| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() aklin basin minide slipde zaten..
|
|
||||
|
||||
![]() yoksa böyle anal manal laflarini kim sana ögretmis olabilirki ? cami hocasimi ?
|
|
||||
|
||||
![]() bence bu kizlar türbanlarini saclarindan cikarip dötlerine taksinlar..daha bir sinnvolllllllllllllllll olur gibi ;]
|
|
||||
|
||||
![]() senin yazdiklarina inanmak icin 10 sahit lazim
sen neymissin kiz hepde sanami rasliyor basörtülü sevisen kizlar ben simdiye kadar hic basörtülü kizlarin öyle birsey yaptigni görmedim sadece duydum ama anlatanlar nedense örtütakmayanlar yani okadar cok varsa bana niye raslamiyor ben hep takmayanlarda görüyorum |
|
||||
|
||||
![]() Gefällt es euch die Heuchlerei eurer User ans TAgeslicht zu bringen?
|
|
||||
|
||||
![]() hani bazen olurya, zor durumda kalmis, eli kolu kesilmis, sesi hiriltili cikan, agzi burnu karismis, yedigi önünde yemedigi arkasinda, insanmi hayvanmi belli olmayan, yani kisacasi "Allah carpmis" dedirten seyler vardirya,, hah iste onlardan bi taneside bu nami diger cecenkiz.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() schützen vor der sonne, vor dem regen, vor Kälte....! Man braucht sich nicht die haare machen......usw
ich kenne keine nachteile |
|
|||
|
|||
![]() aber sorry, ich vergaß... männer brauchen doch sowas nicht. nur frauen haben das glück verschleiert durch´s leben gehen zu können. wie schön, gerecht und fair das leben doch sein kann...
:-) |
|
||||
|
||||
![]() wären froh eins trage zu dürfen!
![]() ![]() ![]() anlamazsin ama neyse .... |