Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Alt 15.11.2014, 20:08
Can28_

Daumen runter

Alt 15.11.2014, 21:16
Can28_

Daumen runter

Alt 16.11.2014, 11:58
Can28_

Ausrufezeichen

Alt 16.11.2014, 12:04
Can28_

Daumen runter gözle görmek !

Alt 16.11.2014, 12:49
DOGRULAR

Standard

Zitat:
Zitat von Can28_ Beitrag anzeigen
80 senedir neden uzaya cikilmadida simdi onu söyleniyorsunuz
Alt 16.11.2014, 12:50
DOGRULAR

Standard

Zitat:
o saray RTE sarayi degildir, o saray türkiye cumhuriyetinindir
Alt 16.11.2014, 13:28
Beyazguel60

Cool

Zitat:
Zitat von DOGRULAR Beitrag anzeigen
o saray RTE sarayi degildir, o saray türkiye cumhuriyetinindir

Öyleyse ben simdiden bir oda ayirtayim, zaten hakkimsa hakkimi isterim !!!

Alt 16.11.2014, 13:39
DOGRULAR

Standard

Zitat:
Zitat von Beyazguel60 Beitrag anzeigen

Öyleyse ben simdiden bir oda ayirtayim, zaten hakkimsa hakkimi isterim !!!

eger Halk sana bu odayi layik görüyorsa, hakkindir tabi)))
Alt 16.11.2014, 14:38
Benutzerbild von 1insanol
1insanol 1insanol ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard Sarayin mimarisini bende begenmedim..

Öncelikle ben hicbir partiyi hicbir lider ve sarayini savunma amacli yazmadigimi belirteyim sadece , elestirileri insafsiz ve tektarafli gördügüm icin bazi ilaveler yapacagim

Elestirirken insan biraz insafli olacak
Insaf olmayinca da böyle oluyor

-Ya bu kemalistler 1923 den 2012 ye kdar ülkenin bütün kaynaklarini harcur ederken, siyonist ve kapitalistlere usaklik ederken nerdeydiniz?

- Balkan harbi icin hint müslümanlarinin gönderdigi yardim paralariyla, M kemal ve yandaslari Isbankasina sermaye yapip isbankasinin bir kismini CHP ye bagisladigini chp o gün bugün isbankasindan pay aldigi halde neden sesiniz cikmiyor?

-Savas kazanmis bir millet olarak lozana katildigimiz halde, Kemalistlerin ,bize ait olan 12 adalari, kekkük ve musulu, Batum ve D.Trakyayi peskes cektikleri halde, onlari hic elestirdinizmi?

-CHP nin ilk lideri Inonu Devlete ait nekadar araziyi üzerine yazdirdigini kactane cifligi oldugunu hic arastirdinizmi?

-12 yil evvel ölülerin hastanelerde rehin kaldigini fakirlerin özel hastanelerin kapilarindan bile gecemedigini, iki gün önceden hastanelerde kuyruga girdiklerini, iyi bir tedavi yaptirmak icin malini mülkünü satanlar oldugunu biliyormuydunuz?

- 12 yil önce imf den yarim milyar kredi almak icin Memur magislarini kamu harcamalarini imf nin deirektiflerine göre ayraladimizi...Nato ülkelerin eskarte olmus silahlarini almak icin yalvardigimizi, bugün Gemi dahil hertür askeri silahi yapmaya müktedir duruma yaklastigimizi biliyormusunuz?

-12 yil önce bazi siyonist veya usaklarinin güdümünde is adamlari Türkiyede Hükümet indirip hükümet bindirdiklerini,Istedikleri yerde devlet mali veya vakiflara ait arazilere el koyup villalar, köskler , hatta ciplaklar köyleri insa ettiklerini bilmiyormuydunuz?
Bankalari biraksamda batirip devleti 50 milyar $ zarara sokanlari hic kinadiniz mi?

Saymaya devam etsem birkacgün siralamam lazim.Bu adamlar Devlete ait bir saray yapti diye bukadar havalara girenler, 80 yil devleti soyanlara ses cikarmadiysa bunda art niyet aranir
Adama sorarlar, kacpara vergi verdinde hesap soruyorsun..
Nedense Bu milletin kanini emenler hazirdan yemeye alisanlar, son yillarda Millet devletin nimetlerinden biraz pay almaya baslayinca avazlari ciktiginca bagiriyorlar...

Zitat:
Alt 16.11.2014, 15:01
Benutzerbild von sorry
sorry sorry ist offline
Erfahrener Benutzer

Reden öneri

ya kilicdaroglu saray da bahcivan olarak calissin hic degilse vatana millete hizmet etmis olur
Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Thema durchsuchen:

Erweiterte Suche