| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() türk ün yuzde 48% Keko dur
|
|
||||
|
||||
![]() güzel olan ..
sizle hic anla$amamiyoruz ... Referandum Ägäis & Antalya , Trakya ..Eski$ehir felan .. beyaz Türkler ...anti dinci yobaz arapacilar ... sizi Türkiye bile sevmiyor ... |
|
||||
|
||||
![]() Sizin soy kütügünüz selanikte haddinizi bilin yoksa kacacak delik ararsiniz
|
|
||||
|
||||
![]() Ey Benim Sevdiğim bir gün seni göreceğim
Sen beni heran görürsün,bende O göz nerde ? Baktığım her yerde göremediğim için, düşmüşüm derde Kimi seni gökte bilir,kimi sorar nerde? Aklı selimle bakan, görür sevdiğimi baktığı her yerde Alemde ne varsa herşey seni zikr ediyor. Aslında Bütün ruhlar seni görmüş Sana isyan eden kendine isyan ediyor Günümüzde sadece nefisler doymuş, Ruhlar`mi? maalesef nefsin esiri olmuş. Bazen soruyorum, başı boş hayvanmiyiz? Aslında onlarda başı boş değil, ya biz neyiz? Deryada kaptansız gemimiyiz? Yer altından çıkarılmış demirmiyiz? Olmuyor, ben kimsenin adına konuşamam Zira benim sevdiğim var, Aklımla onu gördüm! Onun aşkıyla doydum.. Sabırsızlıkla beklerim kavusacagimiz günü postaya verilen bir mektubum ben Adresimi doğru yazdiysam üzerine sahte pul yapistirmadiysam Sevgillim beni saracak Ondan başka sevgili`ye, tapmadiysam 1insan i.A.2003 |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Mustafa Kemal devreye girmi$ zamaninda ... benimle ne alip veremedigin olsun ki ? MKA zamaninda sava$ini vermi$ ...VATAN icin sen git göt yala ...üc be$ kuru$ icin |
|
||||
|
||||
![]() [quote=blood
sen g[/QUOTE] lan cukur herif köprü alti sapigi kendi yedigin pislikleri baskalarina pazarlamaya calisma ,kendini fazla eminde his etme sanal sapik! seni ininden cikarir, k m ederim....Tehe Host dedik gihodi aahfengiru par |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Zeus un keko su .. |
|
||||
|
||||
![]() Dikilsin Kaldırılmış darağaçlar
Dikilsin ki ,fetocular sallansin Bilinsin artık Müslüman Türkün gücü, Bilinsin de terördan iz kalmasin, Bu bir çağırıdır Hak ve Milletten, Orduları vardı Türkün melekten Kelamullah takrar hakim kilinsin Kilinsin da capulcular sallansin Dikilsin kaldırılan darağaçlar Dikilsin ki fidanlar devrilmesin Bilinsin Müslüman Türkün gücü, Bilinsin de alcaklar gün görmesin Hakim Kuran olsun O gelsin başa Tekbir sedaları yükselsin arşa, Şad olsun Ruhları tüm şehitlerin, Selam dur bu aşkla yanan gardaşa Dikilsin zalimlere darağaçlar, Dikilsin ki milletim eğilmesin Görünsün Hak nizamının gücü; Görünsünde, çukurlar yükselmesin Milletin üstüne tankla yürüyen, Ucagi kacirip bomba yagdiran, Dikilsin bu alcaklar icin daragaclar Dikilsin de tüm alcaklar sallansin, ALCAKLAR VATANIMDA NEFES ALMASIN ! 15-07-16 23:10 1insanol.i.a |
|
||||
|
||||
![]() Alçak feto bu nasıl bir düşmanlık?
Alçak feto bu nasıl bir düşmanlık? Ermenilere göre yapıyon kahramanlık Çaldın silahları peygamber ocağından, Millete saldırıp yaptın alçaklık Yere döktün masum kanlarımızı, ipe cekeceğiz sadık kullarınızı ipini tutanlar çok iyi bilsin , Yıkcağız bütün putlarınızı Milletime kuyu kazan alçaklar döktükleri kande boğulacaklar Bunların seviyesi alcak çukurdur, ilel ebet lanetle anılacaklar... CEHENEME BÖYLE CIPLAK YOLLANACAKLAR ! 1insanol.i.a |
|
||||
|
||||
![]() SANAL
Sanalda poz verir eski resimle Face açmış dürzü yalan isimle Dost olmuş tanımaz Leyla Kasımla Bir yalan dünyanın içinde yüzer Fink atar facede gezer de gezer Bilmez haya edep hiç bilmez arı Engeller herkesi görünce zoru Allahım sen bizi şerrinden koru Aklınca erotik şiirler yazar Fink atar facede gezer de gezer Yaşı altmış olmuş tam dürzü belli Aklınca kovalar kokana zilli Her şeyi yapmacık çok tatlı dilli Oysa yol göründü bir adım mezar Fink atar facede gezer de gezer Bulur saf bir kadın sahtekar adam Başlar iltifatlar mösyo ve madam Eline el değmez olmaz der hatam Hiç kimseyi kırmaz kendini üzer Fink atar facede gezer de gezer Binbir kelam eder hepsi de yalan Melek rölü keser meşrebi yılan Yaşadı der inan bak beni alan Aman tüh kırk bin kez değmesin nazar Fink atar facede gezer de gezer Katım var arabam bodrumda yazlık Bahçede havuzun etrafı sazlık Elinde sigara gözünde gözlük Aklınca arada aleme kızar Fink atar facede gezer de gezer Emmisi vekildir dayısı zengin Aklı derya deniz ufku çok engin Vay aslanım benin yok vallah dengin Annesi afrodit babası sezar Fink atar facede gezer de gezer * HASAN YILMAZ |