| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Erdoğan destekçileri Sincan'da toplandı. Zor durumda olan (!) başbakanımıza bağış yapıyorlar.
Erdoğan, çooooooo....k fakir, çoooooooo.....k zor durumda. (!) Emekli mağaşlarını, Askeri ücretlerini veriyorlar, 5 çocuk sahipleri... |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
darbe yapilsin diye sen buralarda aglamiyormuydun??? darbeyi destekliyorum diyen sen degilmiydin??? ak partiyi asker götürmeli diyen sen degilmiydin??? erdal bu kadar dönek, omurgasiz ve yalanci oldugunu yeni ögrendim. biz belgelerle konusuruz. darbeci dönek erdal. ne olduda simdi asker düsmani oldun??? daha dün kenan evrenciydin bugün evereni sattin. sizin gibi dostu olanin düsmana ihtiyaci yoktur. bunu fetullah gülende yakinda ögrenecektir ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Cünkü bir darbe bizi bilemedim 50 yil geriye götürür! Bak ISID Irak'ta ve Suriye'de hakim oldugu bölgeleri hangi caga götürüyor! ISID'IN MANEVI BABASI ERDOGAN'DIR!
Ben iki kötü seyin daha iyisini secerim! Su an zaten DARBE'YI ERDOGAN YAPTI!! BIRAKIN BU MAGDUR AYAKLARINI!! Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
biraz önce askeri kötülüyordun. kenan evereni satiyordun!!!! bak cahil erdal bu cirkef ve asagilik yaziyi kim yazdi??? Zitat:
biz belgelerle konusanlardaniz. chp zihniyeti gibi yalan söylemeyiz. |
|
|||
|
|||
![]() Kenan Evren'inin savunulacak ne yani var ki! Madem bize darbe geldiyse, size de darbe gelsin! O zaman görüyüyüm sizin yüreginizi!
Erdogan eninde sonunda kendine darbe süsü de verdiriri! Bilal'cigini ve milyar dollar'ciklari kurtarmak icin ![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
burada kenan evren yargilanamaz diye yaziyordun simdi ne olduda satiyorsun kenan evreni??? bugün bütün degerlerini, ilkelerini ve yol arkadaslarini satan yarin nelerini satar siz düsünün arkadaslar. |
|
|||
|
|||
![]() Bak birak bu laf kalabaligini! Yargilanamaz derken, göstermeli yargi ayaklarini demiyorum. Ama sen bunu anlamayacak kadar tahsillisisin iste
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
biraz önce darbeci oldugunu inkar ediyordun. ben sana cok basit soru sordum. bu cirkef ve asagilik yaziyi hangi aptal yazdi??? Zitat:
Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Ben darbeci degilim. Hatta milletin demokrasi reklekslerinin güclenmesinin taraftariyim.
Zaten en büyük darbeyi Erdogan bu milletten yiyecek.. Yüzde %54 falan hikyaye.. Hirsiz gene 18 milyon oy pusulasi fazla bastirdi. Ne icin aceba? Sen önce bu soruya cevap ver! |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Zitat:
Zitat:
sana birakiyorum bu yazilari paylasana küfür etmeyi ![]() @arkadaslar bakalim kendisine küfür edecekmi yine. hatirliyorsunuzdur bir zamanlari yanlis adres verdiysem orospucocuguyum demisti ve iki hafta sonra itiraf etmisti. evet yanlis adres verdim ama haberim olsa gelirdim diye zirvaliyordu. |