| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
![]() Kazakistana karsi BERBAT oynadik !!!
Sahada herkes basi bos Tavuk gibi kosuyordu !! Tek iki/üc kisi gördüm ben sahada caba gösteren: Servet, Nihat ve sonradan giren Tuncay! Fenerbahceliler (Ümit, Serkan, Deniz) dahil hepsi kötü idi !!! Ersun Yanal"in bu oyunlar baslamadan önce gidip uzak doguda anlamsiz hazirlik maclari yapmak ilen harcadigi zaman, simdi bize cok pahaliya patlamak üzere! Cabuk bir ceki düzen ve otorite kurmasi lazim! Yoksa bu grupda acik ara BIRINICI olacagimiza kazakistani yendik diye daha cok seviniriz! Hadi Ersun Yanal! TAKIM yap Bunlari !!! Danimarkaya karsi simdi kaybetsekde ... umarim Takim olma yolunda bir kac adim ileri atariz! al" |
|
||||
![]() GEGENTEIL BEHAUPTEN!!!
Adam sif Hakan gol atti diye küfür yagdirdi... sif Hakan Sükürün golleriyle Almanya ve Hollandayi devirdik diye Milli Takimin galibiyitine üzülmüs... dann frage ich mich warum im seinen Zimmer so viele türkische Fahnen hängen ![]() hepsini indir dedim ama ne yapcaksin ![]() Baska bir tanidigim ise, türkiye milli takiminin 500. golünü bir fenerli atmadigi icin mutluluklar icinde kaldigini da söyliyebilirim!!! Das geht ja noch aber das andere war ja dreist, adam resmen Hakan Süküre küfür etti nur weil er gegen Holland und Deutschland die Tore gemacht hatte und bei so einem Typen hängen mehrere türkischen Fahnen, und das meine ich damit dass viele Türken noch nicht mal wissen was es bedeutet Türke zú sein! Övünüp duruyorlar, türküm dogrum etc. ama bi bokdan anladiklari yok. Yaziklar olsun bu düsünceyle, bu ideolojiyle yasiyanlar INSANLARA !!! Eyvallah !!! Fatih |