| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Bahnhof yakinlarinda Junkie bölümleri vardir sakin ordan gecmeyin derler ve hic gecmedim, aslinda acinacak insanlar ama Stoff lari olmayinca tehlikeli olurlarmis. Burda bazilari da öyle, gelip gecenlere saldirmak hobileri desek daha uygun, hayatlarinda artik ne yanlis gittiyse
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
sen neymissin böyle ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
herkesi kendin gibi zannetme. benim sana karsa zerre kadar ard bir niyetim yok. Allah sahidim. bana yazmakta yazmamakta özgürsün. burasi sanal bir duvar. herkes yazmakta özgür. keyfin canin nasil isterse ezel bey. saygilar |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() Neyse , artik sana ilgi yok, üzülme hm? Birisiyle avut kendini; ) lafi carpittigini cocuklarda anlar , güya vaybee horozlugu yapacak ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
dün de yalan söyledin, bakiyorum bugünde yalanlarla gidiyorsun. demin bana issiz diye iftira atiyordun, ben calisacam dedin o yüzden yatiyorum dedin, ama hala gidemedin. ben senin gibi bi yalanciyi ne yapayim? |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Bosver sevtap,bu forum ve pano cetesine laf yetistiremezsin....
|
|
|||
|
|||
![]() yalanlarin yetmiyormus gibi, birde iftiralarin bitmiyor masaAllah iyi gidiyorsun.
lara'nin ikizi olabilirsin. ama tahminen sadece her hangi baska aciz bir insansin. du schreist nach aufmerksamkeit, nur leider bist du auf dem falschen weg. du solltest wirklich endlich schlafen gehen, denn du packst das heute nicht mehr. bye sevtap |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|