| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
ABI BU ANLAMAZ BEN SANA NE DEDIM BUNUN KADAR SEREFSIZINI ,CIRKEFINI GÖRMEDIM BUNUN HOSUNA GIDIYOR DAHA BANA YAZIYORLAR DIYE MK KANCIGI |
|
|||
|
|||
![]() Vaybee'nin de cýlký zaten hep cikmaya müsait idi ama simdi galiba tam zivanadan cikti..
Iki yazi yazacaktim. Birincisi Atatürk hakkinda, ikincisi de bir varsayimdan yola cikarak Deniz Gezmis'in cumhurbaskanligi adayligini ve Akdeniz'de bulunan 6. Filo'dan tut Gemerek'te baslayan ve Mavi Marmara'ya ve Gazze uzanan bir yazi olacakti.. Ama Vaybee biraz seviye ve kalite kazansin benim de bos vaktime denk gelirse yazarim artik insallah! Geändert von seyrangah (29.03.2015 um 14:03 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Seyrangah, Ilk defami okuyon bunlari? Senin üzerinede neler yazdi bu kadin biliyoruz |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Erkeklerin laf dalasmasi bile bu okuduklarimin yaninda "sevimli ve masumane" kaliyor.. Bir bayanin diger bir bayana ya da bayanlara hangi sebebten dolayi olursa olsun, ne kadar gaddar olabilecegini gördüm. Geändert von seyrangah (29.03.2015 um 15:24 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Ne bicim bi gün be, yatmak icin cok ayikim bir seyler yapmak icin de halsizsim. Bu hava bana iyi koydu.. Yaz gelse ne var?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Und im Fernsehen läuft auch nichts!
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Seyranin hakkinda ne yazmisin, cok merak ediyorum, buyur söylede bende bileyim. herkes sen degil oguz. attigin iftiralarada, attigin ile kaliyor. |
|
|||
|
|||
![]() ayni suali seyranin kendisinede sordum. malum, cevap vermeye cesaretinde bulunamadi... ne erkeksiniz Allah nazardan saklasin.
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Ben haksizliga gelemem. O yüzden ilk defa birine yazilan hakareti hak etti diyorum. Seyrangah tan icin forumda iki yüzlü yazdin. Hemen simdi silmissin. Cünki t9 gitti. Ona yaglanmak icin seyrangahi iki yüzlü yaparken, gidince sildin. Pes dogrusu. O yüzden sana az bile bu yazilanlar. Igrencsin. |
|
||||
|
||||
![]() Neden bu kadar yalan anlatiyon?
Kendini yalan söyleyincemi rahat hissediyon? Böyleliklemi anca ilgi toplamayi beceriyon? Benim t9 ile sorunum yok ama seninle. Geldigimden begri görüyorum. Sen tek isin burda iftira yazmak. Neden? Aynaya bakarken nasil,hissediyon kendini? |