| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
![]() Saddam George Busch Senioru yerle bir ederdi.... bak oglu Saddami knasta soktu.... yani mit Selbstverherlichung erreichst du im Leben nicht viel
|
|
||||
![]() senin gibi hiyarlar hala oralardasiniz. bundan 20 sene öncede hala ordaydin bir adim dahi olsun ileriye atamamissin.
türkiyenin kaymagini yiyenlerde hep senin saydiklarini sayiklayip duruyorlardi. eh artik ne yapalim. aslinda senin gibi lagimböceklerini silip süpürülmesi gerek.etrafa pislikten baska birsey serpmeyen yerden göge kadar pislik kokan. ben hala hayret ediyorum, tayyip nasil olduda su enflasyonu indirebildi? 80senedir bu is olmadi bir türlü. birileri dügmelere basinca enflasyonda inebiliyor. basmayinca millet acindan ölüyor. bu salakta gelmis sacmalayip duruyor. firlama iste hala bozuk plak gibi zirvalayip dururlar. derdi araplarla, halbuki araplar seni asmislar bile. |
|
|||
![]() ist es nicht viel mehr, das du gar nicht nachgedacht hast ???? heeeee
|
|
|||
![]() senin Sihlarindir kendilerini Ilahlastiran ve Kuranda olmayni Kurana dayatan....
Sen neden Kuran disi konusuyorsun.... hast du ein Problkem mit dem Kuran... Die ganze Welt weiss, das der Islam nicht den Kuran wiedergibt |
|
|||
![]() simdi Matematigi inkarmi edelim... yillardan beri ben Matemtik yapiyorum.....
Elbette yazmaz, cünkü Moda kitabi degilki... Kaldiki ben sadece provozieren etmek istedim, bakalim bazilari burda Horos gibi ötmekte, abaca hayatlarinda hic kitabin icine bakmislarmi ??? |
|
|||
![]() ohne Text
|