| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Nankor orospu, bizimle ayni universitelerde okuyor halen nankor. Madem hayattan bu kadar nefret ediyordu kendisini gebertseydi sadece, .mini gtunu patlatmaktan zevk aliyor demek ki. Onursuz karaktersiz kisiliksiz haysiyetsiz teroristler.
PKK ISID'den beter, ISID'e derler intihar bombacisi diye kendileri ayni pisligi terorizmi yapiyor. Basina ya da bilegine sari-kirmizi-yesil kolye ve bandana takan orospularin hepsini tutuklayip hapse atmak gerek. |
|
||||
|
||||
![]() AKP yi USA getirdi ..
USA simdi AKP yi götürüyor .. |
|
||||
|
||||
![]() bi de Türkiye de "kürt insana sorun
|
|
|||
|
|||
![]() @ koncuy bakiyom tam buranin sürtügü ve islam oruspusu olmussun.
Nasil seni siken dinci cokmu burda??? Kizim gelip bana laf atacagi bi yazdiklarina bak, utan be, yuahhhhh!!! Insan o kadarmi rezil olur, ama farkinda degilsin! Senin dinine ben tüküreyim. Yobazliktan baska ne bilirsin! Sen ancak Rakka da rahat edersin, sana güzel gelir oralar! Bide yazdigini önceden düsün ve oku! |
|
|||
|
|||
![]() anandan bana sira gelmiyormus, kendi rumuzu ile yazamayan korkak
Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() heyyy ...es reicht !
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
hey karde$im ..anla$qalim artik ... Türkiye ....Kurdistan ... anla$alim artik .... |
|
|||
|
|||
![]() keine SaU geht drauf ein ...
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
evet nankor kiz 23 ya$inda .... anam beni Terörist dogrumustu .....adi kürt kizii .... kürt kizina a$ik oldum galiba |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
bilgisiz ama fikir sahibi, dünyadan habersiz , sap yiyip saman cikaran kuzucuklar. sizi artik mektebe gönderme zamani gelmis de geciyor ama kuzucuklar icin okul yok. okuyun lan biraz baskalarina ukalalik yapmadan önce. la havle... natodan cikinca usa zayiflicakmis. adamlara iyilik edersin ciktiginda ancak. |