| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() In einem Hühnerhof. Der Hahn ist schon alt, daher beschließt der Bauer einen jungen Hahn zu holen, der für Küken sorgen soll.
Der junge Hahn wird in das Gehege gesetzt. Der alte Hahn geht auf ihn zu und spricht ihn an: "Ich weiß, in einem Kampf hab ich keine Chance gegen dich. Ich überlasse dir die Hennen, aber lass mir wenigstens meine Lieblingshenne!" "Nein," antwortet der junge Hahn, "wenn, dann will ich auch alle Hennen." Der alte Hahn macht dann einen Vorschlag: "Wir machen ein Wettrennen. Wenn ich gewinne, lässt du mir meine Lieblingshenne. Wenn du gewinnst, kannst du alle haben. Aber da ich nicht mehr der Jüngste bin, lass mir bitte einen Vorsprung." Der junge Hahn ist einverstanden. Der alte Hahn läuft los. Zwei Sekunden später läuft der junge Hahn los, als er den alten Hahn fast eingeholt hat gibt es einen Knall. Der junge Hahn fällt tot um. Der Bauer lädt seine Schrotflinte nach: "Schon der dritte schwule Hahn diese Woche." |
|
||||
|
||||
![]() Was ist schlimmer als ein Elefant im Porzellanladen?
Ein Igel in der Kondomfabrik. |
|
||||
|
||||
![]() ..am Spaghetti-Teller vorbei kommt?
"Gruppensex!" |
|
||||
|
||||
![]() Trifft ein Hase einen anderen, weinenden Hasen. Er fragt: "Warum weinst du denn?"
"Der Bär hat mich gefragt, ob ich fummle. Ich habe ´nein´ gesagt. Da hat er mich als Klopapier verwendet." Am nächsten Tag treffen sich die Hasen wieder und diesmal lacht der, der gestern geweint hat. "Warum lachst du denn?", will der andere Hase wissen. "Heute hat der Bär den Igel gefragt!" |
|
||||
|
||||
![]() Ein Adler frisst eine Maus und fliegt mit ihr wieder hinauf. Auf einmal schaut die Maus vom Arsch raus und fragt :"Hey Adler, wie hoch fliegen wir eigentlich?" Darauf der Adler: "Na, ungefähr zweitausend Meter hoch." Sagt die Maus: "Mach bloß keinen Scheiß!"
|
|
||||
|
||||
![]() Vor einer Tierhandlung steht ein Papagei, der jeden Tag wenn Frau Müller vorbei kommt um zum Bäcker zu gehen zu ihr sagt: "Mann, siehst du scheiße aus!"
Die Frau lässt sich das drei Tage, vier Tage, fünf Tage gefallen und bemerkt, dass der Vogel nur zu ihr so etwas hässliches sagt. Sie geht in die Tierhandlung und beschwert sich beim Geschäftsführer. Der verspricht ihr: "Gut. Ich werde mit dem Vogel reden!" Am nächsten Morgen geht sie wie immer zum Bäcker und der Vogel krächzt ihr hinterher: "Du weißt bescheid!" |
|
||||
|
||||
![]() Basligi okurken yüzde yüz sunu düsündünüz dimi? "Ne Cicek Hüseyin mi?! Yoksa bizim oglan simdi yumsak erkeklere mi takiliyor?!" Tedirgin olmayin! Öyle bir durum yok!:-)
Siz hic "nesli tükenmis" erkeklerden bir sey duydunuz mu? Allahima sükür ben öyle bir insanlan tanisdim. Sizede tanitayim bu ilginc sahisi..... "Cicek Hüseyin" denen kisi dersimli ve kirk yasin ortalarinda. Normalinde insan Dersimden cikan hele birde "eski topragin" insanini cok kaba ve medeniyetsiz birini bekler. Ama Hüseyin Agabey tam tersidir. Hüseyin Agabey cok medeniyetli, cok kibar ve cok kültürlü bir insandir. Hüseyin agabey 190 boyundadir ve yürüyüsü biraz kemal Sunali andirir. Simdi yine diyeceksiniz:" Eh, ne alaka simdi Cicekle"? Durun, sabirsiz olmayin....! Hüseyin agabey bir kadindan daha düzenli ve temiz bir hayat sürdürür. Giyeceklerinde hayatda ama hayatda bir kirisma göremezsiniz! Evi bir ev kadinin evinden daha temizdir. Hüseyin Agabey yanliz yasiyor ve yemek yapmasinida cok iyi becerir ( anne annemden daha güzel Babuko yapar! aman söylemeyin anne anneme beni torunluktan ret eder!:-) )! Bazen bizim dönercimize gelir. Siz ona "bir sey yermisin" sorusuna %99 ihtimalle "yok sagolasin, daha yeni dislerimi fircaladim, geldim der" ( yahu insan öglen saat ikide dis mi fircalar!)! Ayda yildada cani bir sey yemek isterse "bana bir pizza yapin, ama lütfen ellerinizi yikayin" der! (sinirmi sinir! ne var yahu ellerimizde! ) Ya bide acayip utangac bir insandir! hele bir bayan yaninda oldugu zaman! Nerdeyse adam yerin dibine giriyor, bir kadin onunla konusursa! resmen ter basiyor adama ya! Ama Hüseyin agabeyinin bir tarafi vardir, mükemmel! Hayatda, ama hayatda yalan söylemez! Hem yalan söylemez hemde biri ona bir sey anlatsin genelde inanir! ( Bizim salaklar hem cok kizdirirlar hemde kafaya alirlar onu! ) Bir gün 80 yaslarinda, sakat arabasiyla ve bir deste cikekle ellerinde bir yasli bayan gelmisti bizim dükkana. Kadin cicekleri masaya koyar ve arada sirada Hüseyin Agabeye bakar.Hüseyin agabey her zamanki gibi tavana bakar. Bizimkiler gidip ne anlatsin Hüseyin agabeye? "Hüseyin agabey, su yasli Omi varya, sana tutulmus ve cicekleri sana getirmis!" Hüseyin Agabeyin yaniti aynen böyle:" Yok Yahu! Cok duygulandim, gözlerim yasaracak simdi" Onu derken biz kahkalara tutulduk! ( Tabiki arka tarafta! Ben hem bir tarafdan gülüyorum, hemde bizimkilere kiziyorum, neden onu kafaya aliyorlar diye! ) Hüseyin Agabeyin almancasi cok kitdir. Genelde devlet dairelerinden mektuplari gelirken anneme gösterir. Ama gösterene kadar....... ( Ayni saban ya!) Mektuplariyla gelir mekana, dikilir, mektuplari evirir cevirir ( Yahu adam, sanki evirip cevirirken yazilar degisecek! ) ... ona biri yardim ikram edene kadar! bir saat bile gecse adam sormaz bir sorunu var diye! Hayatda insanlari rahatsiz etmesini sevmez ve UTANIR! Dürüstlügü mükemmel bu adamin! Sen ona sor, kac parasi var diye, sana teker teker sayar! Bu insanlik ve iyi niyetlilik bunlarin ailesinde hastalik galiba! Bir kac sene önce Hüseyin Agabeyin agabeysi sayisal lottoda büyük bir para kazaniyor türkiyede. Adam almis bu paralari fakirlere hediye etmis ve son kalan pardanda kendisine bir daire yapmis! Hüseyin agabeyin diyer bir takma ismide "Isyancidir"! Hele bir sorun niye? Bir derdi oldugu zaman, gelir, oturur, sürekli "of puff" ceker.... resmen dert yakar..... "Ne oldu Hüseyin agabey"? "Hic, bu havaya bak ya, bu memlekte bak ya!" "bumudu derdin hüseyin agabey" "Daha ne olsun!?:-) (acayip adam ya vallah......) Bir gün bizim Hüseyin agabey izine gitmis.... dairesini satmaya.... bizim dükkani aramis hal hatir sormus..... bizimkiler cikmis telefona.... neyse.... biz dükkana geldik annamla bizimkiler:" Hüseyin Agabey telefon acdi!!!" "eh ne dedi"? "Hüseyin agabey dairesini satmis. Daireyi 30.000 € satmis, 25 biniyle bir yazlik almis 5 binini kafasina dikmis!" "Ne yapmis ne yapmis?" "Yahu 5.000 € ya sac diktirmis!" ( hahaha biz yine kahkalara tutulduk! Insan kendi kendine sorar, bu adamin ne ihtiyaci var diye saca bu yasda! dis görünüsü cok önemlidir onun icin! sac dökülmesini kompleks yapmis!) Insanlar onu cok saf saniyor. Iyi niyetligini kullanmaya calisiyorlar. Ben onunla hayatda alay etmem, sürekli ciddi konusurum. Cok severim kendisini ve sohbetini. Birgün yine bunu kafaya aldilar. Sonra ikimiz yanlizdik ve bana ciddi bir sekilde aynen sunu dedi:" Cem, insanlar beni saf saniyor, benimle alay ediyorlar, ama sanma ki, ben bunun farkinda degilim. Ben her seyi anliyorum, ama kendimi vurdum duymazliga vuruyorum." ben sok oldum acikcasi, cünkü bunu derken sanki 180 derece deyisen, sanki baska bir insan vardi karsimda. Simdi anladiniz mi neden "nesli tükenmis" böyle adamlarin? :-) Simdilik bu kadar yazmak istedim "Cicek Hüseyin"in üzerine. Baska maceralari oldugu zaman, buraya yazarim. Haaa, onun bir kuzeni var! Onun adini acaba ne koymuslar? ....... "Pamuk Hüseyin".... ( Kuzeninin Adida Hüseyin ) :-) |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Karadenizli Temel ile Adanali Cabbar birlikte tatile cikarlar.
> > > >Fethiye"de, Kelebekler Vadisi"nde kamp kurarlar. Tatillerinin ikinci > > > >gunun aksami > > > >guzel bir yemek yiyip, bir sise de sarabi devirdikten sonra uykuya > > > >dalarlar. > > > >Birkac saat sonra Cabbar uyanir ve Temel"i de durtukleyip uyandirir. > > > >Temel uyku sersemidir; > > > >-"Ne oldu? Ne istisun?" > > > >-"Temelcigim. Yukariya bak ve bana ne gordugunu soyle." > > > >Temel gokyuzune bakar ve cevap verir: > > > >-"Ha punun icun mu uyandirdun benu?. Paktum iste. Milyonlarca yilduz > > > >gorirum...Isil isil > > > >parliyan milyonlarca yilduz..." > > > >Cabbar tekrar sorar: > > > >-"Peki, bu sana neyi gosteriyor?" > > > >Artik iyice uykusu kacan Temel biraz dusunur ve filozofca cevap verir: > > > >-"Teolojik olarak Tanrunun kudretinu ve kendu acizligimuzu corirum. > > > >Felsefik olarak, evrenun sonsuzlugunu ve onun karsisindaki > > > >onemsizligimuzu corirum. > > > >Astironomik olarak galaksilerun,yilduzlarun,gezegenlerun > > > >varligini corirum. > > > >Meteorolojik olarak pucun havanun cok guzel olacaginu corirum. > > > >Yilduzlarun konumuna bakarak da gecenun koru ve saatin 3 oldugunu, > > > >penu luzumsuz yere uyandirdugunu coruyorum...Niye sordun punu pana? > > > >Ha pu sana neyi costerur?" > > > >Cabbar cevaplar: > > > >-"Ulan Hiyar!, cadirimizi calmislar..." |
|
||||
|
||||
![]() BERBER SIRASI
Adam en yogun saatte berbere girip sorar. Ne zaman bana sira gelir?" Berber, "Iki saat sonra," der. Adam cikar gider. Uc gun sonra ayni adam berbere girip sorar: Ne zaman bana sira gelir?" Berber, "Bir bucuk saat kadar," der Adam cikar gider. Bir hafta sonra yine ayni manzara: Ne zaman bana sira gelir?" Berber: "En az bir saat." Adam cikar gider. Son seferinde berber dayanamaz. Adamin ardindan ciragini gonderir: Bak bakalim bu herif nereye gidiyor?" Bir sure sonra cirak doner: Adami izledim usta." Berber merakla sorar: Ee, nereye gidiyor buradan cikinca?" Cirak cevap verir: "Sizin eve usta!".................... |