| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
![]() ama son satiri güzeldi
Tanri, Müslümanligi neden benimsesin ki? O sadece onun yaraticisi.... Evet Tanti bizim beyin kapasitemize göre saaadece yaraticidir... bizlerin daha derin bilgileri veya varliklardan haberdar degiliz... yapisal olarak onlari idrak edemeyiz.... Forumda ise cogulari... hele hele bir tanesi ALLAHIN DINi var saniyor... ve benden DINI olmadigiuni kanitlamamai istiyor... Enteressant olay vallahi... ne zaman olmayan bir seyin kaniti istendi sastim dogrusu.... Unutmaki, sormak degil, sormamak ayiptir... Ve bende soruyorum... Benim ALLAHImin dini yok... SIZLERIN ALLHININ varmi ???? |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() ammada sacmaliyorsun... ich amüsiere mich nur noch
|
|
|||
![]() Benim Allahimin DINi olamdigi aciklamak cok kolay....
Kuranda öyle bir Ayet ve anlayis yok.... Akilsal olarak Allahin DINI olsa... diyelim Müslümanlik.. o halde kendi kendine DIN cikarmis olacak... yani insanlar icin design ettigi dini kendisi icin uygulayacak... das geht irgendwie nicht... tam manyakca ve akil disi düsünce... o halde olamyan bir sey.. Baska bir versiyonu.. diyelim Allah Müslüman dininde degilde, baska bir DIne mensup.. Ilsamdan dah aüst boyuttaki bir dine... o halde Allahinda Allahi olmasi lagzim.... yani Allahin üstüne 2 ci bir Allah cikarmis oluruz... buda kaainata Sünnetullaha ve akla aykiri... o halde buda olamadi... Demekki ENISIN inandigi ve ibadet ettigi Allahin DINI yok.... ----------------------------------- Simdi gelelim senin Allahina...... Onuda sen bana anlatacaksin..... Herkes kendi Allahini anlatsin |
|
||||
![]() kendine hakim ol ve rica olunan gibi seni ilgilendirmeyen konularda SUS! enisin iddiasi seni ilgilendiriyorsa sende ONUN düsüncelerine göre onun iddiasini KANITLAYABILECEKSEN buyur, bekliyorum.. AMA seni ilgilendirmiyorsa veya enisin KENDI düsüncelerine göre o IDDIAyi kanitlayamiyorsan SUS, lütfen SUS :O)
birakta enisim cabalasin :O) |