| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
![]() Tespitin dogruda ama sonucun yanlis. Türkiyeyi birlestiren islam dini olsaydi aleviler ile sünniler arasinda bir kere catismalar olmazdi.
Ama bu var: Bizim kimligimiz süphesiz Türk-Islam sentezine dayanan bir kimliktir. Yani türklük önemli islamda. Kürtlerin bir Türk boyu oldugunu acaba kac insan biliyor? Leyla Zana ve imansiz picleri Ismet Inönünün ve Kazim Karabekir gibi Gazi lerin kürt oldugunu biliyorlar mi? Kesin biliyorlar ama onlarin umrunda ne kürtler ne de türkler. Kontürü doldur ve dügmeye bas, lak lak lak ötsünler vatan hainleri. Eski ülkü ocaklari baskanin Alisan Satilmis oldugunu da ve onun kürt oldugunu da cok iyi biliyorlar. Yalniz dedigin gibi: Bunlar dinsiz, imansiz halkimizi anlamayan piclerdir. Saygilarimla |
|
||||
![]() Selamlar,
son zamanlarda nerdeyse "Ben Türküm ve Milliyetciyim" dediginiz zaman sizi türk ve yabanci kamuoyunda resmen fasist yahut irkci olarak tanitiyorlar. Bizim AB düdükleri, yani basin biraz türk tarihini tanisaydi Türk Milliyetciliginin batidaki milliyetcilikler gibi bir irk üzerine kurulmus olmadigini alarlardi. Türk nedir? Bir kimligin en kuvvetli unsuru dilidir. Yani sira tarihi ve kültürel baglardir. Simdi bazi sitelerde kürtlere karsi ve Türklere karsi inanilmaz hakaretler okudum ve sok oldum. 1. Türkler ve Kürtler birdir. Birdir dedigim zaman sunu belirtmek isterim. Kültürel acidan farkli degiliz. Kürtlerin de bir Türk boyu oldugunu kiminiz biliyor? Haaaa batililarin yazdiklari kitaplara inanacaksaniz Kürtler ve Türkler ayridir, Türklük aslinda yoktur, Istanbulun adi aslinda Konstantinopolisdir, Türkiyenin dogusu aslinda ermenistandir, Müslümanlik yanlis bir dindir, Hz. Muhammed peygamber degildir, Atatürk bir diktatördü, Ermenileri biz katlettik vs. Ne zaman ki kendi tarihimizi kendi yazdiklarimiz kitaplardan ögrenirsek o zaman refaha kavusuruz. Kürtler ile Türkleri ayirmak cok sacma. Anasini satayim sanki Türkiyede Kürtler ile Türkler ayri yasiyormus gibi, sanki milyonlarca Türkler ile evlenen kürtler yok mus gibi göstermek cabasindalar AB liler ve Türk yandaslari. Kazim Karabekir Kürttü, Ismet Inönüde öyle...Eee ne olmus? onlar hepsi bizim saygi duydugumuz gazilerimizdir. Kürtler ne kadarsa Türkse, Türklerde o kadar Kürt. Hem ayni soydaniz hem de ayni kültürdeniz. Simdi biri gelipde size:"Efendim, Özbekler baska bir halk ve irk ve Türklerde baska bir halk ve irk" dedigi zaman bu ne kadar gercekci bir tavir olur? Hic de gercekci degil cünkü özbeklerde Türk soyundan. Bunu acikca ve gururla söylüyorum: Ben yurtsever bir Türk Milliyetcisiyim ve elhamdülillah müslümanim. bundada utanacak sey yoktur. Ne demek yaaa? Koskoca bir Müslüman ülkeyiz ve müslüman oldugumdan memnunum. Simdi bazen burdaki Türkler almanlar ile konustuklari zaman bunu diyorlar:"Iste Hz. Muhammedin zamaninda havalar cölde sicak oldugu icin domuz eti hemen bozulurmus, onun icin domuz eti yemezlermis. simdi ama buz dolaplari var, onun icin domuz eti yenilir". Kimin ne yedigi umrumda bile degil ama bunu islam dini ile kanitlamak hakarettir ve islami lekeller. Küstahca bir söylemdir bu. Ne demek bu yaaa? Müslüman oldugum icin domuz eti yemiyorum, müslüman oldugum icin cuma namazina gidiyorum. Allah bizi kendimizden iyi tanidigi icin yolundan gidiyorum. Hic kimseyede aciklama getirmek zorunda degilim. Haaa, bide bu var. Atatürkcüyüm ve herseyimle ona bagliyim. Ama bu konudada almanyadaki bazi Türkler cok yanlis savunmalar yapiyor. "Atatürk bir diktatörmüs ama yaptigi iyi seyler de olmus, Atatürk Tü+rkiyeyi batilastirmak ve Avrupalastirmak istemis". Atatürk hic bir zaman bizi batililastirmak istememesi. Türkiyeyi Türklük üzerine kurmus ve dindar bir halk oldugumuz icinde Diyaneti kurmus. "Ne batililasmasi, ne amerikanlasmasi, ne avrupalasmasi? biz maymunmuyuz baskalarini taklit edelim" Atatürkün laflari bu. Onun icin: Dinini, Atalarini, Milletini, Tarihini ve Cumhuriyetimizi savunamayan baskalarina yaltaklanan ve yalvaran insanlar yok olmaya tarihten silinmeye mahkumlardir. Ben Avrupali degilim ve olmak da istemiyorum. Ne liberalim ne de "modern". Türküm ve Müslüman. Milletime, atalarima ve Dinime bagliyim ve bunlar ilerlemem icin her zaman güc ve ilham kaynaklarim olmustur. evet, Türkiye Türklerindir ve hep öyle olacak. |
|
||||
![]() sen bunu kendin yapiyorsun! ;O)
uydugun, örnek aldigin o kendini bilmez sözde proflar varya. onlara selam söyle :O) Inkari birakmayanlar cayir cayir yanacakmis! Bize misyonerlerin kaynaklarina bagli olan insanlardan bahsetme!!! |
|
||||
![]() se 80 yildir, o zaman birde avrupayla deneyelim! Oraya üye olma cabalari bize gercek demokrasiyi getircekse o zaman bu yolda yürümekte hic bir zarar yok.. YOKSA SEN ARABAYA GAVUR ICADI DIYE BINMIYORMUSUN?
|