| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Benim geldigim kanaat su ki bizim millet tartismayi bilmiyor. Kendi hatalarini düsünmek veya görmeye calismak yerine devamli karsindakini kinarsan olucagi bu. Hepimiz icin gecerli bu yazdiklarim. Tartisma kültürümüz yok bizim. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Şu hayallarını bir bıraksan? Ben insanı görüryorum. Ardında dini önemli değil.
Anlaşılan, senin işin güçün yok galiba. Bekle... iş açıyorum sana ![]() Bu arada, açaba anne geğilim diyen kadın bu sözlerde çoğuna gurur verir mi ve oğlu mutlu olur mu yoksa ağlayarak mı yatar? Zitat:
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Kul olmak kayitsiz ve sartsiz YARADANA TESLIM olmaktir, insanlara iftira atan biri degil kul olmak anca seytana cirak olur. Bu ve bunun gibiler erkek dogar ama ADAM olamakla sereflenemezler. Anca cagresizce cirpinir ve ona buna camur atarlar o findik büyüklügünde ki beyinleriyle ![]() Geändert von NurBanu (29.05.2015 um 18:02 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() bazi insanlarin var oldugundan dolayi Allah a sükürler ediyorum!
yoksa günahlarimin vebalini, hakkimi yiyen olmasaydi, yalniz basima nasil cekerdim ! anlamak isteyen müslüman, yokarda yazilani bir küfür olarak degerlendirmek yerine, uyaniklik yapar, bir günahkarin günahina TALIP olmaz ! |
|
||||
|
||||
![]() KIMIN KIME IFTIRALARDA BULUNDUGU ACIK ORTADA !!
ARSIZ !! |
|
||||
|
||||
![]() SENDEN REZILI VARMI BU FORUMDA !!
HER ALANDA KENDINI ZATEN ELE VERIYORSUN !! |
|
||||
|
||||
![]() ZATEN BIR ARKADAS YAZMIS ; SEN GENELDE ERKEK ROLÜNDE OLUYORMUSUN !
|
|
||||
|
||||
![]() SEN ZEKA FAKIRI BIR YARATIKSIN !
SENIN HAKKINDA NE BILGISI ISTICEM , BENIM SENIN GIBILERLE ISIM OLMAZ: SENIN HAKKINDA MILLET YAZIYOR YAZACAGINI ; SEN HALA ANLAMIYORSUN, ARSIZ SENI ! |
|
||||
|
||||
![]() INANMIYORUM , NE MANYAK BIR DURUMDASIN SEN FARKINDA DEGILSIN !
NO COMMENT :::::::::::::::::::::::::::: SANA CEVAP YOK !!! |