| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
@Bosphorus ![]() Burda siz neden bir korelasyon ariyorsunuz ki, sasirdim dogrusu. Üc ayri ifade var burda ve aralarinda da bosluk da var zaten !!! Sadece birsey yazmak icin mi yaziyorsunuz, bende bunu sanki sizden anladim gibi ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Tek bir mesaj icerisinde yazilmis. Ard arda. Birbirleriyle baglantili soylemeye calistigi, ilk iki ifadenin ayni savdan bahsetmesinden belli (Allah'in varligi hakkinda). 3. de zincire eklenmis.
Yazilanlar tamamen alakasiz, hele ki bu baslikta oldugu gibi her baslikta 'Allah yoktur, Islam'i sevmiyorum' yazmasi, alakasizligin daniskasi. Sirf caniniz sýkýlýyor diye alakasiz seyler yazip zamanimizi okumakla almayin. Baslik ''Das Bollwerk aus kurdischen Kämpferinnen und der PKK'' ile ''Allah yoktur, Islam'i sevmiyorum'' arasindaki baglantiyi goster bana. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() Sen gercekten son iki aydir nerde yasiyorsun. Parallel bir Gezegende mi yoksa ??? Konuya nerden bakarsan bak, hepsinin birbiryle alakasi var sonucta, diyorum ben !!! Yoksa Kobani´den senin haberin yok mu ??? ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Salliyorsun. Baslik PKK'nin teror orgutu listesinden cikarilip cikarilmayacagiyla alakali, ISID ile alakali degil. Ve PKK musluman bir orgut degil, Marksist-Leninist orgut, dolayisiyla basligin Allah ile alakasi yok.
Basliga suikast duzenleyen kankani kurtaramadin, iyice batirdin. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
saygilar |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() ![]() ![]() ![]() Sen cevap vermesene bana istersen, zaten bu konuda biz ikimiz ters kutuplarizzz, anlasmamiz imkansizzz......... |
|
||||
|
||||
![]() anlamsiz insanlara anlamsiz cümleler kurulur.
imo o kadar akilli ki, anlamsiz cümleyi önünüze atip, arada bi tiklayip konuya anlamaya calisma aptalliginiza kikir kikir gülüyordur ![]() lan ne mal insanlarsiniz mk, bunu da anlamamissinizdir ![]() badem biyiklarinizi zkm sizin! |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Bu Resimler acikca GKM ve Solingen Markalarina Reklam?!?!?! ..... ![]() ![]() ![]() Reklam Lisanslari var mi sende ??? Bari Markayi karala ben ciddiyim......... Geändert von Beyazguel60 (12.10.2014 um 15:04 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Senin gibilerinin Zihni fukara olunca akillari ukala olurmu$
Zitat:
Geändert von Lara_ (12.10.2014 um 20:48 Uhr). |