| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() IRKCILIK a ...hayir dedi ....32 genc cocuklar ..
bende diyorum .. |
|
||||
|
||||
![]() ''Genc''mis, mazlum ayaklari da iyi kullanildi he, ''genc sosyalistler''. Cogunun gecmisine bakildiginda en azindan 1 kere tutuklandiklarini gorursunuz, ve nerede olay gosteri kavga gurultu patirti var oradaymislar. Kendilerini gercekten catismaya adamislar. Iclerinden 19 yasinda olup beyni yikanmis olanlar da mevcut.
Su Kobane'ye oyuncak goturme ayagi ne yahu, ben de kamyonla oyuncak filan goturuyorlar sandim ama yine bize yutturmaya calismislar. Meger 300 kisi sadece 3 poset, abartmiyorum 3 plastik poset oyuncak alacaklarmis yanlarina. Malum, bir bk olursa o oyuncaklari boyle kilif olarak kullanabilmek icin. Kobane ne lan, hem de savasin ortasinda. Sen oku egitimini tamamla insan ol, vatanina insanina yararli ol, egitimli ol, aileni utandirma, onurlu yasa, siddetten uzak ol surekli kaos icinde fitil olursan gun gelir ''su testisi su yolunda kirildi'' der millet. |
|
||||
|
||||
![]() Artik Yurtta sulh cihanda sulh terhanelerini bir kenara atip, Tarihten kalan haklarimizin pesine düsmeliyiz
Suriye, Irak, Hicaz,Filistin, balkanlar kafkasya , jemen gibi mugrumuzu vurdugumuz beldeleri pisliklrden tmizlemeliyizu |
|
||||
|
||||
![]() Kahrolsun PKK, DHKP-C ve Turkiye dusmanlari dememis, sasirtici degil.
Bunlarin mazlum edebiyatini kimse yemiyor artik. ![]() Geändert von Bosphorus_ (24.07.2015 um 07:30 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
............................................. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Bunlarin mazlum edebiyatini kimse yemiyor artik. ![]() |