| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
![]() ve üstelik sadece Kurani, Ehli kitabi referans olarak kabul eden bir Allah kuluyum, daha dogrusu olmaya calisiyorum....
Kurani Kuranin cercevesinde zamana göre yorumlanmasi gerektiginin farkinda bir insanim... medeniyetin ve Cehaletin tek yok edilebilecegi noktada iste burasidir.... ALso wo liegt der Fehler bei meinen Aussagen... probiers mal ohne persöänlich zu werden |
|
|||
![]() artik karar vermeleri gerektigine inaniyorum.... Alevilik ist nicht gleich Alevilik... bu arkadaslar hangi kismindan.... ??? das ist hier die Frage...
Bazilari namaz kilar oruc tutar, Allaha ibadet ve insanliga hayirli isler yaparlar... ama bazilarida tam tersi... hatta Sünnilerdede ayni... O yüzden ben tüm böyle Ideolojik kelimeleri düpedüz red ediyorum.... etweder ist man ein Moslem oder nicht..... Alevilik Sünnilik, yok Mezhepcilik das alles ist eine Ausrede um nicht dem Islam folgen zu müssen oder mehr Macht zu Demonstruieren |
|
|||
![]() demekki her kim din ile Politika yapiyorsa onu silip yok etmek insanlik icin faydali bir olaydir..
tayip Erdogan Üstad bir devlet adami olabilir ama ayni zamandada din azmanidir |
|
|||
![]() Hilafet ise zehirdir....
Her ikiside Kuradan gecmez... ama Kuran sana sorumluluk yüklüyor.... eger aklini kullanacak beyine sahip´degilsen benim yapacagim bir sey yoktur... Atatürk zamaninda Cehalet halkimiz icin ne demis biliyormusun.... "Neden, ben yillarca okuyarak bu seviyeye gelmisken, simdi onlarin seviyesine ineyim, onlari kendi seviyeme tasirim" Olay budur... ama bilene |
|
|||
![]() Gercekten bu sorun güzeldi ENIS...
Yahu hele Yahudilik ile kiyaslama :-) Yemin ederim GENIAL... |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() ohne Text
|