| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Sagol var ol Alphawolf..
Eh ne yapacaksin cark-i devran buna derler.. Eskiden cayi demli icerdik harbi adamlarla gezerdik, simdi caylar sallama, adamlar olmus dallama... |
|
||||
|
||||
![]() Unutulmuş gibiyim ben.
Ve bir insan bir bakıma Unutulmuş gibidir. Bilmem ki nasıl anlatmalı? Yalnız bile değilim. Edip Cansever |
|
|||
|
|||
![]() Ben bazen güzele düsmanim anne
Bilmeden kirdim pismanin anne Yüregim yaniyor sensizim anne Sensizim anne..... |
|
|||
|
|||
![]() Bildiginden sasar kul bazi bazi.... Sen arifsin ne dedigini bilirsin...
Bu kadar cevretme aziz sultanım Ya n'olur insafa gel bazı bazı Halime rahmeyle ruh-i revanım Bana da keremler kıl bazı bazı Gamze-i hançeri sineme çakma Hazer kıl efendim ahımı alma Çok ise günahim kusura kalma Bildiğinden şaşar kul bazı bazı Sen arifsin ne dediğim bilirsin Yaralı gönlüme merhem olursun Hem de ciğerime neşter vurursun şad eyle gönlümü gül bazı bazı Uğruna koymuşum can ile seri Hilafım yok candan severim seni Bunca yıldır esir ettin sen beni Kadirim kıymetim bil bazı bazı Der Feryadi laubalimsin Canımın cananı selvi dalımsın Halimden anlamaz kanlı zalimsin Perişan gönlümü al bazı bazı Geändert von seyrangah (26.03.2015 um 12:19 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() En kötüsü de ne biliyor musun?
Üzüldüğünü görsen canın yanar, mutluluğunu görsen kahrolursun... |
|
|||
|
|||
![]() Otopsi istiyorum hayallerime
Düslerim eceliyle ölmüs olamaz... |
|
|||
|
|||
![]() Ağlamak; dudakların diyemediğini gözyaşlarına söyletmektir
|
|
|||
|
|||
![]() Kötü doktor adami canindan kötü hoca adami imanindan edermis
![]() |
|
|||
|
|||
![]() EĞİLDİM BİR DOLU İÇTİM
Eğildim, bir dolu içtim Pirin elinden, elinden Yandı yüreğim, kül oldu Narın elinden elinden Dostun bahçesini gezdim Hem okudum, hem de yazdım Ben o yardan ayrı gezdim Elin dilinden, dilinden Dostun bahçesinde güller Ne bilsin halimden eller Şakıyıp, öter bülbüller Gülün elinden, elinden Tutmuşum pirin elinden Korkmam sıratın yolundan Sakın, Kul Hüseyn'im sakın Düşman kulundan, kulundan. |
|
|||
|
|||
![]() Ervah-ı Ezelde Levh-i Kalemde
Ervah-ı ezelde levh-i kalemde Bu benim bahtımı kara yazmışlar Bilirim güldürmez devr-i alemde Bir günümü yüz bin zara yazmışlar Arif bilir aşk ehlinin halini Kaldırır gönlünden kıl-ü kalini Herkes dosta yazmış arzuhalini Benim kini ü-rüzgara yazmışlar Olaydı dünyada ikbalim yaver El etsem sevdiğim acep kim ever Bilmem tecelli mi yoksa ki kader Beni bir vefasız yare yazmışlar Yazanlar Leyla'nın Mecnun kitabın Sümmani'yi bir kenara yazmışlar |