| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() ![]() Blokladigina sevindim ama surekli forumda satasmaya calisan, benim adima basliklar acan, calistigiyla daha da eline yuzune bulastiran sensin ![]() ''ISID karsiti herkesi PKK'li ilan etti'' lafina gelince. Kusura bakma, halen sacma salak konustugunu dusunuyorum. Neden? Cunku PKK'yi Kobane'de desteklemiyoruz diye, PKK'ya dusmaniz diye SEN KENDIN bizim ISID propagandasi yaptigimizi hatta bir baslik acarak iddia ve iftira atan bizzat sensin. Bunun yaninda, eger bir PKK'li teroristin ortadan kaldirilmasina uzuluyorsan, ki uzuluyorsun, o zaman elbette ki sana PKK'li denilecek. Bir mesajda 50 kere kendinle celiskiye dusulmez ki. Bence once yaz, postalamadan once 3-5 kere oku, yazim ve anlatim bozukluklarini, celiskilerini duzelt oyle at. Yoksa zaman aliyorsun. Iyi guldum. |
|
||||
|
||||
![]() Sevgili Ezel,
Forumda süphesiz benim duyum ve teyit kaynakli bilgi paylasimimla bir Lara sendromunun basladigi dogrudur. Zaten bu olay Chatte hüküm sürdügü icin, söz konusu kisiyle(farkli düsünmeme ragmen sevdigim kisidir kendisi) irtabata girip "ya haci, chatte aksama kadar bu kadina su sekil ithamlar yapiyorlar. asli yoksa digerlerine de söyleyelim kirmasinlar" girisi yaparak önlemek istedim ve üzülerek söylüyorum kisiden teyit aldim!. Sonra hic karismadim kavgalarina, NurBanu-Lara ikilisinin chatteki tavirlari ve cirkinlikleri herkes tarafindan biliniyor ve hakaret dolu ithamlarini okumamak icin hep ignorieren opsiyonumu sectim. Forumlarda Banu bazen o saf düsünceleriyle bana catar-satasir. Aldiris etmem ve tebessüm ile karsilarim. Ancak Lara gercekten de igrenc bir chat karakteri, tartisma konularindan bir tanesine damdan düsen kiremit gibi etkisi yapip benden de gayet olagan bir tepki aldi. Vaybee'de kadin nickleri kolay kolay erkeklere yazmaz, cünkü kadin nicklerinde normalinden de fazla ilgi var ve bu ilgi manyakliginda bir kadinin cikip erkege hic bir gerekce olmadan yazmasini düsünürüm.Lara yaklasik 8-9 ay önce kendiliginden bana yazdi Profil üzeri,beni tanimaya yönelik bazi sorular yönelti ve ben cevapladim. Is sevgili konusuna girince "Evet ilgilendigim var" cevabiyla sohbeti kesmek istedim ve kestim. Daha sonra, *biz buna kapmak icin diyelim* yine yazdigi bir erkek tarafindan igfal ediliyo. Ve bu tarz bir insan,kalkip konularimda hic bir bagim ve baglantim olmadan bana is olsun diye hakaret ediyorsa onun, tarafimdan görülen bu karakterini yazmak ve paylasmak hakkim. Lara nezdinde kadinlara hakaret ettigim sanilmasin. Bu nick, yasaminda erkek bulamayisi ve sanalda bu arayisinin verdigi azimle bazen cam gibi yere cakilip tuzla buz olabiliyo.Benim bu paylasiminda biraz ve bu yorumumda onun karakterini güclendirip,yanlislarini da görmesini saglayacaktir. Dedigim gibi chatte aksama kadar gündem bu olay, ben olayi dillendirir dillendirmez "ya öyle degil aslinda böyle" onaylamalarinda da bulunanlar oldu. ne diyodu ahmet arif, tani bunlari tani da büyü! Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() GAYnosh (unosh),
Lara ve Bosphorus sana "AKIL YOKSUNU" yazdiklari zaman aliniyorsun, yani ne diyeyim GAYnosh: BOHCACI KARILARI GECTIN, niye bu Kadar panikledin anlamadim! Yine tozu mu fazla kacirdin? Ne ben nede lara SENIN RAKIBIN degiliz, icin ferah olsun!!! CHATDEKI BÜTÜN ERKEKLER ZATEN SENIN!!!! Günün 24 saat chati takip etdgine göre, ve o kalem kaslarina chatde genele cam actigina göre "ARAYISTA" olan SENSIN |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
UNO$ yine döktürmü$sün.Sus AGLAMA...!!!Akil FUKarasi GAYTO$:Sana diyorum'ki Kisa Ve Öz yaz, bu Nääää ? näää Buuuu?Dedene mektup mu yaziyorsun?????? Beyin Özürlü Davar,KADINLAR MaTinASINA cevirdin burayi.DEdikodu yaparak,Iftira atarak kendini ancak bu kadar Savunabilirsin GAYTO$.Olmayan O Beyni cali$tirmayi dene. Tependeyim PKK'a Zibidisi.. eee ,anlat daha neler oldu? Kimin eli kimin ceninde ?YA$AM artigi PKK'li Pislik Seni... |
|
||||
|
||||
![]() Yuhhhh Sana ,Allah her$eyin hayirlisini yaratsin.GAYTO$LARIN bile! AMEN
Bu yazidiklarimdan sonra hala cevap verme derindesin..SENIN HaZ medemeycegin hic bir$ey yok.Rezil ;Kepaze Ar,ahlak ,$eref,haysiyet,namus fukarasi" Gay Seni" sen o saydikalarinin anlamini bilyiormusun PKK'li Pislik.. Di$i insan ici hayvan a$alik yaratik ben sana özelden te bir kelime bile yazmadim LAN TOP insanda zerre kadar'da olsa! haysiyet gurur olur GAY'To$" olsan bile, bir insan onuruyla ya$ar .Bir kerede ONurlu bir Gay olarak kendini savunmayi dene $ereFsiz. PÜHHH SEnin O Cibiliyetsiz Sifatina PKK biti... Beni Annan'la kari$tirma UNO$, Otel odasinda bayiltarak DüDüklenen senin ANNAN Senin gibi Köpek soyundan bir Gay Dünyaya getirmi$. Sonunda burayida Babanin oturma odasina cevirdin ölü köpek LE$I,O olmayan beyninle iceligi olan iki cümle kurmayi dene ,Mahalle kavgani Chat oadsinda yaparsin,alinmi$ o yamuk ka$larinla....Tepende'yim Seni PKK'Li pislik Lan Beyin özürlü Hödük.. 35 ya$indaymisin! 3 Ömür daha ya$asan BoSb. yere tükürdügü olamazsin "Sen" PKK biti .. Senin gibi 1 tane Kancik dostum olucana.BOSBOROS gibi !10000 dü$manim olsun beyinsiz yalak Sen ERkek'den ne anlarsin LAN G.veren...Allahin Zavalli Mali Geändert von Lara_ (16.10.2014 um 22:13 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Cok da umursamiyorum söz konusu "bayan"i Ezel. Dedigim gibi, tartisma konuma salakca girdi ve hakettigi yaniti aldi. O tarz bir insanin bana laf söyleme üstünlügü olamaz.
Igrenclikler,entrikalar dolu yasaminda bogulur ancak. Bu cirkinlikler ve cirkeflik dolu ortamda düsmeden yapamiyosun. Ama yine de o tutumumun hakli oldugunu savunuyorum. Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Bütün bu yazidiklarimdan sonra hala cevap vermesi....Yazdiklarimi dogruluyor.... Solucan'dan sorun olmaz ,omurgasiz bir Hayvan....inan bana onun bu hayatta haz edemeyecgi hic bir$ey yok.... |