| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Soykirim yalanina karsi yürüyüs icin yarin berlinde yürüyüse bekliyorum arkadaslar. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Gelmeyecek olan sensin, bir de sırıtıyorsun ya erkek müsveddesi
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() 25.04.2015 08:35
|
|
|||
|
|||
![]() Warum viele Türken massiv psychische Störungen haben?
|
|
|||
|
|||
![]() Schlechte Erfahrungen machen wir doch alle mal….
auffälig ist das unter den Ausländer. Find ich traurig, eigentlich seid ihr sehr nettes Volk, gastfreundlich, hilfsbereit… so macht ihr eure Seele kaputt |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Ben boynuzlu değilim ama senin ne kadar süzme OROSPUÇOCUĞU olduğun her halindne belli. Kıvırın, devam edin binlerce dansöz var nasıl olsa. BURADAN HANIM BİR ÜYE İLE KONUŞUYORMUŞSUN, O SORMUŞ BU İŞİN ASLI ASTARI NEDİR? DİYE SEN SAYGIDEĞER OROSPUEVLADI AYNEN ŞÖYLE DEMİŞSİN '' BEN N....NİN NE YÜZÜNÜ GÖRDÜM NE DE GÖRÜŞTÜM ALPHAYI DELİ ETMEK İÇİN YAPIYORUZ BUNLARI. BENİM BACIMDIR O KİŞİ'' ULAN ALLAHSIZ MEZHEBSİZ SOYSUZ GÖTVEREN !!! KİME NASIL DAVRANACAĞINI DA BİLİYOR EE HALİYLE İŞİ GÜCÜ SİYASET YA (!)...BİR KURAL VARDIR '' ÖPTÜM ÖPÜLDÜM, SİKTİM SİKİLDİM'' BU KADAR NET OLMALI İNSAN. Geändert von Alphawolf (27.04.2015 um 12:31 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Otomatik söylenmiş lafları bırakın. Ben filmden anlamam, sizin gibi yalan dolanla işim olmaz (!) Ben kafayı yemedim. N.... beni terk etti çünkü benim doğruluğuma dürüstlüğüme gözü karalığıma yetişemedi. Bu arada siz kendinizle alakalı bir problem olduğunda ciyaklayın burada o OROSPUEVLADI arkadaşınızın ve N....in adına konuşmayın. Yürekleri varsa kendileri gelirler kendileri her zaman ki gibi yalan dolan konuşurlar, siz değil. Sakın bir daha sazan gibi atlamayın. Yiğidin malı meydandadır, ben gizli sikişmiyorum ki aşikare doğurayım. Şimdi gidin ve OROSPUEVLADI arkadaşınıza zaman ayırın. Soru mu soruyorsunuz bir de hangi cüretle diye? Yazık, buradaki mantığı hala anlayamadınız değil mi? Bakın çöpçatan, muhabbet tellalı hanım ben hayatımdan geçmişim siz bana '' ne cüret'' diye soruyorsunuz. Şimdi gidin kendi alanınızda yemlenin.
Geändert von Alphawolf (27.04.2015 um 17:57 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
http://www.welt.de/wirtschaft/articl...-der-Welt.html http://www.n24.de/n24/Nachrichten/Pa...hste-land.html Die meisten muslimischen länder sind sehr aggresiv eingestellt |
|
||||
|
||||
![]() [quote=NurBanu;2113368]ITilmis (=t9) ve kakilmis (=feyzo),
bu ikiliyi burda bilmeyen yok, senin tirnaginin ucu bile olamaz bunlar. Sakin ol ve bunlarin yazdiklarina ve söylediklerine inanma. ITilmis cocuklu bir delikariyi kullanacak kadar aciz. o kizla ilgili bölümleri sil, bunu senden bir bayan olarak rica ediyorum.[/QUOTE Tüm konuşma kayıtlarını sildim Tatar kızı. Zaten tüm diyaloglarda onun adı geçiyordu. Ben onu çok sevdim pişman da değilim, çünkü sevgiyle işim de olmamıştı. Dünyanın en kötü insnaı da olsa (!) o benim kalbimin bir köşesinde kalacak. Ama şunu gördüm, KIVIRANLARI, YALANCILARI en önemlisi İNSAN kılığında gezen OROSPUEVLATLARINI, kendi haline bakmayan ama iş ÇÖPÇATANLIĞA, MUHABBET TELLALLIĞINA vardığında uzman kesilen kişileri (!) Haklısın Tatar kızı, beş paralık insnaların seviyesine düşmemek gerekli. Bunlar hayatı sosyal paylaşım sitelerinde paylaştıkları sözde (!) erdem, insanlık vesair kavramlarla kandırmaya çalışanlar. Ama zerre maneviyat yok, YÜREK desen sıfır. ACİZ PEZEVENKLER, insanım diye geçiniyorlar...Allahtan dem vurup türlü Allahsızlığı yapanlar. Tamam ricanı kırmadım ama en önemlisi benim bu Allahsıza düşmanlığımın baş sebebi olan kişi için yaptım bunu...3 mayısta gelmeyeceğini adım gibi biliyorum bu PEZEVENGİN (!) |