| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
![]() Derlerki Müslümanligin 5 sarti falan varmis... yok 32 yok 54 farz usw.... kat anam kat.... milyarada cikaririz, bunda sorun yok... yetmedimi HURAFEDE EKLERIZ
Olsa olsa tek sarti vardir ISLAMIN, oda Kurandaki DINE uymak....... Yok efendim 5 sarti varmis falan filan.... bunlar bos laflar.... Sart ariyorsak ben bir sart kosayim... Müslümanligin ILK VE TEK SARTI..... 1.) KURANI ANLADIGIN DILDE OKUMAK, VE HAYATATIMIZA UYGULAMAK Bu kanun Universell yani evrenseldir.... her derde deva.... CEHALETE, SAFSATACILIGA, ISYANKARLIGA, HURAFECILIGE usw... Buradan DIN azmanlarina duyurulur |
|
||||
![]() okumama sebep oluyor!
seninle artik muhatap olmak istemiyorum! senin gibi iftiraci biriyle ne isim olabilirki! senden adam olmaz! YUHHHHHHH be! senin iddia ettigin seylere bak.. isinize gelmeyince iftira edersiniz! |
|
|||
![]() DIN icindir... akil ve mantik her seyden evvel gelir... akli olmayanin DINIde olmaz...
O yüzden ilk önce akil ve sonra DIN acisindan Kuran gelir.... Kuranda her sey yazmak... yazamaz... bu Sünnetullaha aykiridir |
|
|||
![]() her hangi bir bulasim yoktur....
AMa söyle söyleyeyim senin gibi DIN azmanlarina... Eger Lazca bilseydim Lazcada okurdum..... anadinmi... veya Arapca bilseydim Arpacada okurdum..... Bu dilleri biulmedigim icin Türkcesinden okuyorum..... und das ist auch gut soooo... en azindan sana bakinca anliyorum... Sen mesela Türkce okumadigin icin anlamiyorsun.l.. onun yerine Hadislerle ugrasiyorsun... Viel Spaßßß dabei |