Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Alt 18.08.2010, 13:29
tautou

Standard

sen fasistsin. tartsimaya gerek yok.

ve evet cikarsa da umurumda degil. ülkenin basina ne geliyorsa müstehaktir. nasil ki senin gibi adamlarin cok olldugundan dolayi basimizda cemaatin olmasinin müstehak oldugu gibi.

yeni anayasaya evet denilirse bana bir sey olmaz. zira almanya'da yasiyorum, benim icin de durum degismez. ancak temennim, türkiye'nin su anki zaten antidemokratik sartlar altinda olusturulmus bir anayasayla basina bir adet pkk ve sirret bir cemaatin gelmesinden sonra daha da karanlik günlere sürüklenmesinin engellenmesidir.

yeni anayasa seni de etkilemeyecek, burada yasadigin icin. ama bu kadar götü tutusmus sekilde bu anayasayi savunman, senin ne kadar sig bir taraftar siyaset saksakcisi oldugunu gösteriyor. fasiszm iste, konusma zorunlulugu.

ben hayir deyince kendi isini gücünü biraktin, benim yazilarimla ilgilendin, cünkü anladigin tek sey karsilik vermek. acikcasi eglenme amacli buradayim. bak simdi bunu koyacam, zortheit atlayacak diyorum kendime, öyle de oluyor.

evet denirse ülkem adina üzülürüm, ama bana bir sey olmaz.
hayir denirse, en azindan su anki durumdan daha kötü olmaz ve halen yakin gelecekte daha iyi bir anayasa gelistirme ihtimali de kaybedilmis olmaz.
Alt 18.08.2010, 16:36
Benutzerbild von DieWahrheit
DieWahrheit DieWahrheit ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von tautou Beitrag anzeigen
...
yeni anayasaya evet denilirse bana bir sey olmaz. zira almanya'da yasiyorum, benim icin de durum degismez.....
Sen busun sen susun demekle olmuyor bu isler hanfendi.
Basit bir iftiracisin, baska birsey degil.

"Evet denilirse bana birsey olmaz. Ben almanyada yasiyorum" diyorsun.
Son 7 yilda olanlari görmüyormusun? Sen burada fakirlesirken Türkiyedekiler zenginlesti

Artik Almancinin fosu cikti, kimse takmiyor hatta almanci dediginde tebessüm görüyorsun yüzlerinde!!!!
Sen burada neye sahipsen onlarda orada en az ayni seylere sahip!!!!

Ve 5 yil sonra Almancilar türkiyeye dönemiyecek, cünkü paralari yetmiyecek
Yaaaa Tr cok pahali oraya dönersek ne yer ne iceriz diyecekler

Tatou eglenmeye buradayim diyorsun.... Sen daha önce eglenmenin senin icin hangi anlama geldigini aciklamistin. Oturup 3 arkadasinla karsilikli küfürlesecektin!!!!!!

Cümle alem senin o bozuk agzini kinayinca son anda kivirayim diye ugrasiyorsun.... ama takip eden kimde nasil bir omurga oldugunuda görüyor su an
Alt 19.08.2010, 03:03
tautou

Standard

Zitat:
Zitat von DieWahrheit Beitrag anzeigen
Sen busun sen susun demekle olmuyor bu isler hanfendi.
Basit bir iftiracisin, baska birsey degil.

"Evet denilirse bana birsey olmaz. Ben almanyada yasiyorum" diyorsun.
Son 7 yilda olanlari görmüyormusun? Sen burada fakirlesirken Türkiyedekiler zenginlesti

Artik Almancinin fosu cikti, kimse takmiyor hatta almanci dediginde tebessüm görüyorsun yüzlerinde!!!!
Sen burada neye sahipsen onlarda orada en az ayni seylere sahip!!!!

Ve 5 yil sonra Almancilar türkiyeye dönemiyecek, cünkü paralari yetmiyecek
Yaaaa Tr cok pahali oraya dönersek ne yer ne iceriz diyecekler

Tatou eglenmeye buradayim diyorsun.... Sen daha önce eglenmenin senin icin hangi anlama geldigini aciklamistin. Oturup 3 arkadasinla karsilikli küfürlesecektin!!!!!!

Cümle alem senin o bozuk agzini kinayinca son anda kivirayim diye ugrasiyorsun.... ama takip eden kimde nasil bir omurga oldugunuda görüyor su an
yani su son yazdigim belki de bütün yazdigin ahlaksizliklar arasindaki en igrenci.
tam bir neoliberal fethullahci sacmasi. allahi para ve iktidar hisri olmuslarin palavrasi.
gsmh'leri buraya serip iyi göz boyamada bulunabilirsin, ancak türkiye'deki gelir dagilimdaki ucurumlari ve en son yoksulluk arastirmalarinin icerigi genelde pas gecilir. o degilde, memlekete gidip, az biraz insanlarin söylediklerini dinlesek bile, hükümet ve hükümet yanlisi medyalarin yaydigi bu palavrayi burada bizlerle paylasmaktan utanirdin.

ama sizin gibi omurgasizlarda utanma duygusu yok. hersey mübah.

elimde su an veriler yok, o yüzden sana kapsamli cevap yazamiyorum, arti önümüzdeki günler internete giremeyecegim pek, zira herkesin hayatinda sanal alemde dolanan yalanci sakirtlerle ugrasmaktan daha mühim isleri var. o yüzden sana önümüzdeki günlerde hemen cevap yazamazsam, bunu kendi zaferin olarak degerlendirme yanilgisinda bulunma, tamam mi, bos hayatli badem biyik? bol bol fethullah videosu izle, ve en aglak ve sümüklü yerinde 31ini zirveye tasi ki, zevki ciksin senin icin. hocaseverim benim...
Alt 19.08.2010, 03:19
tautou

Standard

bir müddet yokuz ya,
diezorthayt iste böyle aglar yine...

ühühühühüühühühühühühühüüh

http://www.youtube.com/watch?v=-rl2j...eature=related

hahahaha... sümüklü hoca ve aglak cemaat. grup seks yapiyormuscasina ulumalar. bir avuc hocasever. fetocanin makati duman tütüyor olmali, ondan bu gözyasi....

zamaninda astirdiklari, "merhamet eylemeyin" dedikleri genclerin mektuplarini okurken dökülen timsah gözyaslari... omurgasizlik, yalancilik ve sulu gözlülük. hocalarindan izinden gidiyor bu badem biyik recep ve kiltüyyün bülent... cok acikli...

http://www.youtube.com/watch?v=G8jSAYXI6VE
Alt 19.08.2010, 23:59
Benutzerbild von DieWahrheit
DieWahrheit DieWahrheit ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard @tatou

Burada bir konu (takunyali führer) actin.
ama kendine karsi bile saygin yok!!!
En azindan kendi actigin konuyu bulandirma, saptirma diyorum.

Takunyali Führer kitabin reklamini yapayim derken kendine gol attiginin farkina varinca yine küfürlere basvuruyorsun.....

Birseyi konu yapmadan arastir ögren ve sonra ortaya koy... yoksa kendi actigin konudan sapmaktan baska bir yol göremezsin

Simdi kendi yaptiklarina bak ve ne kadar omurgali oldugunu gör, daha sonra baskalarina omurgasiz diye hitap et!!!!!!!!!
Alt 23.08.2010, 18:35
Benutzerbild von cinayet83
cinayet83 cinayet83 ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Eskiden Gladyö´nün kurulus amaci komünizme karsi bir direnis olarak fasistleri kullanmislardi. Simdi ise tamamen bütün insanlari kölelestirmek icin din sömürüsü ile dincileri kullaniyorlar.
Konuyla alakasi mi ne?
Ne bilim la ben ne? Öyle icimden geldi yazdim. Alakasini da siz kurun aq.
Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Thema durchsuchen:

Erweiterte Suche