| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() suana kadar halkin kalkinmasini destekleyen bir parti görmedim, alternatif yok, ondan.
chp, mhp sadece elestiriyor ama ne yapacaklarini bile bilmiyorum eger kazansalar. hele kilicdaroglu: sakami o adami oraya koymalari bilemedim. tuncelide gecenki konusmasinda bir tek türk bayragi sallamaya cesaret edemeyecek kadar zavalli. bunlara devletmi güvenilir? bir taraftan güya türkiye cumhuriyetini savunuyor, bir taraftan bir tek türk bayragi mitinginde sallatamayacak kadar celiskili mesela tuncelide. mhp? onlarda sadece elestiri, baska ne yapacaklarini hala bilmiyorum. elestiri yaparakta ülke yönetilmez. baskada parti yok. akp nin yaptigi hic yoktan görülüyor. 80 yil ayni yerde sayan ülkeyi 11 yilda biraz olsun ilerletmeyi basardi. bir alternatif gösterin pekiyi begenmiyorsaniz. ben göremiyorum. |
|
||||
|
||||
![]() 11 sene önce basarili bir iktidar veya yönetim yoktu ama,böyyle kallesce uzun vadeli hesap yapan kimse de yoktu.Bu adam,kralligini olusturup emirler yagdiracak,dini oldugundan öte kullanip baski ve korku imparatorlugu haline getirecek.Demirel veya Ciller bile bu adam kadar tehlikeli degildi.Bu adam,devlet mekanizmasinin her evresine kadar isliyor sonra caliyor,calmasi neyse herkes calar..bu calip,hakliymis gibi ahkam kesiyor.
Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() http://www.imctv.com.tr/2014/12/18/b...asi-sayiliyor/ Berkin için Taksim’e ekmek bırakmak terör propagandası sayılıyor 14 yaşındaki bir çocuğun Berkin Elvan’ın ölümünden sonra Taksim Meydanı’na ekmek bırakmak istemesi “terör propagandası” sayıldı. Berkin Elvan’ın ölümünün kırkıncı gününde Taksim Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na ekmek bırakmak isteyen çocuklara dava açıldı. Tümü 18 yaşından küçük olan çocukların, üç polisi yaraladıkları ve iki polis aracına zarar verdikleri iddia edildi. Radikal’den İsmail Saymaz’ın haberine göre; İstanbul 4. Çocuk Mahkemesi’nde, “Hakaret, kanuna aykırı gösteriye katılmak, kamu malına zarar ve polise direnme” suçlarından açılan davanın duruşmasında çocuklar, polislerin hakaretine uğradıklarını söyledi. Çocukların ifadelerine rağmen dava, “terör propogandası” yaptıkları iddiasıyla, Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderildi. Taksim Meydanı’na ekmek bırakmak isteyen çocuk ve arkadaşlarına müdahale eden ve işkence yaptıkları suçlamasıyla yargılanması istenen polisler hakkındaysa takipsizlik kararı verildi. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Cocugu öldüren mi sucludur,yoksa ekmek almak icin sokaga cikan cocuk mu? Ailesi ne gibi bir suc isledi? Bu ne bicim bir zihniyet böyle,sen hangi ülkede yasiyorsun bende merak ettim simdi?Türkiye ile hicbir iliskin olmadigi belli oluyor... Inandigi degrleri yasamak isterken,siddete maruz kalanlarin haklarini savunmuyormuyuz saniyorsun?Bi fikre nerden ulastin onuda merak ettim,büyük ihtimal,darp edilen hizbukontra legal kolunun sempezitaniydi,13 bin faili mechul cinayete karistigi icin halk öfkelenmis demek ki?Buna ragmen dogru degil bu tavir.... Cocuk katillerinin savunulacak bir yani yok,kan üzerine saraylar kuranlari lanetle insansan eger?! |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Zitat:
|