| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
![]() bilki ben kara Cahilim... öyle git okumlarla adam olmam...
Bana detayli bir sekilde her seyi anlatman gerek.... |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() Sen hic olmazsa, bana o ALIM dedigin kisinin ismini verebilirmisin.... ????
Tabi ruhuna ve beynine zahmet olmazsa...... Kimmis bakalim bu Alim Herifki... olmayan bir seyi icaat ediyor ??? Yeni Resül falanmi... ??? Onada abdesti 5 kisimi aldiriyor ???? |
|
|||
![]() ne demekmis... ISLAM FIKRINE DAYALI SIYASI DERGI ???
|
|
|||
![]() an saadece bir tanesidir......
Ilahiyat Professörüdur, DIN uzmanidir, DINler uzmanidir.... hayatinin 40 yilini bu yolda vermis ve cocuk yasindan beri hafizlikla yetisen birisidir..... Bu adami her beyin anlayamaz.... ancak aydin objektif beyinlere hitab eder... Sen onu ve onun kalitesindeki diger Islam Alimlerini anlayamazsin.... Cünkü sende Islam Amatörüsün... yani Amatörce Müslümansin..... Karilarin basina bez baglayan... istedigi zaman karilari döven... ve saaadece kendilerini insan sayin cennetlik ilan eden.... |
|
|||
![]() anlamadan bir seyi Harfleri birbirine kazip okuyan SALAGIN tekidir.... hemde düpedüz...
Cükü zamaninda bende öyleydim... LGA LUGA karaborsa anlamdan hatimler indiriyordum.... UND WARUM.... WEIL DER DUMME VOLLIDIOT IM MOSCHEE DAS SO WOLLTE... Ben Kuran okudum... harfleri birbirine kattim... gaydeli sekilde Musikiyle okudum diyenler varya.... ??? Diese Leute haben NULL Ahnung vom Religion.... DIN öyle degil.... DIN KURANBI ANLADIGIN DILDE OKUYUP... anlamakttir..... Efendim anlam kayboluyor falan filan..... yahi zaten o sekil okuma sanmada, ZERRE KADAR DINI ANLAMIYORSUNKI...... Eeeeeeee bunun neresi sana fayda verecek.... MUSIKIMI seni kurtaracak.... -------------------------------- Arkdaslar DINI ögrenmek isteyen varsa aranizda.... o halde alsin eline bir Kuran Meali... yada en iyisi bir Kuran Tefsiri ayada KJuran Ansiklopedisi ve sifirdan okumaya baslasin.... AMAM ANLADIGI DILDE...... anlatabiliyormuyum..... Öyle "Yasin vel Kuranil Hakim"... gibi Hafrleri birbirine katmakla DIN olmaz.... SAFSATA OLUR...... ----------------------------- KAra Hocalar MEALIN okunmasina karsilar.... Hocalar Tefsir okunmasin karsilar..... hic bir zaman bir Hocanin agzindan.... Proflar haric.... yahu arkadaslar gelin alin leinize bir Kuran Tefsiride okuyun, bakin bakalim neymis bu KUran... yada Vayhyii..... Yok arkadas yok..... Bu DIN degil piyasada dönen... resmen Safsata |
|
|||
![]() anlamadan bir seyi Harfleri birbirine kazip okuyan SALAGIN tekidir.... hemde düpedüz...
Cükü zamaninda bende öyleydim... LGA LUGA karaborsa anlamdan hatimler indiriyordum.... UND WARUM.... ?? WEIL DER DUMME VOLLIDIOT IM MOSCHEE DAS SO WOLLTE... Ben Kuran okudum... harfleri birbirine kattim... gaydeli sekilde Musikiyle okudum diyenler varya.... ??? Diese Leute haben NULL Ahnung von Religion.... DIN öyle degil.... DIN KURANI ANLADIGIN DILDE OKUYUP... anlamakttir..... Efendim anlam kayboluyor falan filan..... yahi zaten o sekil okuma sanmada, ZERRE KADAR DINI ANLAMIYORSUNKI...... Eeeeeeee bunun neresi sana fayda verecek.... MUSIKIMI seni kurtaracak.... Anlamadigin sey zaten DIN olamazki -------------------------------- Arkdaslar DINI ögrenmek isteyen varsa aranizda.... o halde alsin eline bir Kuran Meali... yada en iyisi bir Kuran Tefsiri ayada KJuran Ansiklopedisi ve sifirdan okumaya baslasin.... AMAM ANLADIGI DILDE...... anlatabiliyormuyum..... Öyle "Yasin vel Kuranil Hakim"... gibi Hafrleri birbirine katmakla DIN olmaz.... SAFSATA OLUR...... ----------------------------- KAra Hocalar MEALIN okunmasina karsilar.... Hocalar Tefsir okunmasin karsilar..... hic bir zaman bir Hocanin agzindan.... Proflar haric.... yahu arkadaslar gelin alin leinize bir Kuran Tefsiride okuyun, bakin bakalim neymis bu KUran... yada Vayhyii..... Yok arkadas yok..... Bu DIN degil piyasada dönen... resmen Safsata |
|
|||
![]() Burada durmadan Ayetler kopyaliyorsun....
Bize kopyaci lagzim degil.... icerigini anlatabilecek beyinlere ihtiyac var.... Öyle Kara Hoca kopyacilarina degil |
|
|||
![]() Gott ist Genetisch in den Meschen vernakert....
Aber es gibt folgendes... Es gibt Leute die mit Gottesnamen GELD machen und Ihre MACHTSTELLUNG ausbauen...... Was bietet sich besser an als RELIGION... in dem man Menschen Angst und Schrecken verbreitet und SIe dadurch gefügig macht... MUhammeds und Abrahams Gott ist eine andere... an diesem echten Gott glaubt jeder Mensch..... den diueser ist anders als die Leute erzählen..... |
|
|||
![]() auch der größter Killer verbrecher kennt Gott.... aber er oder sie hat sich nicht unter kontrolle....
Das ist karaktermäßig bei jedem anders..... |