| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Bak dumm dumm, burda benim hakkimda yalanlar yazman, sadece beni ne kadar kiskandigini gösterir. Yaran cok büyük anliyorum. hadi dumm dumm, sen git laranin yaralarini sar, oda seninkilerini sarsin. zerre kadar cesaretin varsada, birde dogrulari yaz. malum cesaretinin olmadigi icin, hic bir zaman, senin agzindan dogru bir söz duymicam.. salicak ile kal dumm dumm. senin hakkimda anlattin yalanlar, er gec sana döner. o yüzden takmiyorum bile. |
|
|||
|
|||
![]() Evet feyzade degilsin, ve asla olamazsin. hadi sen yalanlarini anlatmaya devam et. inancli oldugunu söylüyorsun ya, o halde bunun hesabinin ne olacagini biliyorsun. benim sana anlatmama gerek yok. Allah seni islah etsin, banucuk. hadi simdi biraz daha yalan uydur benim hakkimda. ama bilki, hakkimda uydurdugun her yalan icin, beni ne kadar kiskandigindan haberim olacak ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Will der Timbo die Eier eckig, geht’s den Hühnern aber dreckig.
|
|
||||
|
||||
![]() fasist bir kadina vurulacak olsaydim bu sen olurdun feyzade. beni basindan beri cezp ediyosun ve sen feyzade, türk kadini özelliklerini bütünüyle tasiyosun tüm kötülere karsi direnebilen ayni zamanda cirkinliklere karsi durabilen birisin. süpersin ve bi gün devrimci olursan haberin olsun.
Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Sabah gazetesinde cumagünü bir tanidigin yaptigi yorum ve arkasina cikan tartismayla sonlanan bir Haberle basladim. Artik dünya minicik Bir köy Gibi oldu. Hersey aninda duyuluyor.
|
|
|||
|
|||
![]() Malbey,
normal hayatda ilgi görme sansin olmadigi icin, sanalda ilgi görmeye cabalarin güldürücü ![]() Von wem hast du die Geschichte? Lass mich mal raten, von dein virtuellen Freund medicus (=sanal doktor), sende sanal is adami ve basarili makine mühendisin demi ![]() => 3 kurusluk kadinin dogurdu erkek 2 paralik olur. Soll ich mich jetzt für erfundene Geschichten geoute fühlen und nicht mehr in Forum schreiben ![]() Ein einsamer, alter, gehässiger Mann bist du, kein wunder warum du hier nach Aufmerksamkeit schreist. Bak malbey o begenmedigin hobbili feyzo ya bile unos müsteri cikti, elini cabuk tut yoksa o bile elinden kacacak ![]() Geändert von NurBanu (23.02.2015 um 11:01 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Bu bir sinavmi, yoksa sinavin sonucumu?
|
|
|||
|
|||
![]() Selam ben Levaniell, T9 dedi ki beni de özlemis olabilirsiniz, ondan geldim yani :-) Nabersiniz Askitomlar
|
|
|||
|
|||
![]() Iyidir Bebis :-) 3,5 ay icinde ne degisiklik olabilir
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Takip etmeye calisirim ama bildigin gibi zamanim pek kisitli Online olma konusunda :-) aber du kannst mir ja die wichtigen punkte bzw. die lustigen punkte erzählen wenn wir uns Unterhalten :* & sonnst kannst du in meinem Namen ruhig Antworten :-) aber bleib sachlich und Nett ( bende öyleyim cünkü )
|