktik süratla yükselen türkiyede "türkiye bahari" acilmis!!! uyanin lütfen

dipnot: ben dostoyevskiyi belki sen kundaktayken okudum ama sunuda unutma dostoyevskinin yasadigi toplumla simdikiyi karsilastirma. o zaman PRISM üzerinden insanlar manipule yada gözetlenmiyordu!

abd bu eylemi desteklerse bu is cok kokuyor demektir
Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Thema durchsuchen:

Erweiterte Suche