| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() daha fazlada yorum yapmak istemem ...
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() yakistiramaiyorum bunu.
burada ben sana hakaret etmedim - ne sahsiyetine nede zihinsel yada sosyal seviyenden laf ettim. burada ilk yazdigim gibi insanlari kücük düsürüyorsun ve bu bence iyi degil . seni egitecek degilim, zaten bu yasdan sonra ancak kendin kendine muafak olabilirsin. Allah hepimize akil fikir versin ve yanlis insanlarda korusun. KafkasGüzeli - umarim Allah gercekten sana yüregindeki güzelligi yüzüne yansitmiski sende bu niki layikliyle tasiyorsun ! benim gercekten ne sana nede baskasina bir art niyetim var. |
|
||||
|
||||
![]() bacim eger gereksiz buluyorsan yorum daha yapma. ne sen kendi kafani yor nede baskasi yorsun.
birbirinizi kirmaktan ne aliyorsunuz?? basörtülü girmisse güzellik yarismasina bize ne, onu yaptiysa kendi sahsi adina yapti, ama malesef genellendirme oluyor ve diger kapali olanlarda beraber yargilaniyorlar. ben kapandiysam kendi adima kapandim, kendi sahsime kapandim, sizler icin degil!! kapanirken kimselere sormadim kapana bilirim mi diye! neyse, dedigim gibi gereksiz yere birbirinizi kirmayin, birbirinizi asaglamayin, birinize gereksiz yere kötü sözler kullanmayin. |
|
||||
|
||||
![]() bunu bana yazdigin gibi diger bacinada yazsan ?
yoksa kizim sana diyorum gelinim sen anla anlamindami ? herneyse ... yazma ihtiyacihissettigimde yazarim ben ama tartisma gerekmiyor gercekten hele öyle kirici bir derecede ... |
|
||||
|
||||
![]() dün vaybeedeki yaziyi okudugumda lala"nin yazdigi soru benimde kafamdan gecti.. yani madem din icin kapaniyorsun.. güzellik yarismada ne geziyorsun... mankenlik sana göre degil gibi.. ben soruyu buraya yazmadim ama iddaya girerdim böyle cevaplarin geleceginden... hele su yeni bir konu acildiginda ...aaaay bula bula bu konuyumu buldunuz yada ulan bu tartisilirmi sorunuz varsa gelin bana sorun ben cevaplarim diyenlere hayranim.. cogu tartismakta hep kendini üstün göstermek istiyorlar... amma havalara giriyorlar.. konu önemli degil.. bakti üste cikamiyor... seviyeden carttan curttan baslarlar... seviyenizi yesinler...
uzun lafin kizacasi.. isteyen istedigin yazar.. kimsedende izin gerekmez ... |
|
||||
|
||||
![]() bu Forum tartismak icin sunuluyor
Fikir alis verisi yapmak icin ama ne yazikki saglikli saygili bir tartisma yapilmiyor. Hele hele dini yada dinle ilgi bir konu varsa.. Kusura bakmayin ama burada bilgisiz yada cahil olabiliriz ama kim 100% bilgiliki ...burada aslinda fikirler toplansa tartisilsa ve güzel bir sekilde birbirini tamamlasa ne güzel olurdu .... |
|
||||
|
||||
![]() Öncelikle: insanlara önyargili yaklasmayiniz lütfen!
Benim nickim kafkasguezeli olablir ama ben bu nicki neden sectigimi gb mde acikladim yeterince. Önyargili davraninca insanin konustuguna deger verilmiyor her ne kadar dogruyu söylesede.Ve bu ne yazik ki toplumumuzda cok normal karsilaniyor. Ben asla kimseyi kücük görmedim, görmemde! Bu ne insanliga yakisir ne de bana! Beni bu forumda yanlis anlayan cok insan vardir belkide ama aslinda ne kadar dogru söyledigimi er ya da gec anlayacaklardir. Ve tekrar söylüyorum.. Hic kimseyi yargilamaya hakki yoktur hic kimsenin. Isteyen istedigini söyleyebilir..Ben sadece biraz düsünün diye yaziyorum bunlari.. Allah´im beni mahser gününde utandirmasin diye elimden geleni yapmaya calisiyorum. Ve benim gibi düsünenlerin böylesi yerlerde daima yanlis anlasildiklarini da bilirim. Söyleyeceklerim bu kadar.. ALLAH CÜMLEMiZE AKLIMIZI DOGRU YOLDA KULLANMAMIZI NASiP ETSiN! |
|
||||
|
||||
![]() burde yüzde 95"i dini yüzde ikiyüz sekilde biliyor... hatta benden daha iyi din bilen varmi yarismasida vardiya bir ara.. yok ibn oglu bibin.. sakali kac zantimdi? gibi sorular vardi..
|
|
||||
|
||||
![]() ..hemde kendin yargiliyorsun..
Birak istediklerini yazsinlar..Dalga gecmenin ne geregi var! Bunlar senin söylediklerindi.. Bir hatirlatayim dedim. ![]() |