Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Alt 13.04.2015, 12:20
seyrangah

Standard

Zitat:
Zitat von Bosphorus_ Beitrag anzeigen
1000 euro hicbir sey degil. Turkiye'de en son 18000 tl idi.
Gemiler gemicekler, herseye doyanlarin, haram-helal gözetmeksizin yiyenlerin, cocukken Rize sokaklarinda gazoz kapaklariyla top oynayan, doktortan cürük raporu alan Necmettin Bilallarin, cay corba parasidir ne olsa..
Alt 13.04.2015, 12:29
Benutzerbild von Bosphorus_
Bosphorus_ Bosphorus_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von seyrangah Beitrag anzeigen
Gemiler gemicekler, herseye doyanlarin, haram-helal gözetmeksizin yiyenlerin, cocukken Rize sokaklarinda gazoz kapaklariyla top oynayan, doktortan cürük raporu alan Necmettin Bilallarin, cay corba parasidir ne olsa..
Bu elestirin guzel ama yerinde degil. Alakasiz konuda paylastin.

18000 lirasi olan versin, o para TSK'ya aktariliyor. Askerlik egitimli insan icin zaman kaybi, ama hani o savundugun meclise girmesini istedigin haysiyetsiz barzo HDP var ya, onlarin sozculugunu yaptigi PKK terorizmi olmasa gencecik cocuklar omurlerinden 5-12 ayini askerde bos bos nobet tutarak gecirmek zorunda kalmayacak.
Alt 22.04.2015, 03:16
Benutzerbild von Imogdi
Imogdi Imogdi ist offline
Erfahrener Benutzer

Blinzeln

herhalde sadece "oy toplama Propogandasi" ..

http://www.ntv.com.tr/turkiye/arinct...1kizAZth92rZ3w

1 Milyon oy var toplanicak ...
also denke ich das das mit 1000 EUR ne Ente ist
Alt 27.04.2015, 19:33
Benutzerbild von Alphawolf
Alphawolf Alphawolf ist offline
Erfahrener Benutzer

Ausrufezeichen ....

Kutsal Olan Bir Kaç Değerden Biridir Askerlik Görevi. Bu Alanda Bile, Eşitsizlik Kim Yapıyorsa Allah Belasını Versin! Ve Ben Eli Ayağı Tutup, Sağlıklı Olupta Askerliğini Bedelli Olarak Yapanlardan Istisnasız (!) Nefret Ediyorum. Bunların Yaptığı Askerlik Sadece Fotoğraf Stüdyolarında Kamuflaj Içinde '' Görün Beni Ben De Askerlik Yaptım'' Demeye Benziyor.
Alt 29.04.2015, 01:38
forumdas

Standard düsündürücü

Zitat:
Zitat von NurBanu Beitrag anzeigen
Hükümet, gurbetçi vatandaşları da unutmadı.

Dövizle askerlikte iki yıl önce yaptığı indirimle gurbetçileri sevindiren Hükümet, ikinci bir müjde vermeye hazırlanıyor.

Varılan mutabakata göre yeni bedel 1000 Euro olacak.

İki sene önce dövizle askerlik ücretini 10 bin Euro'dan 6 bin Euro'ya indiren Hükümet ikinci bir büyük indirim için harekete geçti.

Dövizle askerliğin önümüzdeki dönemde 1000 Euro'ya indirilmesi planlanıyor.

http://www.sabah.com.tr/gundem/2015/...askerlik-yolda
bir bayan olarak erkekleri ilgilendiren bir konu acman ne kadar abaza oldugunun en büyük belirtisi küfürbaz tesettürlü
ne mal oldugun ortada is yok güc yok koca yok / ancak chat sitelerinde desarj olur ailene karsi namuslu rolu yapmaya devam edersin türkiyeden katilan erkeklerle chatte özel camera ac bel alti sohbet et sen bu gibi isler sana göre degil ne aklin ne beynin alir zaten 2 kelimeyi bir araya getirmekten aciz bir kisilige sahipsin küfürbaz tesettürlü
iman veya inancin kimde oldugu belli olmaz demis atalarimiz

bunun en bariz örnegi sensin disa dogru tesettürlü namuslu aile kizi ( gerci 35 yasindasin kiz demememek gerek ) ama icin fesat seytan , yani bir yandan namaz kilip bir yandan chat odalarinda erkeklerin en mahrem yerlerini kamerada seyretmek ne kadar mantikli buna bir aciklik getir
Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Thema durchsuchen:

Erweiterte Suche