Zitat:
Zitat von rotzloeffel
sana birsey diyeyimmi tipsizcik 
sende ne din ne iman nede baska birsey var, burda yalandan dinden bahsetme. dediklerinin tam tersini sergiliyorsun bizlere, ve ukala bir sekilde üstümüzden gecmeye calisiyorsun. bu dediklerine kimse inanmiyor, inamicakta ve senin gibi assaglik bir erkekten hic bir zaman bir INSAN olmiyacak. sen bu dünyada sürünmeye layiksin, sürünüyorsunda.
|
TIP TIP tipsizler, Allah'siz kommunistler! TIP TIP TIP'sizler, Allah'siz kommunistler

Bu sloganlari atan karsi görüslü bir ailenin bir kizi vardi. Bu kiz yedi Türkiye Isci Parti'li gencin katillerinden olan Abdullah Catli'nin ayni köylüsüydü ve uzaktanta akrabasiydi. Nevsehir Ülkücüleri kadar ben ve benim gibilerine gaddar görüslü kimse olamazdi. Ve "o tarafin" bir kizi, bana kör kütük asik olmustu. Mensa'da cok siyasi, dini ve edebiyat icerikli sohbetler etmistik. Bir keresinde de aglamisti ve senin icin herseyden gecerim, canimdan, dinimden herseyden ama senden gecemem diye hüngür hüngür aglamisti... Bu kadar itici olsam koyu bir ülkücü görüslü gelenegini sürdüren bir ailenin kizi bunlari bana ne hissederdi ve ne de söylerdi degil mi? Kiz ayni Gülsen Bubikoglu'na benziyor. Sen sormustun bende söylüyorum iste. Thomas Edison ve lamba icaadi örnegi iste.. Ve o kizi görsen belki sende kiskancliktan hüngür hüngür aglardin...