| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
![]() genau solche kommentare hab ich letztes jahr vor dem gs spiel auch gelesen,,,noldu ? 2-1 bitti mac ..85 de ex-6sli yozgatli cakti,,lider olduk/sonuna kadar kaldik
![]() veya o 6-0"da aynisi oldu...veya avrupada villareal macindan sonra gs lilar dedi..villa"yi evinde yeneriz...noldu ? 54 metre"de villareal oyuncusu mondargonu acemi etti... Fenerbahce Takimi genc/tecrübeli/güclü ama daha acemi...bize bu sezon "antreman" olarak yeter...büyük maclarida kazanmayi elde etmek..yeterki havalanmayalim Fenerbahce öyle bi güzel yol da ki...önümüzdeki maci kaybetsek bile avantaj kendi ellerinde oldugunu biliyorlar... büyük maclari kaybedelim yeterki tüm "kücük" maclari kazanalim...bunu gs 1992-1999 kadar iyi bilir bence ![]() hemide cok iyi.. 7 kez sampiyon oldunuz 7 kez avrupada ilk turu gecemediniz...2001 yilinda ilk defa Tarihi bizde biliyoruz ![]() ![]() |
|
|||
![]() diye aylarca kadro disi kaldi da Yattara neden hala cezasiz???
|
|
|||
![]() Geldiginde herkes acaba mi diyordu ama yavas yavas görünüyor ki, Alex iyi bir oyuncu. Ronaldolar, Rivaldolar, Ronaldinyolar baska takimlarda duyulunca, vay beee...neden biz bulamiyoruz diyoruz.
Alin iste bir firsat! Insallah böyle devam eder, cok daha iyi maclar cikartir ve dünya Türkiye"nin Fenerbahce Kulübünde oynayan bir oyuncunun pesinde olsun! Necati"ye gelince. Ben kendisini cok begeniyorum. Adanaspor"dan gelmis ve bir yil sonra ilk 11e girebilmis bir oyuncu. Attigi gollere bir bakarsak, %90 cok güzel. Bu sezon sahalarimizda görmeye hasret kaldigimiz bir kac tane gol atti. O da Insallah cok daha iyi olur ve gelecekte milli takimizda öyle güzel goller atar! |
|
|||
![]() insallah bir gün eski günlerinize kavusursunuz,,,ama ben yaslanayimda ozaman
![]() o uefa yi alasaya kadar ne cile cekdiniz nee cileeee sirf kimse hatirlatmadi size bunu...rahatca avrupada sezon"dan sezona dayak yedi galatasarayli beyefendiler...simdide Fenerbahce"ye 2 kötü mac"dan sonra camur atarlar haaaaa sizi gidi sizi ![]() Spor Severler okadarda aptal degiler yani ![]() her takim Türkiye icin oynuyor kes,,sogar Fenerbahce..galatasarayin Fenerbahce"siz degeri 0"dir,,umgekehrt genauso |
|
|||
![]() simarmasina gerek yok..
iyi forvetci,bunu destekliyorum,,ama yinede abartti yani.. ama yeterki baskiyi FB"nin üzerinden alsin..gs"ya eklesin.. alex hic tartisilmaz bir oyuncu Süper Lig icin büyük katki"dir |
|
|||
![]() aslan O aslan !
![]() |