| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat von uno;
Banu, Alevilere chatte yaptigin hakaret,küfür ve mum söndü rezaletiyle igrencce küfürler ediyordun daha düne kadar. Yine Lara ile paslasip chatte önce [b]Alevilere[b] daha sonra kürt ve yahudilere,rumlara ve ermenilere coluklu cocuklu küfür eden bir insanin pek fazla insani duygulari oldugu söylenemez. Asagida yazdigin yalanlarini. Ayni ithamlarla gittigin kisilere söylesem inan bana gülerler.Lara-Manbee olayini sen de biliyorsun, bu olayda benim tutumumu da. Benim hakkimda chat odalarinda kimse Dul karilara asiliyo falanda demiyo,cünkü sen bu ithamla chatte herkese saldiriyorsun.Benim algida seciciligim cok kuvvetlidir.Chat aracigiliyla kiminle tanisip arkadas olacagimda dogru kararlar veririm. Seni PKK'li Pislik olmayan beyninle insanlara camur atarak kendi pisligini gizlemeye cali$iyor senin kimliginde,yazilarinda ,yorumlarinda ortada. DIN,IRK,DÜ$ÜNCE ,SEklini birbirinden ayiramayan yav$ak,aklinca insan kandiracak SEN bir Alevinin tirnagi olamayacak kadar insan müsvettesi bir yaratiksin... Insanlik altinda yemedigi Pislik kalmayan ,ne yapacagini $a$iran PKK'li pislik.. Bizim Dinimiz önce KURAN sonra INSAN..Ku$ beyinli yaratik Geändert von Lara_ (12.10.2014 um 20:10 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Zitat von Bosphorus_ Beitrag anzeigen Adami forumlarda yazdigini gorunce sadece PKK'li saniyorduk bir de webcam sapigi cikti. Erkeklerin yuz karasi kepaze. Merhaba Bosp. Eksik yazmi$sin! Erkeklerin deyil "Insanligin" yüzkarasi bu sapik |
|
||||
|
||||
![]() Zitat von uno ;
Sana bi tafsiye, Almanya hayalin icin bu iki itilmis insanla yakinlasma saglayip evlilik üzeri buraya gelebilirsin. Ha bi de, yiyorsa bu aksam ya da su an online isen chatta web cam ve mikrofon araciligiyla tartisabiliriz. Ibine herif, iletisimde cigir acmis webcam yoluyla iletisimi bile sapiklik veya kepazelik olarak tanimliyorsun.Tabi, kanal farelerinin korkulu rüyasidir webcam. Laf koyma "Zeka "ürünüdür PKK'li Pislik.Bana göre Zeka bilinmeyendir. Bana bak Pislik,itilmi$ dedigin " ben" burdayim ta$in altinda deyil,yerin altinda deyil ,TEPendeyim Daha önce söyledigim gibi.kendi ic dünyandaki kirleri,pislikleri,sürekli ba$kalarina yaki$tirmaktan vaz gec...Ne olucak senin bu kakilmi$ halin Uno$ |
|
||||
|
||||
![]() Harikasin BoSp. Ama bu tip insanlara söylenecek tek bir kelime var ... Ba$ka ne desen, ne yazsan ,haz meder bu ve bunun gibileri |