| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|
|
||||
|
||||
|
Dansöz gibi dönüyorlar
Birgün şahin birgün serçe Twitleyip ötüyorlar Zoru görünce alçaklar Dansöz gibi dönüyorlar Garip dünya halklarını Heryönden sömürüyorlar Türkü savaşta görünce, Büsbütün kuduruyorlar Bizi sevmezler ezelden üç maymunu oynuyorlar, Siyonist emeller için, Her kılığa giriyorlar Dostuz diyenler olsada Sırtımızdan vuruyorlar, Sözde islam devletleri, Küfre boyun eğiyorlar "Küfür tek millet" diyor Hak, Bak nasıl birleşiyorlar Garip ümmetin malını, Toplanıp bölüşüyorlar Biliyorlar Türk baş olur korkup tetbir alıyorlar Arz-ı Mev’ud Planını Her yönden destekliyorlar Ümmet olsak bunlar biter Bu gerçeği biliyorlar, İçimize fitne ekip Paramparça ediyorlar Hak tealayı dinlesak Bak nasıl yıkılıyorlar, Mehmet sefere çıkınca, Tıpış tıpış geliyorlar....... 1.i.ol |
|
|
||||
|
||||
|
Sevginin hatırına
Mecnun köpeği öper Köylüler kızar teper Senin bu yaptıkların, Delilikten de beter "Bu köpek başka köpek Hoştur koklayıp sevmek Leylamın köyündendir Onu koruyor demek Leylamı korur sözü Bağrımda yanar özü Nasıl öpmeden duram Leylamı gören gözü" Gerçek aşk budur cevher Baktığı yeri över Ondan gelen haberi, Canındanda çok sever Can Kurban der rabbine koymamış sa kalbine Hemen isyana koşar Diken batsa eline Sevgi gelmiyor sözle, Dikende gülü özle Rabbim Allah`diyorsan Mecnun gibi yol gözle 1.i.ol |
|
|
||||
|
||||
|
Seni çok üzdüler, değil mi çocuk
Üstün baışn yırtık, boynun yaralı Evin barkın nerde , her yanın göçük Çocuk dedi;Kötü Gazze`min hali Dedim;Annen baban kardeş nerede ? Nerelere göçtü koca ahali Dedi: Annem Babam yıkılan evde Bütün kardeşlerim kanla boyalı Dedim;Ümmet bindi gavur atina Bu yüzden dünyamız ateş sarmalı Dedi;Mekke bile işgal altına Filistini siyon bizden çalalı Dedim;Bir isteğin varmıdır bizden Her çocuğun olur güzel hayali Dedi;Tek isteğim var benim sizden; Yetiştirin gelsin Ömer ve Ali Dedim ; Onlar Darül Bekaya göçtü Yüz yıldır koyuyor siyon kuralı Dedi;benim çocuk,olmam mı suçtu; Yerden mi hortladı Babil kralı Dedim; ne sormuş ol, ne ben söyleyim Halimiz perişan başsız kalalı Dedi: bari size dua edeyim Esir etmiş sizi siyon çakalı Dedim;Nusret Haktan gelecek elbet Bütün Dünya sizden ibret almalı Dedi;Rabbim diyor tağut`lan harb-et Bu vahşet Dünya yı uyandırmalı 1io |