| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() eh iste.... kellesi görünüyorya o yeter. :-p Afro-look´un icinde kaybolmus surati. Neyse zevksiz erkeklere hitap etsin, bize etmesede olur.
bu sarkisi ve klibi cok sacma. Umarim kasetteki diger sarkilar iyidir. |
|
|||
|
|||
![]() Cok durgun burasi ya.. ich muss es aufpeppen. Katilmak isteyen olursa buyursun, istemeyenlerse sussun :-) Her dilden sarki sözü yazilabilir, sirf türkce olmasi sart degil. Ama anladigimiz dillerde olursa daha makbule gecer. :__)
|
|
|||
|
|||
![]() gecenin en siyahinda
umudun bittigi yerdeyim gecenin en siyahinda umudun bittigi yerdeyim koseyi donsem olum duz gitsem hayat golgeler icindeyim koseyi donsem olum duz gitsem hayat golgeler icindeyim sen imkansizsin sensizlik imkansiz ask imkansiz sen imkansizsin sensizlik imkansiz ask imkansiz cemberin en disinda en cikmaz sokaktayim cemberin en disinda en cikmaz sokaktayim ciglik atsam sessiz sussam yine caresiz golgeler icindeyim ciglik atsam sessiz sussam yine caresiz golgeler icindeyim sen imkansizsin sensizlik imkansiz ask imkansiz sen imkansizsin sensizlik imkansiz ask imkansiz... |
|
|||
|
|||
![]() hayat akip giderken avuclarimdan
egilip yerden toplayamiyorum parcalarimi ve artik her sey icin cok gec demek icin belkide cok gec... simdi ellerim bombos sözlerim sarhos gönlüm olmus bin parca cokdan terk edip gitmis icde bu sevda gözde olsa ne fayda oysa bir umuttu hep gönlü besleyen dayan yüregim diyen ama kap kara bir yel her yani sardi bende bir tek can kaldi oysa bir umuttu hep gönlü besleyen dayan yüregim diyen ama kap kara bir yel her yani sardi bende bir tek can kaldi coskun irmaklardan tozlu yagmurlardan tasli yollardan gecdim yalan olmus serden nar kokulu yardan her seyimden vazgecdim oysa bir umuttu hep gönlü besleyen dayan yüregim diyen ama kap kara bir yel her yani sardi bende bir tek can kaldi coskun irmaklardan tozlu yagmurlardan tasli yollardan gecdim yalan olmus serden nar kokulu yardan her seyimden vazgecdim simdi ellerim bombos sözlerim sarhos gönlüm olmus bin parca cokdan terk edip gitmis icde bu sevda gözde olsa ne fayda... |
|
|||
|
|||
![]() Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer
Yüksek Sadakat Gül renginde gün doğarken Boğazdan gemiler usulca geçerken Gel çıkalım bu şehirden Ağaçlar,gökyüzü ve toprak uyurken Dolaşalım kumsallarda Çılgın kalabalık artık uzaklarda Yorulursan yaslan bana Sarılıp uyuyalım gün batımında Belki üstümüzden bir kuş geçer Kanadından bir tüy düşer İner döne döne gökyüzünden Hiç bir yüz güzel değil senin yüzünden Haydi kalk gidelim bu şehirden Gün doğarken ya da güneş batarken Belki kuşlar geçer üstümüzden Kanatlanır senin ellerinden... Ellerinden... kesinlikle tavsiye edilir.. |
|
||||
|
||||
![]() ich schreib auch mal was hier zu, damit es nicht aussieht als würdest du Selbstgespräche führen;-)
|
|
|||
|
|||
![]() ..ist wirklich nett von dir, aber ich bin es gewohnt hier im Musik-forum Monologe zu führen! Müzikten anlayan yok ki neylersin
![]() |
|
|||
|
|||
![]() duyan, ve yerinde durabilen, bence en yakin saglik ocagina gitsin...
ciss takk ciss takk bee gees |
|
||||
|
||||
![]() Beyazit Öztürk yakin bir zamanda Düsseldorf Havalimaninda olacak Reklam Filmi cekmek icin
Carizma´da orda olacak. |
|
|||
|
|||
![]() ...hangi tarihte? Carizma kim ya?
|