| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
![]() On yıl öncesine kadar “Anneler Günü”ne hiç önem vermezdim.
Eğer aklıma gelirse, bu işi bir telefonla geçiştirir, unuttuğumda ise; anacığımın sınırsız şefkatine güvenerek “bir dahaki sefere” derdim. O zamanlar ben, şimdiki gibi Adapazarı’nda otururdum. Annem ise, İstanbul’daki evinde yaşar, benim veya kardeşlerimin ısrarlı davetlerine rağmen: –Ben burada daha rahatım evlâdım, derdi. Ara sıra beni yoklayın yeter. Esasında bizim rahatsız olmamızdan korkar ve bu hassasiyetini, yavrularından uzak kalmanın verdiği acısına kalkan yapardı. Ve şimdi... Yani tam on yıl sonra... Artık “anneler günü”nü unutmayacağıma, bunu yılın her gününe yayacağıma ve ona ayırdığım hediyemi günü gününe vereceğime yemin etmiş durumdayım. Ve Allah biliyor ki, bu hediyeyi o günden bu güne kadar bir kere bile ihmâl etmiş değilim. Sabah namazlarından sonra kabrine gönderdiğim bir yasin-i şerifi, eminim ki hemen yanı başında yatan babamla birlikte paylaşıyordur. Cüneyd Suavi |
|
|||
![]() r... yani Kuranida kabul ediyor.. ama yinede Musevi yda Hiristiyan yada baska bir sey kalmak istiyor....
Eeeeeee..... simdi bu adam ne olacak.... O senin dedigin sarti KARA HOCALAR koymus.... Kuran öyle bir sey söylemiyor... Yaaaaa.... su cibildakligi pantolon giyin yada basina bez takin falan icin Ayetler nerede..... ????? Kayipmi oldu onlar ??? |
|
||||
![]() 22- Allah, kimin bağrını İslâm"a açmış ise işte o, Rabbinden bir nur üzerinde değil midir? Artık Allah"ın zikri hususunda kalpleri katılaşmış olanların vay haline! İşte bunlar, apaçık bir sapıklık içindedirler.
23- Allah, kelamın en güzelini ikizli, ahenkli bir kitap olarak indirdi.(1) Ondan Rablerine saygısı olanların derileri ürperir. Sonra derileri de, kalpleri de Allah"ın zikrine karşı yumuşar. İşte bu Allah"ın rehberidir. Allah, onunla dilediğini doğru yola çıkarır. Her kimi de Allah şaşırtırsa, artık ona doğru yolu gösterecek yoktur. 24- O halde kıyamet günü zalimlere: "Tadın bakalım kazanıp durduklarınızı!" denilirken, o kötü azabdan yüzü ile korunacak kimse ne olur?(1) 25- Onlardan öncekiler de yalanladılar da kendilerine, hatırlarına gelmez yönden azab geliverdi. |
|
|||
![]() ve diger MÜfessirler bunu yanlis anlamis... ve yanlis yazmis...hmmmmmmm
Yaaaa... sen neden bunlari gidip uzmanlara anlatmiyorsun bakiimmmm ???? heeee Cünkü senin SAFSATA DININ bana bir sey veremezki..... ben o safsatalari asali YILLAr oldu.... ben kurtuldum... |