| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() corabimin i$ adami kariyerine kariyet katmi$ yine chat'de.
Chat odasindan foruma ,forumdan Chat odasina ben bunlara bo$una Kancik karde$ler demiyorum ,laf ta$imakta bunlarin üstüne yoktur...bu kanciklarin Modaratür beyyy !!!!!!!!! yazik deyilmi bu oglan cocuguna ??neden cevap vermiyorsun????ayyyyy yazzzikkkk...!pühhhh senin püüüh senin sifatina !birde onurdan bahsediyor,rezil,kepaze... KALBIMIN dim dimi $AMAROGLANA cevirmi$sin bu kepazeyi..... Geändert von Lara_ (22.06.2015 um 23:52 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() Geändert von NurBanu (27.06.2015 um 09:24 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Bu şerefsiz bir de diyordu ki '' benim yaşadığım özeldir kadınlarla aşikare etmem , her ne olursa olsun '' diye, kaç defa yeminli beyanını okudum cola olayını ben atmadım diye ortaya, ( ama kaç defa da sohbette bazı şerefsizlerin ağzına koz veriyordu, anlatıyordu) kendini tatmin ediyor ibine evladı yahu cidden bu millete hasta falan diyor ya kendisi gerçekten şizofrenik vak'a
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() An wen erinnern mich die beiden nur?
![]() Gab es da mal einen Nick biiFiesTonik oder so? Ich kann das nicht so einordnen ;-)
|
||||
|
||||
![]() LASST UNS ZUSAMMEN RATEN...))))))))
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
gülmekten ölüyorrummmmmmmm...)))) I LIkeeeeeee.....)) |
|
||||
|
||||
![]() benim favoritim 2 resmi...)))))))))))))))))) |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Türkiyenin en büyük aktörüne selamla ve 15 . ölüm yıl dönümünde kendisini rahmet, saygı, sevgi ve özlemle mekanin cennet olsun güzel insan bana cocuklugumda verdigi co$ku,ya$attigi mutluluk'dan dolayi seviyorum onu,filimlerini her izledigimde hala deli gibi gülüyorum ,sanirim ömrümün sonuna kadar yüzümü güldürmeye devam edecek. kolay değil birini mutlu etmek, yüzünü güldürmek. bu açıdan üzerimdeki hakkini ödeyemem... Beni isterseniz dövün ama Bırakın istediğim gibi güleyim.." KemalSunal |
|
||||
|
||||
![]() Lütfen izleyin...
Insanin aklina söylecek söz gelmiyor...$imdi bu mu hayvan ? Sokakta ölüme terk edilmiş henüz 10 günlük bebeğe annelik yapmayı kabul eden tek gözlü ama koca yürekli kedi "BADE".. |