| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
![]() Bir gün bir tarikat kurmaya (yani cok zengin olmaya) karar verirsem, senin gibi "sadik", beyni kolayca yikanabilen bir sürü "müridim" olur umarim ;-)
Fatih arkadasimizin buraya aktarmis oldugu yazinin sahibi bir terör örgütünün basidir. Eee, ici kin, nefret ve acgözlükle dolu bir sahistan da dogrulara sadik kalmasi beklenemeyecegine göre, Zellum`un yazilarinda samimiyet aramak nafile olur. Konuyla ilgilenler, Hizb-üt Tahrir örgütünü bir arastirsinlar. Insanlik disi eylemlerde bulunanlarin Tanri korkusu ne kadar büyük olabilir acaba? |
|
||||
![]() Vay bee, senin cevren ne kadar genismis. Bu kadar insani tanidigina, hatta müzik zevklerini bile bildigine göre, cok gezmis olmalisin....
Ha, bu arada, adi gecen Türkü benim de favorilerim arasinda yer almaz. Bana göre dinden öte, daha cok siyasi icerikli bir türkü bu.... |
|
|||
![]() remi evliligin disinda tüm beraberlikler yani birisiyle yatmalar ZINADIR ve dolayisiyla günahtir.... imam nikahida gecerli degildir, cünkü hic bir garantörlügü yoktur...
O yüzden seninkisi günaha giren durumdur.... |
|
|||
![]() bunu...
Demek Cingeneyle yatan kirk yil cenabet gezer dieye bir söz dönüyor halk arasinda.... dogrudur... halk arasinda dönmeyen bir seymi kaldiki ??? Selam ENis |
|
|||
![]() birakin bu gibi olmayan uydurma düsünceleri
|