Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Alt 31.05.2005, 18:27
eniskaya

Standard Hacen Lazlarun yüzkarasu

hec Intenette koca aranurmi ????

Ben sana dedum beni al diye... ama kafa yokki..... eeeee senda cek ist derduni...... ))

Bin gemein dimi....

Selam
ENis
Alt 31.05.2005, 18:28
eniskaya

Standard Yes he is...!! o.T.

ohne Text
Alt 31.05.2005, 18:30
eniskaya

Standard hepsi güzelde...

hic yeni ve yakin cagda bir Müslüman uzmani varmi ????

Ben bunca yil Matematik okudum... ama nedense hic bir tane Müslüman ismine rastlamadim...

Fransiz Ingiliz, Amerikan,Itanyan usw... yani hep Hiristiyan uzmanlarinin isimleri... hatta Cinli bile yok... Son yillarda Japon var...

Bir Matematik terimi deki... bir Müslümanin ismi konulmus yada onun icadi olsun ????

Nur eine EINZIGE......

Immer das selbe mit euch... MÖCHTE GERN GÖTTER
Alt 31.05.2005, 18:31
eniskaya

Standard bir beklentim yok... amac sohbet

muhabbet... umarim zor gelmez
Alt 31.05.2005, 18:33
Benutzerbild von turgayatacan
turgayatacan turgayatacan ist offline
Neuer Benutzer

Standard Enis-K Amca iyi Oku !

Her bid´at sahibi, Kur"an-ı kerimde ve hadis-i seriflerde ma"nalari acik olmayan i´tikad bilgilerinde, yanlis te"vil yaparak, yanlis ma"na cikardigi icin, hak yoldan ayrilmisdir. Halbuki, Peygamberimiz "aleyhisselam" buyurdu ki, (Kur"an-ı kerîmden kendi akli ile, kendi düsüncesi ve bilgisi ile ma"na cikaran kafirdir). (Berika) ve (Hadika)da, dil afetlerinin ellincisini okuyunuz! Namazdan, Imandan haberi olmayanlarin, para kazanmak icin, piyasaya sürdükleri, uydurma tefsirlerinin, yaldizli reklamlarina aldanmamalı, bunlari almamali, okumamalidir

Enis amca kimlerin kitaplarini veya sözlerini buraya aktarmadan önce bunlari göz önünde bulundurmak lazim.
Alt 31.05.2005, 18:34
Benutzerbild von boer
boer boer ist offline
Neuer Benutzer

Standard senin konustugun gibi degil mesele

madem o kadar ilgi duyuyorsun bu konuya o zaman sen kendin de arastira bilirsin bu konu üzerine arsivlere gidip, osmanli defterlerini/dokümanlarini bir oku !

ayrica bir cok baska türk tarihcilerde var...Ilber Ortayli, fakat Ilber Bey baska diger konularda daga agirlikli yazilari var..mesella: Osmanlida Alman Nüfzu..
Alt 31.05.2005, 18:34
eniskaya

Standard Senin Osmanlin Hiristiyanlarin topraklar

ini gasp etmisler und umgekenhrt...

Sen bir Kanuni Sultan Süleymanin zamanindaki Osmanli zaferlerine baksana bi.... adam resmen yarim dünyayi kendinin mali ilan etti...

Eeeeee simdi neden AB seni sevsin yada seninle dost olsun..... sen zamaninda adamlari vurmus dagitmissin... dahlen onun cöküntüsü icerisindeler...

Kaldiki Hiristiyanlar Müslümanligi tanimiyor diyorsun.. evet dogru... die Frage ist.. sen Hiristiyanligi ne kadar taniyorsun.. hele Islami ne kadar taniyorsun ????

Gecin bu gibi medyatik hava basmalari
Alt 31.05.2005, 18:35
eniskaya

Standard nasil istersen o.T.

ohne Text
Alt 31.05.2005, 18:36
eniskaya

Standard Domuz yiyene... lies die obige Frage o.T

ohne Text
Alt 31.05.2005, 18:39
eniskaya

Standard O halde ne isin var senin Hadislerle

yada Sünnetlerle usw...

Kuran yazi halinde duruyor.. ama anlayis ve baskis acisindan bakarsak.. ayni Hiristiyanlardan bir farkimiz yok... onlarda degistirmisler kitaplarini... bizlerde ilavelerleHadis Madis, Mezheplerle anasini bellemisiz Islam dininin....

Simdi ne diyeceksin... Orijinal kelimesi seni kurtaracak kelime olmasa gerek...

Salih Ameli olan her insan kurtulacaktir.. DIN gözetmeksizin... zaten temelleri ayndir
Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Thema durchsuchen:

Erweiterte Suche